آموزش جامع لاراول Laravel
آموزش تست نویسی با استفاده از PHPUnit در لاراول Laravel
آموزش جامع و پروژه محور لاراول Laravel
آموزش جامع لاراول 5.8 با پروژه طراحی سیستم باشگاه مشتریان
آموزش جامع و پروژه محور فریم ورک لاراول
آموزش طراحی سایت مشابه شیپور با لاراول و بوت استرپ (فصل چهارم)
آموزش طراحی سایت مشابه شیپور با لاراول و بوت استرپ (فصل سوم)
آموزش طراحی سایت مشابه شیپور با لاراول و بوت استرپ (فصل دوم)
آموزش طراحی سایت مشابه شیپور با لاراول و بوت استرپ (فصل اول)
آموزش جامع لاراول 5.7 در قالب پروژه طراحی فروشگاه آنلاین فایل
لاراول چیست؟
فریم ورک لاراول (Laravel) یکی از محبوب ترین فریم ورک های زبان برنامه نویسی php است. اکثر افرادی که به دنبال آموزش php هستند، برای حرفه ای تر شدن در این زبان به دنبال آموزش لاراول می روند.
لاراول توسط فردی به نام Taylor Otwell و با هدف توسعه اپلیکیشن های تحت وب توسعه داده شده است. از لاراول به خوبی می توان در پروژه هایی که از معماری MVC استفاده می شود بهره برد.
ویژگی های لاراول
لاراول همیشه بر روی ویژگی هایی تمرکز کرده که باعث ساده سازی روند توسعه اپلیکیشن ها شود. از مهم ترین ویژگی های Laravel می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1- ماژولار بودن
لاراول یک فریم ورک ماژولار است که به سادگی می توان در آن ترکیب، جداسازی و ادغام مجدد را در یک اپلیکیشن انجام داد.
2- احراز هویت (Authentication)
در Laravel به سادگی می توان با اجرای یک فرمان ساده یک سیستم احراز هویت کاربردی را ایجاد کرد که برخلاف احراز هویت در فریم ورک هایی مثل CodeIgniter زمان بسیار کمتری از توسعه دهنده می گیرد.
3- مدیریت وابستگی (Dependency Management)
یکی از محبوب ترین ویژگی های لاراول مدیریت وابستگی در آن است. این ویژگی به شما کمک می کند تا به سادگی از پکیج های مختلف استفاده کنید.
4- حافظه پنهان (Caching)
استفاده از کش در اپلیکیشن ها و وبسایت ها همیشه حائز اهمیت بوده است. لاراول به خوبی می تواند داده ها را ذخیره سازی و سپس بازیابی کند و از این طریق زمان پردازش اطلاعات و در نتیجه زمان بارگزاری صفحات وبسایت را کاهش دهد.
5- عیبیابی و تست
فریم ورک Laravel به یک واحد داخلی به نام PHPUnit مجهز می باشد که می تواند اپلیکیشن های توسعه داده شده را ارزیابی و تست کند. بنابراین می توانید به کمک این فریم ورک به سادگی باگ ها و ایرادات احتمالی را پیدا کرده و برطرف کنید.
6- محلی سازی (Localization)
یکی از چالش ها در توسعه اپلیکیشن ها و سایت های چند زبانه محلی سازی است. در لاراول به سادگی می توانید پروژه های چندزبانه را پیاده سازی کنید.
7- امنیت بالا
امنیت همیشه یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب یک زبان یا فریم ورک خاص برنامه نویسی است. Laravel خود را در زمینه امنیت تاکنون اثبات کرده و به شما می تواند در طراحی و ساخت اپلیکیشن های ایمن کمک کند. لاراول برای محافظت از کدها در برابر حملات XSS، یک سیستم پشتیبانی بومی را ارائه می کند و علاوه بر آن با ارائه پکیج های امنیتی مختلف به شما در جهت افزایش امنیت کمک می کند.
دوره های آموزش Laravel
به طور کلی گذراندن دوره های آموزش برنامه نویسی نیاز به یکسری پیش نیاز دارند که دوره های آموزش لاراول نیز از این قاعده مستثنی نیست. اولین پیش نیاز شما برای یادگیری Laravel آشنایی با php است اما این فقط یکی از آنهاست. شما برای گذراندن یک دوره آموزش لاراول باید علاوه بر php با HTML و CSS، کار با دیتابیس ها، شی گرایی (OOP)، معماری MVC، دستورات خط فرمان و Composer آشنا باشید.
شاید با خودتان فکر کنید برای یادگیری هر یک از این پیش نیازها باید یک دوره جداگانه را بگذرانید اما اینطور نیست. برای شروع یادگیری یک دوره آموزش لاراول فقط آشنایی با html و Css و کمی آشنایی با پی اچ پی کفایت می کند چرا که اکثر دوره های آموزش Laravel در داناپ به صورت پروژه محور هستند و به صورت گام به گام و از صفر تا صد کار با لاراول را به شما در قالب طراحی سایت آموزش می دهند.