پکیج آموزش نابغه وردپرس
آموزش ترجمه و فارسی سازی قالب وردپرس
آموزش طراحی قالب فروشگاهی وردپرس
دوره جامع آموزش طراحی سایت با وردپرس
آموزش ساخت درگاه پرداخت ارز دیجیتال برای وردپرس
پکیج نخبگان وردپرس – آموزش 0 تا 100 طراحی سایت با وردپرس
آموزش جامع طراحی سایت با وردپرس + سئو
آموزش جامع طراحی قالب وردپرس
آموزش المنتور Elementor وردپرس – پروژه محور
آموزش جامع برنامه نویسی وردپرس
آموزش طراحی مگامنو حرفه ای در وردپرس
آموزش CSS در وردپرس بدون یک خط کدنویسی
وردپرس چیست؟
سیستم مدیریت محتوای وردپرس (Wordpress) محبوب ترین CMS دنیاست که سایت های بسیار بزرگی در دنیا بر روی بستر آن راه اندازی شده و به موفقیت رسیده اند. جالب است بدانید که در حدود 41 درصد از کل سایت های دنیا با وردپرس طراحی شده اند که این نشان از محبوبیت و قدرت بسیار زیاد این سیستم مدیریت محتوا دارد.
اگر شما هم به دنبال دوره های آموزش وردپرس هستید، احتمالا قصد دارید تا کسب و کار اینترنتی و یا فروشگاه اینترنتی خودتان را با وردپرس طراحی و پیاده سازی کنید.
همانطور که می دانید طراحی سایت با وردپرس نیاز به دانش کدنویسی ندارد و شما می توانید به کمک هزاران پلاگین وردپرس وبسایت خود را با ویژگی های مورد نظر طراحی کنید.
یکی از جذابیت های وردپرس این است که شما به محض گذراندن یک دوره آموزش وردپرس می توانید دست به کار شوید و سایت رویایی خودتان را راه اندازی کنید. شما برای گذراندن آموزش وردپرس هیچ پیش نیازی نخواهید داشت و فقط تسلط کار با اینترنت و کمی آشنایی با نحوه کار با سایت ها می تواند کفایت کند.
برخی از دوره های آموزش ساخت سایت با وردپرس پروژه محور هستند و از ابتدایی ترین گام ها یعنی از تهیه قالب وردپرس، خرید هاست و دامین، نصب وردپرس بر روی هاست و آموزش کار با وردپرس گرفته تا آموزش المنتور و ویژوال کامپوزر و سپس آموزش سئو وردپرس را به طور کامل آموزش می دهند.
تاریخچه وردپرس
وردپرس به عنوان یک پلتفرم وبلاگ نویسی توسط یک برنامه نویس فرانسوی به نام میشل والدریگی در سال 2001 معرفی شد. 2 سال بعد 2 برنامه نویس به نام های مایک لیتل و مت مالنوگ توسعه وردپرس را ادامه دادند و در نهایت در سال 2003 وردپرس نسخه 0.7 منتشر شد.
از آن به بعد به طور مرتب برای وردپرس بروز رسانی و نسخه های جدید منتشر می شد و در هر بروز رسانی کلی ویژگی جدید و کاربردی به وردپرس افزوده می شد و تا به امروز وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا بوده و سایت های بزرگی بر روی بستر آن فعالیت می کنند.
مزایای وردپرس
وردپرس مزایای بی شماری دارد و به همین دلیل این سیستم مدیریت محتوا تا این حد محبوب است. در ادامه به معرفی مهم ترین مزایای وردپرس که عامل اصلی محبوبیت آن هستند می پردازیم:
1- سادگی در استفاده
شما برای کار با وردپرس نیاز به هیچ گونه دانش برنامه نویسی ندارید. در واقع به کمک هزاران پلاگینی که برای وردپرس وجود دارد شما فقط با چند کلیک به راحتی می توانید یک سایت را با ویژگی های مورد نظر خود پیاده سازی کنید.
2- طراحی متنوع و جذاب
اگر قالب های وردپرس را با قالب های سیستم های مدیریت محتوای دیگر مثل جوملا مقایسه کنید متوجه اختلاف بسیار زیاد آنها از دید جذابیت و زیبایی خواهید شد. اغلب قالب های وردپرس دارای طراحی و رابط کاربری مدرن و جذاب هستند که کار با آنها به هیچ عنوان احساس یک سیستم مدیریت محتوایی را به کاربر منتقل نمی کند.
3- بروز رسانی مداوم
از ویژگی های بسیار مهم وردپرس، بروز رسانی مرتب هسته اصلی آن و تم ها و پلاگین های آن است که همین مساله باعث ایجاد سازگاری بالای این سیستم شده است. در واقع تمامی قالب ها و پلاگین ها به طور مرتب با توجه به باگ های قبلی یا ناسازگاری با مرورگرهای نسخه جدید و یا مسائل دیگر بروز می شوند و به همین دلیل هیچ گاه کاربران وردپرس با چنین مشکلاتی مواجه نمی شوند.
4- بهینه شده برای سئو
برنامه نویسی وردپرس بر پایه اصول و قواعد سئو انجام شده و اغلب تم های وردپرس نیز با سازگاری حداکثری با گوگل طراحی می شوند. بنابراین کاربر در استفاده از وردپرس نیازی به تغییرات اضافه برای بهینه سازی سایت از دید سئو ندارد و همه موارد مرتبط با سئو با نصب یک پلاگین سئو مثل یواست یا رنک مث قابل انجام و پیاده سازی است.
5- منبع باز بودن
از دیگر دلایل محبوبیت و موفقیت وردپرس منبع باز بودن آن است. شما به راحتی می توانید هرگونه قالب یا پلاگین را برای وردپرس توسعه دهید و در مخزن وردپرس ارائه کنید. این امکان باعث شده تا رقابت شدیدی بین تیم های برنامه نویسی مختلف ایجاد شود که در نهایت منجربه افزایش کیفیت تم ها و پلاگین های وردپرس شده است.
6- امنیت بالا
در دنیای هک و امنیت شبکه هیچ چیز صد درصدی نیست و نمی توان گفت یک سیستم یا شبکه 100 درصد ایمن است. اما با این وجود می توان گفت وردپرس از امنیت بسیار بالایی برخوردار است چرا که به طور مداوم بروز رسانی می شود و باگ ها و حفره های امنیتی کشف شده در نسخه های قبلی برطرف می شوند. در واقع نه تنها این مشکلات به سرعت به وردپرس گزارش می شوند، آنها تیم های امنیتی دارند که به طور همیشگی در حالت تست و بررسی امنیت نسخه های جدید منتشر شده هستند و همین امر باعث شده تا امنیت وردپرس بالا ارزیابی شود.
7- مدیریت آسان محتوا
شما در وردپرس با کمترین انرژی و زمان می توانید محتواها را مدیریت کنید. با امکان تعریف نویسنده، دسته و برچسب ها مدیریت محتوا به شدت در وردپرس ساده شده است و شما می توانید محتواها و وظایف مرتبط با هر نویسنده را به راحتی مدیریت کنید.
8- جامعه بزرگ
از دیگر مزایای وردپرس داشتن جامعه بزرگ کاربران است که همین امر باعث شده تا پشتیبانی مشکلات و مسائل به سرعت انجام شود. شما می توانید پاسخ 99 درصد از مشکلاتی که با آن در وردپرس مواجه می شوید را در انجمن های مختلف پیدا کنید و این یک کمک بزرگ محسوب می شود.
یادگیری طراحی سایت با وردپرس
همانطور که قبل تر نیز اشاره کردیم طراحی سایت با وردپرس نیازی به دانش برنامه نویسی ندارد. در واقع شما با گذراندن یک دوره آموزش وردپرس می توانید از 0 تا 100 کارهای لازم برای راه اندازی یک سایت به کمک وردپرس را بیاموزید و خودتان دست به کار شوید و سایت مورد نظر خود را راه اندازی کنید.
اگر شما هم به دنبال آموزش وردپرس یا آموزش ووکامرس برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی هستید، در این صفحه می توانید بهترین دوره های آموزش فارسی در این حوزه را تهیه کنید.
همچنین اگر به دنبال آموزش وردپرس رایگان هستید، در این دسته بندی تعداد بسیار زیادی آموزش رایگان وردپرس موجود است که می توانید با چند کلیک در آنها ثبت نام کنید.