مگا پکیج آموزش طراحی سایت (Html, Css, PHP, Bootstrap, MySQL)
پکیج آموزش PHP و MySQL (طراحی پلتفرم آموزشی)
آموزش جامع پی اچ پی PHP
آموزش جامع PHP MVC در قالب ساخت فریم ورک
آموزش راه اندازی وبسایت با زبان های Node.js و PHP
آموزش مقدماتی تا پیشرفته زبان PHP و mysql
آموزش مقدماتی شی گرایی در PHP
آموزش طراحی سیستم چت آنلاین به کمک php و mysqli
آموزش پروژه محور PHP (طراحی یک cms چند قالبه مشابه وردپرس)
آموزش PHP شی گرا در قالب پروژه گالری عکس
PHP چیست؟
زبان برنامه نویسی PHP یک زبان اسکریپتی و منبع باز (Open source) است که برای طراحی اپلیکیشن های تحت وب مورد استفاده قرار می گیرد و بسیار محبوب است. از همین رو بسیار از توسعه دهندگان به دنبال آموزش php هستند و جالب اینکه دوره های آموزش پی اچ پی بسیار زیادی در فضای وب وجود دارد که انتخاب از بین آنها را بسیار کار دشواری می کند.
شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که برای یادگیری آموزش php چه پیش نیازهایی لازم است. در ادامه به برخی از مهم ترین این پیش نیازها برای گذراندن دوره آموزش پی اچ پی می پردازیم:
- آشنایی مقدماتی با زبان انگلیسی
- آشنایی مقدماتی با الگوریتم ها و ریاضیات
- آشنایی مقدماتی کار با کامپیوتر و اینترنت
- آشنایی با ساختار و شبکه وبسایت ها و سرورها
- آشنایی با طراحی وب مقدماتی شامل HTML و CSS
بنابراین شما برای یادگیری آموزش php نیاز به مهارت های خاصی ندارید و با کمی آشنایی با موارد ذکر شده می توانید یک دوره php را با موفقیت بگذرانید.
کاربردهای زبان پی اچ پی
با وجود اینکه هدف از توسعه زبان برنامه نویسی PHP طراحی وبسایت بوده است، اما این زبان کاربردهای مختلفی دارد که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:
- طراحی وبسایت (در سمت Back-end)
- ساخت قالب و افزونه وردپرس
- ساخت نرم افزار دسکتاپ
- ساخت ربات تلگرام
- ساخت گرافیک با PHP
مزایای PHP
پی اچ پی مزایای بسیاری دارد که آن را تبدیل به یک زبان قدرتمند و محبوب در میان توسعه دهندگان کرده است. در ادامه به مهم ترین مزایای این زبان برنامه نویسی خواهیم پرداخت:
1- متن باز و رایگان بودن
زبان PHP یک زبان برنامه نویسی متن باز و کاملا رایگان است که می توان این ویژگی را نسبت به برخی زبان های برنامه نویسی دیگر یک مزیت دانست. شما بدون هیچ گونه هزینه ای می توانید از PHP برای توسعه وبسایت یا برنامه های مورد نظر خود استفاده کنید و تغییرات لازم را در آن ایجاد کنید.
2- مولتی پلتفرم (Cross-Platform) بودن
مزیت دیگر زبان پی اچ پی امکان کراس پلتفرم بودن آن است. یعنی شما می توانید به راحتی PHP را بدون هیچ دردسر و مشکلی بر روی سرورهای ویندوز، مک یا لینوکس اجرا کنید. بنابراین شما برای اجرای کدهای خود بر روی پلتفرم ها یا سیستم عامل های مختلف نیاز به هیچ گونه پلاگین جانبی یا نرم افزار دیگری ندارید.
3- سازگاری با وب سرورهای مختلف
پی اچ پی با اکثر وب سرورهای مهم دنیا از جمله Apache، Nginx و… سازگاری کامل دارد و از دیتابیس های مختلف از جمله Mysql، MongoDB و SQLite نیز پشتیبانی می کند. بنابراین شما به عنوان یک توسعه دهنده وب لازم نیست نگران سازگاری زبان PHP با سیستم ها و سرورهای مختلف باشید و تمام انرژی خود را می توانید صرف توسعه دقیق تر و تمیزتر کنید.
4- یادگیری آسان
خوشبختانه یادگیری PHP برای افراد مبتدی و افرادی که دانش کمی در برنامه نویسی دارند کار دشواری نیست. شما با گذراندن یک دوره آموزش PHP می توانید کار با این زبان را بیاموزید. البته اگر از قبل تجربه برنامه نویسی داشته باشید یادگیری این زبان برای شما نسبت به افراد دیگر بسیار ساده تر خواهد بود.
5- شی گرا بدون
شی گرایی یا Object-Oriented Programming که به اختصار به آن OOP نیز گفته می شود نوعی از برنامه نویسی است که به شما اجازه تقسیم بندی کدها را می دهد. به کمک شی گرایی مدیریت کدها بسیار ساده تر خواهد بود و در پروژه های بزرگ این رویکرد به شما کمک می کند تا پیچیدگی ها را مدیریت کرده و اپلیکیشن مورد نظر را به گونه ای توسعه دهید که هم قابل نگهداری باشد و هم در بلند مدت مقیاس پذیر باشد.
6- بازار کار پر رونق
بر اساس آخرین آمارها در حدود 43 درصد از کل سایت های دنیا با سیستم مدیریت محتوای وردپرس (Wordpress) طراحی شده اند که این پلتفرم با زبان PHP توسعه داده شده است. بنابراین علاوه بر سایت هایی که از 0 با پی اچ پی طراحی شده اند، تمامی سایت های طراحی شده با وردپرس نیز به توسعه دهندگان PHP نیاز دارند و همین مساله باعث شده تا بازار کار همیشه برای این تخصص وجود داشته باشد. مخصوصا در ایران اکثر وبسایت های فروشگاهی به کمک پی اچ پی توسعه داده شده اند و آنها برای توسعه و یا ایجاد تغییر در سایت خود به یک برنامه نویس PHP نیاز خواهند داشت. البته شما بعد از یادگیری کامل زبان پی اچ پی باید به سراغ دوره های آموزش وردپرس بروید و کار با این سیستم مدیریت محتوا را به طور کامل یاد بگیرید تا بتوانید موقعیت های شغلی مرتبط با آن را بدست آورید.
7- نگهداری آسان
هزینه های تعمیر و نگهداری برخی زبان ها مثل ASP بسیار بالاست. در مقابل زبان PHP را می توان به سادگی برای بلند مدت نگهداری کرد چرا که دیباگینگ و رفع خطاهایی که به مرور زمان در سیستم ایجاد می شود در پی اچ پی کار ساده ای است و به همین دلیل هزینه های کمتری برای تعمیر و نگهداری آن مورد نیاز است.
مسیر آموزش php
همانطور که گفته شد یادگیری PHP نسبت به برخی زبان های برنامه نویسی دیگر ساده تر است و می توان با گذراندن دوره های آموزش پی اچ پی این زبان را به طور کامل یاد گرفت.
اما باید در انتخاب دوره آموزش برنامه نویسی PHP مناسب دقت لازم را داشته باشید. پروژه محور بودن یکی از مسائل مهم برای تشخیص یک دوره آموزش پی اچ پی مناسب است. طی کردن یک دوره php پروژه محور می تواند به شما کمک کند تا در کمترین زمان ممکن به این زبان مسلط شوید و خودتان یک وبسایت را بتوانید از صفر تا صد طراحی کنید.
بنابراین پیشنهاد ما به شما انتخاب یک دوره آموزش پروژه محور php است که در کنار آموزش پی اچ پی، یک پروژه را در طول دوره طراحی و پیاده سازی می کند.
در این صفحه علاوه بر دوره های آموزش php رایگان، می توانید دوره های آموزش پروژه محور php را نیز مشاهده نمایید و پس از بررسی، بهترین گزینه را متناسب را نیاز خود انتخاب و مشاهده کنید.