آموزش پلاگین Camera Raw از 0 تا 100 (پروژه محور)
آموزش ابزار Gradient در فتوشاپ
آموزش طراحی پست و استوری اینستاگرام + 4 هدیه ویژه
پکیج آموزش جامع فتوشاپ در 64 لقمه
پکیج آموزش صفر تا صد فتوشاپ (ویژه بازار کار)
آموزش جامع فتوشاپ برای بازار کار
آموزش طراحی کاور اینستاگرام به سبک دیجی کالا
آموزش جامع فتوشاپ 2020
آموزش نقاشی دیجیتال با فتوشاپ Photoshop
معرفی نرم افزار فتوشاپ
فتوشاپ (Photoshop) یکی از محبوب ترین نرم افزارهای گرافیکی است که می توان به کمک آن هر کاری را انجام داد. از ادیت و روتوش عکس گرفته تا طراحی کارت ویزیت و لوگو. هر روز با افزایش تعداد کسب و کارهای اینترنتی، تقاضا نیز برای آموزش فتوشاپ بیشتر می شود.
فتوشاپ دارای پلاگین های متعددی است که هر کدام برای یکسری نیاز مختلف استفاده می شوند. به عنوان مثال یکی از پلاگین های محبوب فتوشاپ Adobe Camera RAW می باشد که برای خواندن و پردازش فایل های تصویری خام استفاده می شود.
شما حتی می توانید از طراحی های خود در نرم افزار فتوشاپ خروجی بگیرید در نرم افزارهای طراحی دیگر مثل ایلوستریتور استفاده کنید یا حتی فایل های ایلوستریتور را در فتوشاپ باز کنید و ویرایش کنید. فقط باید به این مساله دقت داشته باشید که در انتقال فایل های نرم افزار illustrator به فتوشاپ تمامی لایه ها به صورت Rasterized وارد می شوند و امکان ایجاد تغییرات به صورت جداگانه در لایه ها وجود ندارد.
به طور کلی شما با فتوشاپ هرکاری را می توانید انجام دهید و می توانید با گذراندن یک دوره آموزش فتوشاپ حرفه ای به خوبی بر تمامی امکانات و قابلیت های آن مسلط شوید.
کاربردهای نرم افزار فتوشاپ
این نرم افزار گرافیکی قدرتمند دارای ویژگی ها و امکانات بسیاری است که همین باعث می شود بتوان از آن در طیف وسیعی از حوزه ها استفاده کرد. در ادامه برخی از مهم ترین کاربردهای فتوشاپ را می توانید مشاهده کنید:
1- طراحی کارت ویزیت
به کمک فتوشاپ می توان کارت ویزیت های بسیار جذابی را طراحی کرد. ابزارها و لایه ها در فتوشاپ به ما کمک می کنند تا کارت ویزیت های خلاقانه ای را طراحی و پیاده سازی کنیم.
2- طراحی کاتالوگ و بروشور
به راحتی می توان با فتوشاپ کاتالوگ و بروشورهای مختلفی را طراحی کرد. می توانید به سادگی تصاویر باکیفیتی که با دوربین عکاسی خود گرفته اید را به فتوشاپ وارد کنید، آنها را برش بزنید، فیلترهای رنگی مناسب به آنها اضافه کنید و با اضافه کردن متن به تصاویر کاتالوگ یا بروشور خود را طراحی کنید.
3- طراحی لوگو
یکی از بهترین نرم افزارها برای طراحی لوگو فتوشاپ است. اکثر لوگوها به کمک فتوشاپ و نرم افزار ایلوستریتور طراحی می شوند. به کمک لایه ها (Layers) در فتوشاپ می توانید یک لوگو فوق العاده خلق کنید و آن را رنگ آمیزی کنید.
4- طراحی محصول
ایده های طراحی محصول خود را می توانید در فتوشاپ به تصویر بکشید و آنها را برای ارائه به دیگران آماده کنید. البته در طراحی محصولات به صورت 3 بعدی بهتر است از نرم افزار تری دی مکس استفاده کنید.
5- طراحی موشن گرافیک
تمامی المان های موشن گرافیک خود را می توانید به کمک فتوشاپ طراحی کرده و از آنها خروجی بگیرید و سپس از آنها در نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک مثل افترافکت استفاده کنید و موشن گرافیک خود را بسازید.
6- طراحی کاراکتر انیمیشن و بازی
شما برای ساخت انیمیشن یا بازی ها نیاز به طراحی کاراکترهای بازی دارید. فتوشاپ یکی از محبوب ترین و کاربردی ترین نرم افزارها در طراحی کاراکترهاست که اغلب طراحان از آن استفاده می کنند. به کمک ابزارهای متعددی که در فتوشاپ در اختیار دارید خیلی سریع و راحت می توانید ایده های خود را پیاده سازی کنید.
7- طراحی بسته بندی محصول
بسته بندی محصولات را نیز می توان به سادگی در فتوشاپ انجام داد. برای طراحی بسته بندی نیاز به اندازه گیری های دقیق دارید که ابزار لازم را فتوشاپ در اختیار شما قرار می دهد و می توانید چالش های طراحی بسته بندی محصول را پشت سر بگذارید.
8- طراحی وبسایت
شاید باورتان نشود اما حتی می توان به کمک فتوشاپ طراحی ظاهری یک وبسایت را انجام داد و با خروجی گرفتن از آن و تبدیل آن به کدهای قابل خواندن توسط مرورگر و برنامه ها از آن استفاده کرد!
9- طراحی داخلی
شاید با خودتان بگویید طراحی داخلی فقط با نرم افزار 3ds max امکان پذیر است. اما جالب است بدانید که حتی می توان در فتوشاپ طراحی داخلی یک خانه یا محل کار یا غیره را با تمامی جزییات آن پیاده سازی کرد.
همانطور که می بینید فتوشاپ یک نرم افزار همه فن حریف است که می توان با آن هر کاری را انجام داد. بنابراین شما با یادگیری آن می توانید در حوزه های مختلف طراحی فعالیت داشته باشید و در واقع تسلط بر فتوشاپ یک مزیت و برتری برای شما در تمامی حوزه ها محسوب می شود.
یادگیری فتوشاپ را چطور شروع کنیم؟
دوره های آموزش فتوشاپ یکی از پرطرفدارترین دوره های آموزشی هستند که اغلب افرادی که به دنبال فعالیت در بازارکار هستند مخاطب اینگونه از دوره ها می باشند. شما در یک دوره آموزش کار با فتوشاپ نحوه کار با تمامی منوها را می آموزید و می توانید پس از پایان دوره خودتان دست به کار شوید و چند پروژه را انجام دهید.
برخی دیگر از دوره ها با نام آموزش مقدماتی فتوشاپ نیز وجود دارند که به شما فقط کار با برخی از منوها را آموزش می دهند و شما را برای گذراندن دوره های آموزش صفر تا صد فتوشاپ حرفه ای آماده می کنند.
شما چه جزء افرادی باشید که تازه با این نرم افزار آشنا شده اید و چه جزء افرادی باشید که آشنایی مقدماتی با فتوشاپ دارید، ما در این بخش بهترین دوره های آموزش فتوشاپ را برای شما گردآوری کرده ایم تا مطابق نیاز خود بهترین دوره را انتخاب و مشاهده نمایید.
سوالات متداول
یادگیری فتوشاپ چقدر زمان می برد؟
فتوشاپ نرم افزاری جامع با تعداد زیادی ابزار و منوهای مختلف است که می توان گفت تسلط کامل بر تمامی آنها می تواند کمی زمان بر باشد. اما در صورت انجام پروژه های عملی مختلف سرعت یادگیری به طور قابل توجهی افزایش خواهد یافت.
بازار کار فتوشاپ در ایران چطور است؟
به دلیل قدرت بالای نرم افزار فتوشاپ و اینکه با این نرم افزار می توان طرح های مختلف و متنوعی را طراحی کرد، این نرم افزار در حوزه های بسیار زیادی استفاده می شود و به همین دلیل موقعیت شغلی بی شماری برای آن وجود دارد که می توانید به عنوان متخصص فتوشاپ در آنها استخدام شوید.