آموزش ساخت تصاویر متحرک با ایلوستریتور (به همراه تمرین)
آموزش جامع موشن گرافیک (پروژه محور)
آموزش پروژه محور اکسپرشن افتر افکت
آموزش موشن گرافیک در افترافکت (پروژه محور)
آموزش جامع موشن گرافیک بر پایه اصول انیمیشن
آموزش موشن گرافیک به سبک کلاژ
آموزش ساخت موشن گرافیک (پروژه محور)
آموزش جامع اکسپرشن در افتر افکت (جادوی Expression)
آموزش جامع لوگوموشن Snapp
آموزش جامع لوگوموشن Deorge
آموزش پروژه محور افتر افکت 2023 – افتر پلاس
موشن گرافیک چیست؟
موشن گرافیک (Motion Graphics) حرکت دادن به تصاویر و طرح های گرافیکی است. در واقع هرچیزی که در دنیای گرافیک باشد و متحرک باشد، موشن گرافیک است. هر روزه موقعیت های شغلی برای متخصصین موشن گرافیک بیشتر و بیشتر می شود و از همین رو تعداد افراد بیشتری امروزه به دنبال یادگیری دوره های آموزش موشن گرافیک هستند.
به کمک موشن گرافیک می توان معنا و مفهوم عمیق تری نسبت به تصاویر ثابت به مخاطبان منتقل کرد. طراحان موشن گرافیک به کمک افکت های مختلف به تصاویر جان می دهند و آنها را زنده می کنند. در واقع مخاطب با دیدن یک موشن گرافیک وارد دنیای ساخته شده توسط آن طراح می شود.
احتمالا شما هم که به دنبال آموزش موشن گرافیک هستید، علاقه دارید بدانید که موشن گرافیک چه کاربردهایی دارد و پس از یادگیری آن می توانید در چه زمینه های فعالیت داشته باشید. در ادامه به معرفی کاربردهای Motion Graphics خواهیم پرداخت.
کاربردهای موشن گرافیک
1- خلق اثر هنری
2- ساخت فیلم و تیتراژ
3- ساخت لوگو موشن
4- طراحی پست های شبکه های اجتماعی
5- تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ
بهترین نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک
نرم افزارهای زیادی هستند که شما به کمک آنها می توانید موشن گرافیک طراحی کنید اما یکسری از آنها بهتر هستند و حرفه ای ها در این حوزه در آنها استفاده می کنند که در ادامه به معرفی این نرم افزارها خواهیم پرداخت:
1- افتر افکت (After Effects)
افتر افکت پر استفاده ترین و پرکاربردترین نرم افزار برای ساخت موشن گرافیک است که در سال 1993 معرفی شده است. به کمک افتر افکت می توانید علاوه بر ساختن موشن گرافیک های جذاب، جلوه های ویژه و افکت های چشم نوازی را نیز به آن اضافه کنید که نرم افزارهای دیگر توانایی انجام آن را ندارند. بنابراین می توان گفت اولین گزینه برای ساخت موشن گرافیک افتر افکت است که به راحتی با گذراندن یک دوره آموزش افتر افکت می توانید کار با منوها و ابزارهای آن را بیاموزید و پروژه دلخواه خود را در آن طراحی و پیاده سازی کنید.
2- سینمافوردی (Cinema 4D)
سینمافوردی نیز یک نرم افزار مدل سازی و ساخت انیمیشن و موشن گرافیک است که توسط کمپانی MAXON معرفی شده است. در این نرم افزار می توانید به مدل سازی های 3 بعدی و چند ضلعی، متحرک سازی المان ها، ساخت متریال و بافت، نورپردازی و… بپردازید. شاید سینمافوردی برای ساخت موشن گرافیک اولین گزینه نباشد اما می تواند یکی از بهترین ها باشد.
3- ادوبی انیمیت (Adobe Animate)
نرم افزار ادوبی انیمیت اختصاصا برای ساخت موشن گرافیک و انیمیشن ساخته شده که به کمک آن می توانید بازی های 2 بعدی را نیز طراحی کنید. در این نرم افزار به سادگی می توان دوربین را در جهت های مختلف تعرفی کرد و آن را حرکت داد تا از زوایای مختلف پروژه را بررسی کرد. حتی با استفاده از دوربین مجازی این نرم افزار می توانید در زمان ایجاد انیمیشن افکت های نمایشی بیشتری را نیز به آن اضافه کنید.
یادگیری موشن گرافیک
اگر شما هم به دنبال یادگیری موشن گرافیک هستید، باید بدانید که چه دوره یا دوره هایی می توانند نیاز شما را برطرف کنند. شما برای یادگیری موشن گرافیک می توانید دوره های آموزش موشن گرافیک رایگان را بگذرانید اما این دوره ها معمولا فقط مقدمات کار را به شما آموزش می دهند و از شما یک طراح موشن گرافیک حرفه ای نمی سازند.
بنابراین پیشنهاد می شود دوره ای را انتخاب کنید که علاوه بر پروژه محور بودن، آموزش افتر افکت و در صورت نیاز آموزش سینمافوردی را نیز شامل شود تا شما پس از گذراندن دوره دیگر نیازی به گذراندن دوره موشن گرافیک دیگری نداشته باشید. ما در این صفحه بهترین دوره های آموزش موشن گرافیک را برای شما گردآوری کرده ایم که می توانید با بررسی دقیق هر کدام بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید. البته در این میان دوره های آموزش ساخت موشن گرافیک رایگان هم موجود است که می توانید تهیه و مشاهده نمایید.