آموزش یونیتی و سی شارپ مقدماتی
آموزش ساخت Color Picker در یونیتی
آموزش جامع ساخت بازی starship 3d در یونیتی
آموزش جامع ساخت بازی Flappy Bird در یونیتی
آموزش ساخت بازی فروت نینجا در یونیتی
آموزش ساخت بازی Flappy Knife در یونیتی
آموزش مقدماتی بازی سازی با یونیتی
بازی سازی چیست؟
به هنر ساخت و طراحی بازی برای دستگاه های مختلف از جمله موبایل، کامپیوتر و یا کنسول ها بازی سازی گفته می شود. بازی سازی یکی از جذاب ترین و پرمتقاضی ترین تخصص های امروزی در دنیاست چرا که هر ساله به طرفداران بازی های ویدئویی و موبایلی افزوده می شود.
موتور بازی سازی چیست؟
موتور بازی سازی یک ابزار یا فریم ورک است که به طراحان بازی کمک می کند تا بخش های مختلف بازی مورد نظر خود را طراحی و پیاده سازی کنند. موتورهای بازی سازی در واقع به شما کمک می کنند تا ایده هایی که در ذهن خود برای ساخت بازی دارید را به سادگی پیاده سازی کنید.
موتورهای بازی سازی از قدرت گرافیکی بالایی برخوردار هستند و در واقع ترکیبی از چند نرم افزار هستند و شما را از استفاده از بسیاری از نرم افزارها بی نیاز می کنند.
برای مثال اگر شما قصد توسعه یک بازی را داشته باشید، نیاز دارید ابتدا کاراکترها و فضاها و المان ها را در یک نرم افزار طراحی کنید و در نرم افزار دیگر صدا و افکت های صوتی را تولید کنید و در نهایت همه موارد را در کنار هم قرار دهید تا بازی ایجاد شود. اما در یک موتور بازی سازی شما نیاز به هیچ نرم افزار دیگری ندارید و تمامی این کارها را می توانید در محیط نرم افزار انجام دهید.
انواع بازی
1- بازی های کامپیوتری
بازی های ویدئویی کامپیوتری یکی از پرطرفدارترین دسته های بازی هاست. بازی هایی که برای کامپیوتر طراحی می شوند به دلیل سخت افزارهای پیشرفته کامپیوترها معمولا از پیچیدگی و کیفیت بالایی برخوردار هستند. در واقع بالاترین میزان گرافیک را می توانید از برخی بازی های کامپیوتری انتظار داشته باشید.
2- بازی های موبایل
با پیشرفت سریع گوشی های همراه هر روز به تعداد بازی هایی که برای آن تولید می شود نیز افزوده می شود. جالب است بدانید که تقریبا یک سوم از جمعیت کل دنیا حداقل یک بازی بر روی موبایل خود دارند. بازی های موبایلی به دلیل در دسترس بودن گوشی های تلفن همراه بسیار محبوب هستند چرا که به سادگی قابل استفاده هستند.
3- بازی های کنسول
از محبوب ترین کنسول های بازی می توان به Playstation و Xbox اشاره کرد که طرفداران بسیار زیادی در سطح دنیا دارند. قبل از این نیز دو کنسول SEGA و نینتندو از محبوب ترین کنسول ها بودند. بازی سازی برای کنسول ها نیز بسیار پر رونق و پرسود است و سالانه میلیاردها دلار درآمد کمپانی های بازی سازی در این حوزه می باشد.
4- بازی های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی
بعد از این که واقعیت مجازی (Virtual reality) و واقعیت افزوده (Augmented reality) بوجود آمدند، حجم انبوهی از برنامه های سرگرمی را با خود به همراه آوردند. این بازی ها به دلیل جدید و متفاوت بودن، طرفداران بسیار زیادی را در مدت زمان کوتاهی جذب خود کردند. شما در بازی های واقعیت مجازی با گذاشتن یک عینک مخصوص VR بازی را در دنیای کاملا واقعی می توانید تجربه کنید. در واقعیت افزوده نیز المان ها و کاراکترهای بازی به دنیای پیرامون شما اضافه می شوند.
چطور یک بازی ساز موبایل حرفه ای شویم؟
برای آموزش بازی سازی شما چند گزینه برای یادگیری خواهید داشت. یکی از آنها استفاده از دوره های آموزش یونیتی است که بدون کدنویسی می توانید بازی مورد نظر خود را به سادگی طراحی کنید.
اگر قصد شما بازی سازی موبایل برای اندروید است، پس باید به دنبال آموزش بازی سازی اندروید بروید که می توانید از موتورهای بازی سازی مختلفی از جمله Unreal engine و یونیتی و… استفاده کنید.
همچنین برای یادگیری بازی سازی موبایل شما نیاز دارید تا به برخی زبان ها مسلط باشید که می توانیم از میان آنها به C++، Java، HTML5، CSS3، JavaScript و SQL اشاره کنیم که اگر قصد شما تبدیل شدن به یک بازی ساز حرفه ای است باید حتما یادگیری آنها را جدی بگیرید.