16 بهترین برنامه های ساخت پادکست برای کامپیوتر و موبایل
پادکست یک رسانه محبوب در سراسر جهان است و هر روزه پادکست های جدیدی با موضوعات مختلف تولید میشوند. آیا شما هم تا به حال پادکست تولید کردهاید؟ یا قصد ضبط پادکست را دارید؟ معمولا یکی از دغدغههای مهم پادکسترها پیدا کردن نرم افزاری مناسب برای ضبط و ویرایش صدا و ساخت پادکست به صورت حرفهای است.
اگر شما نیز چنین نگرانی و دغدغهای دارید و تعدد نرم افزارهای رایگان یا پولی موجود در بازار انتخاب را برایتان سخت کرده است، در مطلب قبل به معرفی بهترین نرم افزارهای ادیت فیلم و ویدئو پرداختیم و در این مطلب قصد داریم تا به شما 16 مورد از بهترین برنامه های ساخت پادکست برای کامپیوتر و موبایل را به طور کامل معرفی کنیم.
ابزارهای مورد نیاز برای ساخت پادکست حرفه ای
به اشتراک گذاشتن افکار و نظرات خود با افراد همفکر در سراسر جهان هرگز به اندازه امروز آسان نبوده است. در حال حاضر، هرکسی که به ابزارهای مناسب دسترسی داشته باشد، میتواند پادکست خود را راه اندازی کند و درباره موضوعاتی که از نگاه او مهم هستند، بحث کند. علاوه بر افراد، تعداد زیادی از شرکتها از پادکستها برای ایجاد یک پایگاه مشتریان وفادار و در نهایت بهبود تجربه کاربری و افزایش سود برند خود استفاده میکنند.
هر کدام از تجهیزاتی که برای ساخت پادکست استفاده میکنید میتواند بر کیفیت پادکست شما تاثیر بگذارد، به همین دلیل است که باید نرم افزار ضبط صدا را با دقت انتخاب کنید. البته تولید پادکست تنها در انتخاب اپلیکیشن ساخت پادکست خلاصه نمیشود و تجهیزات دیگری نیز برای ساخت یک پادکست حرفهای و پرطرفدار لازم است.
1- میکروفون
پادکست یک رسانه صوتی است و شما نمیتوانید کیفیت پایین صدا را با تصاویر بصری پوشش دهید. به این ترتیب، مخاطبان کیفیت صدای شما را مستقیما با ارزش پادکست شما ارتباط میدهند. حتی اگر نوآورانهترین ایده برای ساخت پادکست را داشته باشید که هیچکس تا به حال بر روی آن موضوع کار نکرده باشد، در صورتی که صدای شما بد و یا بی کیفیت به نظر برسد، افراد کمی به پادکستتان گوش خواهند داد.
برای اطمینان از کیفیت صدا برای ساخت پادکست، به یک میکروفون مناسب نیاز دارید. میتوانید برای شروع یک میکروفون خوب و با قیمتی مناسب تهیه کنید و بعد از پیشرفت پادکستتان به تدریج از میکروفونهای قوی تر و پیشرفته تری استفاده کنید. هنگام انتخاب و خرید میکروفون، 2 ویژگی را در باید در نظر داشته باشید:
- نوع کانکتور: در دسته کانکتورها، میکروفونهای USB و XLR قرار دارند. میکروفونهای USB مستقیما از طریق درگاه USB به رایانه شما متصل میشوند و استفاده از آنها ساده است. به همین دلیل قیمت این دسته از میکروفونها نیز پایین تر است. میکروفونهای XLR برای اتصال، به یک رابط صوتی مانند میکسر نیاز دارند. با میکروفونهای XLR، باید یک رابط صوتی بخرید، که تجهیزات دیگری را به لیست راه اندازی پادکست شما اضافه میکند و مجبور به پرداخت هزینه بیشتری هستید.
- نحوه ضبط صدا: همچنین برای ضبط صدا دو نوع میکروفون وجود دارد. میکروفونهای خازنی بسیار حساس هستند که نویز پسزمینه زیادی را دریافت میکنند و برای محیطهای ضبط ایزوله عالی هستند و میکروفونهای پویا که نسبت به نویز پسزمینه حساسیت کمتری دارند و همین امر آنها را به انتخاب بهتری برای ضبط پادکستهای گروهی تبدیل کرده است.
2- کامپیوتر یا تلفن همراه هوشمند
برای اجرای نرم افزار ساخت پادکست خود به سیستم نیاز دارید. نرم افزارهای ساخت پادکست صدای شما را به صورت فایل صوتی ضبط و ذخیره میکند و میتوانید آن را در رایانه خود ویرایش کنید. مهم نیست که از کدام سیستم عامل استفاده میکنید، البته به شرطی که نرم افزار انتخابی شما با آن سیستم عامل سازگار باشد. رایانه شما همچنین باید به اندازه کافی قدرتمند باشد که بتوانید از نرم افزارهای مختلف برای تولید و ویرایش پادکست خود استفاده کنید.
هنگامی که یک نرم افزار تولید پادکست را انتخاب میکنید، همیشه الزامات سخت افزاری را بررسی کنید تا مطمئن شوید رایانه شما آنچه را که نیاز دارید، دارد. به طور خلاصه CPU، RAM و حافظه را بررسی کنید.
البته در دنیای امروز نرم افزارهای بسیاری برای تولید پادکست در موبایل موجود هستند که میتوانید بدون نیاز به کامپیوتر به ضبط و ویرایش اپیزودهای پادکست خود بپردازید. اما باید در نظر داشته باشید که نرم افزارهای ساخت پادکست برای کامپیوتر قوی تر هستند و امکانات پیشرفته تری را ارائه میکنند.
3- نرم افزار ساخت پادکست
گزینههای بسیاری برای نرم افزار ضبط و ویرایش صدا موجود است. برخی از نرمافزارهای باکیفیت، رایگان هستند و با استفاده از این نرم افزارها میتوانید در ابتدای راهاندازی پادکست خود در هزینههایتان صرفهجویی کنید. البته اغلب نرم افزارهای ساخت پادکست مشهور و پرطرفدار پولی هستند، که شما میتوانید از نسخههای کرک شده آنها استفاده کنید و یا در غیر این صورت به صورت ماهانه یا سالانه اشتراک خریداری کنید. به خاطر داشته باشید که هر چه نرم افزار گران تر و پیچیده تر باشد، احتمالا نیازهای سخت افزاری بیشتری نیز خواهد داشت.
- نحوه انتخاب نرم افزار تولید پادکست: وقتی به دنبال یک نرم افزار ساخت پادکست هستید، لازم است تا ویژگیهای مختلفی را در نظر بگیرید. در ادامه به بررسی چند مورد از این ویژگیها پرداختهایم.
- قابلیت ویرایش: ضبط پادکست و ویرایش آن دو فرآیند مجزا هستند که گاهی به نرم افزار جداگانه برای هر کدام از آنها نیاز دارید. اما برخی از نرمافزارهای ضبط پادکست دارای قابلیت ویرایش نیز هستند تا فرآیند تولید پادکست را برایتان ساده تر کنند.
- پشتیبانی فنی: چه قدر در زمینه فناوری اطلاعات دارید؟ اگر توانایی عیبیابی مشکلات نرمافزاری را ندارید، پس به دنبال یک اپلیکیشن تولید پادکست باشید که از پشتیبانی فنی و اسناد کمکی کافی برخوردار باشد. این نرم افزار باید شامل منابعی باشد که در صورت بروز مشکل میتوانید به آنها مراجعه کنید.
بهترین نرم افزارهای ساخت پادکست برای کامپیوتر
1- Restream
Restream به یک نرم افزار ضبط صدای کامل است و شما تمام ابزارهایی را که برای ضبط و سفارشی کردن پادکست خود نیاز دارید، در اختیار خواهید داشت. این نرم افزار ساخت پادکست مبتنی بر وب است و برای ویرایش ابتدایی اپیزودها نیز مورد استفاده قرار میگیرد. نرم افزار Restream دارای حداکثر 10 گیگابایت فضای ذخیره سازی است و شما میتوانید فایلهای ضبط شده را در فضای ابری ذخیره کنید. این نرم افزار پیشرفته ساخت پادکست صدا را با رزولوشن 48 کیلوهرتز ضبط میکند و قابلیت حذف نویز دارد.
مزایای نرم افزار Restream
- مبتنی بر وب است.
- در طرح رایگان این نرم افزار قابلیتهای مناسبی برای تولید پادکست موجود است.
- این نرم افزار قابلیتهای پخش زنده دارد.
معایب نرم افزار Restream
- این نرم افزار برای افراد حرفهای مناسب نیست.
- برای دسترسی به تمام امکانات باید هزینه پرداخت کنید.
2- Adobe Audition
Adobe Audition یکی از محبوبترین نرمافزارهای حرفهای ضبط و ویرایش پادکست است. این برنامه ساخت پادکست دارای قابلیتهایی است که ویرایش پادکست شما را آسان میکند و صدایی باکیفیت بالا را به شما ارائه میدهد.
Adobe Audition به شما این امکان را میدهد تا چندین پادکست را در یک نقطه از زمان از طریق میکروفونهای مختلف ضبط کنید. علاوه بر این، میتوانید افکتهای صوتی زیادی ایجاد، میکس و طراحی کنید. قابلیت کاهش نویز پسزمینه این برنامه به شما کمک میکند تا پادکستهایی را با کیفیت حرفهای ضبط و منتشر کنید.
مزایای نرم افزار Adobe Audition
- بیش از 50 افکت صوتی دارد.
- در این نرم افزار میتوانید آهنگهای مختلف را یا یکدیگر ترکیب کنید.
- به راحتی میتوانید فایلهای صوتی را بازیابی کنید.
- قابلیت کاهش نویز و فشرده سازی پیشرفته
- مناسب برای کاربران ویندوز و macOS
معایب برنامه ساخت پادکست Adobe Audition
- رابط کاربری پیچیده
- مناسب برای پادکسترهای حرفه ای
3- GarageBand
GarageBand یک برنامه ساخت پادکست رایگان برای دستگاههای iOS و macOS است. میتوانید یک میکروفون بگیرید و iPhone یا iPad خود را به وسیله GarageBand به نرم افزار ساخت پادکست تبدیل کنید که علاوه بر ضبط، ویرایش هم انجام میدهد. همچنین این نرم افزار در دستگاههای اپل همگامسازی میشود، بنابراین میتوانید هر زمان که بخواهید و در هر کجا که هستید، روی ضبط پادکست خود کار کنید.
این نرم افزار رابط کاربری سادهای دارد و برای پادکسترهای مبتدی نیز مناسب است.
مزایای نرم افزار ساخت پادکست GarageBand
- یکسان سازی بصری و فشرده سازی برای افزایش کیفیت ضبط
- ابزاری قابل حمل برای ضبط و ویرایش پادکست
- رابط کاربری آسان
معایب GarageBand
- فقط برای کاربران مک در دسترس است.
- مناسب برای کاربران مبتدی و فاقد قابلیتهای پیشرفته
4- Logic Pro
Logic Pro یک برنامه تولید و ویرایش صدا با امکانات کامل است. رابط کاربری این نرم افزار با رابط کاربری GarageBand مطابقت دارد و ارتقاء آن بسیار آسان است. همچنین فایلهای GarageBand شما بهطور یکپارچه در Logic باز میشوند. توجه داشته باشید که باید ابزارهای پیشرفته را فعال کنید، تا مجموعه کاملی از ویژگیها را دریافت کنید.
این نرم افزار در اصل برای آهنگسازان طراحی شده است و نه ساخت پادکست، بنابراین تعداد زیادی از ویژگیها آن ممکن است بسیار زیاد باشند.
مزایای برنامه Logic Pro
- دارای ابزار حرفه ای
- رابط کاربری آسان
- دارای کتابخانهای از پلاگینها و صداهای آماده برای استفاده
- ضبط و ویرایش صدا با کیفیت حرفه ای
- باز کردن فایلهای GarageBand
معایب نرم افزار Logic Pro
- تعدادی از قابلیتهای این نرم افزار برای تولید پادکست مناسب نیستند.
- فقط کاربران مک به این نرم افزار دسترسی دارند.
5- Auphonic
Auphonic یک نرم افزار ساخت پادکست است که به صورت خود به خود به ویرایش صدا نیز میپردازد. البته این نرم افزار قابلیت ضبط صدا ندارد و بیشتر برای ادیت پادکست از آن استفاده میشود. شما میتوانید فایل صوتی ضبط شده خود را آپلود کنید و نرم افزار Auphonicبا کاهش نویز به بهبود و ویرایش فایل صوتی میپردازد. این برنامه ساخت پادکست یک نسخه رایگان دارد که به شما این امکان را میدهد تا 2 ساعت صدا در ماه آپلود کنید. فایل صوتی را پس از اصلاح میتوانید به صورت مستقیم در YouTube، Dropbox، Google Drive و SoundCloud آپلود و منتشر کنید.
لازم به ذکر است که این نرم افزار هم برای موبایل و هم برای کامپیوتر استفاده میشود و شما میتوانید علاوه بر استفاده از وب سایت آن، Auphonic را بر روی ویندوز، macOS، اندروید و iOS نصب کنید.
مزایای Auphonic
- مناسب برای تلفن همراه و دسکتاپ
- ویرایش فایلهای صوتی به صورت خودکار
- دارای نسخه رایگان
- قابلیت ارسال مستقیم فایل صوتی به YouTube، Dropbox، Google Drive و SoundCloud
معایب برنامه ساخت پادکست Auphonic
- ویرایش ابتدایی فایل صوتی
- در نسخه دسکتاپ این نرم افزار تمام قابلیتها در دسترس نیست.
- عدم امکان ضبط صدا
6- Audacity
Audacity یک نرم افزار رایگان، در دسترس و منبع باز برای ضبط و ویرایش صدا است که بسیاری از پادکستها در ابتدای شروع کار با این نرم افزار ساخته شدهاند. به وسیله این نرم افزار پس از اتمام ضبط و ویرایش پادکست، میتوانید به چندین فرمت فایل صوتی را صادر کنید.
یکی از نکات منفی این نرم افزار این است که استفاده از آن در ابتدای شروع کار ممکن است گیج کننده باشد، اما وقتی به آن مسلط شوید، برای ویرایش پادکست گزینهای مناسب و عالی است. نرم افزار ساخت پادکست Audacity به طور مرتب به روز میشود و با آخرین نسخههای لینوکس، macOS و Windows نیز سازگار است.
مزایای نرم افزار Audacity
- این نرم افزار روی هر سیستم عاملی اجرا میشود.
- دارای کتابخانهای غنی از جلوههای صوتی است.
- امکان ضبط و ویرایش صدا به صورت رایگان
- از متداول ترین فرمتهای فایل پشتیبانی میکند.
- یک نرم افزار متن باز است.
معایب برنامه Audacity
- رابط کاربری پیچیده
- دارای ابزار ابتدایی ویرایش صدا و نامناسب برای افراد حرفه ای
7- QuickTime
اگر مک دارید و قصد دارید با آن پادکست تولید کنید، میتوانید از برنامه پیشفرض ویرایش ویدیو و صدا اپل، QuickTime استفاده کنید. این برنامه رایگان است و میتوانید فایلهای صوتی را ضبط و ویرایش کنید، سپس پس از اتمام کار، آنها را منتشر کنید. استفاده از QuickTime آسان است و همانطور که از نام آن پیداست برای ویرایشهای سریع عالی است.
مزایای نرم افزار QuickTime
- رابط کاربری آسان
- ویرایش سریع فایلهای صوتی
- امکان برش فایلهای صوتی
- امکان ترکیب کردن چند فایل صوتی
معایب QuickTime
- فقط کاربران مک به این نرم افزار دسترسی دارند.
- ویژگیهای این نرم افزار برای ویرایش صدا ابتدایی و محدود است.
8- Reaper
Reaper با بیش ترین امکانات دارای کمترین قیمت است. این نرم افزار ساخت پادکست به شما این امکان را میدهد تا فایلهای صوتی خود را ضبط، ویرایش، پردازش و ترکیب کنید. این نرم افزار را میتوانید از طریق USB نصب و اجرا کنید، به این معنی که نیازی به نصب برنامه روی هارد دیسک رایانه خود ندارید.
مزایای نرم افزار Reaper
- سازگار با سیستم عاملهای مک، لینوکس و ویندوز
- پردازش صوتی داخلی 64 بیتی
- امکان راه اندازی سریع
معایب Reaper
- این نرم افزار اپلیکیشن موبایل ندارد.
- منابع کمکی و آموزشی کار با این نرم افزار محدود است.
9- Zencastr
داشتن مهمانان جدید برای هر قسمت جدید از پادکست شما ممکن است گاهی دشوار باشد زیرا برنامه آنها ممکن است خیلی شلوغ باشد. Zencastr این مشکل را با امکان دادن به کاربران خود برای انجام مصاحبه آنلاین حل میکند. شما فقط باید یک لینک برای مهمان خود بفرستید و این ضبط کننده پادکست مبتنی بر وب مصاحبه را با کیفیت بالا ضبط میکند.
همچنین تمام مصاحبههایی که با Zencastr ضبط میکنید به طور خودکار ویرایش میشوند، بنابراین نیازی به صرف زمان برای ادیت صوتی فایل ندارید. با این حال، نسخه رایگان Zencastr تنها قابلیتهای محدودی را ارائه میدهد، زیرا شما فقط میتوانید حداکثر دو مهمان را دعوت کنید و حداکثر 8 ساعت صدا را در هر ماه ضبط کنید.
مزایای نرم افزار ساخت پادکست Zencastr
- این برنامه مبتنی بر وب بوده و نیاز به نصب ندارد.
- مصاحبههای از راه دور را با کیفیت بالا ضبط میکند.
- امکان استفاده از چت صوتی و ضبط مصاحبه
- مناسب برای تمام سیستم عامل ها
معایب برنامه Zencastr
- نسخه رایگان این نرم افزار قابلیتهای محدودی را ارائه میکند.
- اشتراک گذاری فایل صوتی ضبط شده با Zencastr به طور مستقیم در دیگر پلتفرمهای موجود امکان پذیر نیست.
10- ProTools
ProTools یک نرم افزار حرفهای ضبط و ویرایش صدا است که تمام ویژگیهایی را که برای ضبط پادکست خود به آن نیاز دارید، ارائه میکند. اگر بخواهید پادکست خود را با ProTools بسازید، ترکیب چند فایل صوتی و یا افزودن افکت به فایلهای ضبط شده، تنها تعدادی از قابلیتهای بیشمار این نرم افزار هستند که در اختیار شما قرار داده میشوند. اگر تا به حال فایل صوتی ضبط نکردهاید، رابط کاربری پیچیده این نرم افزار ممکن است شما را گیج کند.
مزایای نرم افزار ProTools
- سازگار با ویندوز و macOS
- دارای قابلیتهای ضبط و ویرایش صدای حرفه ای
- دارای افکتهای متنوع برای افزودن به فایلهای صوتی
- امکان ترکیب چند فایل صوتی با یکدیگر
معایب برنامه ساخت پادکست ProTools
- از سیستم عامل لینوکس پشتیبانی نمیکند.
- رابط کاربری پیچیده
- برای افراد مبتدی پیشنهاد نمیشود.
11- Ringr
انجام مصاحبه از راه دور با نرم افزار ساخت پادکست Ringr آسان است، زیرا فقط باید مصاحبه را برنامه ریزی کنید و سپس از طریق برنامه Ringr متصل شوید. به محض شروع مکالمه، رینگر شروع به ضبط آن میکند و پس از پایان مکالمه، فایل صوتی به طور خودکار در این پلتفرم آپلود میشود.
پس از تکمیل فرآیند ویرایش خودکار صدا، میتوانید مکالمهای را که ضبط کردهاید دانلود کنید، اما به خاطر داشته باشید که گزینه تماس کنفرانس تنها در صورتی در دسترس است که اشتراک Premium یا Enterprise را خریداری کرده باشید.
مزایای برنامه Ringr
- امکان مصاحبه از راه دور
- تعداد تماسهایی که میتوانید با Ringr برقرار کنید محدود نیست.
- قابلیت ویرایش خودکار فایل صوتی
معایب نرم افزار ساخت پادکست Ringr
- کیفیت ضبط به قیمتی که برای خرید اشتراک هزینه میکنید، بستگی دارد.
- برای پادکسترهای حرفهای مناسب نیست.
- امکان ویرایش حرفهای فایل صوتی وجود ندارد.
بهترین اپلیکیشن های ساخت پادکست برای موبایل
1- اپلیکیشن Cast
اپلیکیشن Cast که یک اپلیکیشن ساخت پادکست برای تلفن همراه محسوب میشود، به شما این امکان را میدهد تا مکالمه خودتان و حداکثر 3 مهمان را ضبط کنید. گزینههای ویرایش و ادیت فایل صوتی موجود است. Google Chrome مرورگر توصیه شده برای ضبط صدا در Cast است.
مزایای برنامه ساخت پادکست Cast
- برای دسترسی به امکانات این برنامه باید هزینه پرداخت کنید.
- مناسب برای افراد مبتدی
- مبتنی بر وب
- امکان تدوین و ویرایش فایلهای صوتی موجود است.
- رابط کاربری آسان
معایب نرم افزار مبتنی بر وب Cast
- محدودیت در تعداد مهمانها برای ضبط مکالمه
- برای ضبط صدا باید با گوگل کروم Cast را باز کنید.
- برای پادکسترهای حرفهای مناسب نیست.
2- اپلیکیشن Anchor
Anchor یکی از بهترین اپلیکیشن های ساخت پادکست برای موبایل است. Anchor یک نرم افزار ضبط پادکست نیست، بلکه یک برنامه ساخت پادکست است. به این معنی که Anchor فقط به پادکست اختصاص داده شده است. این نرم افزار همچنین یک پلتفرم میزبانی پادکست است، بنابراین میتوانید پادکست خود را در همان برنامه، ضبط، ویرایش و منتشر کنید.
ابزار جدید Record With Friends Anchor همچنین به شما امکان میدهد تا تماسهای پادکست خود را با حداکثر پنج مهمان ضبط کنید. Anchor انتخاب خوبی برای پادکسترهای مبتدی است، اما کسب وکارهایی که سعی در راهاندازی پادکست برای برندهای خود دارند ممکن است با قابلیتهای محدود آن مشکل داشته باشند.
مزایای Anchor
- اپیزودهای آپلود شده را مستقیما به Spotify و Apple Podcasts منتقل میکند.
- گزینههای کسب درآمد در پلتفرم Anchor موجود است.
- دارای هاست نامحدود رایگان
- اپلیکیشن موبایلی این پلتفرم مبتنی بر وب را میتوانید بر روی اندروید و iOS نصب کنید.
- رابط کاربری آسان
معایب برنامه ساخت پادکست Anchor
- محدودیت حجم فایل تا 250 مگابایت
- دارای ابزار محدود برای پادکسترهای حرفه ای
3- اپلیکیشن Alitu
برنامه Alitu به طور خاص برای پادکسترهای مبتدی طراحی شده است. عملکرد اصلی آن ضبط و ویرایش پادکست است و کاربران برای شروع کار با این نرم افزار ساخت پادکست به دانش فنی زیادی نیاز ندارند. این برنامه دارای قابلیت ویرایش کاملا خودکار است و اغلب کاربران آن افراد مبتدی هستند. اگر چه برنامه Alitu ویرایش پادکست را آسان میکند، اما کیفیت صدا در حد استانداردهای دیگر نرمافزارهای موجود در این مقاله نیست.
مزایای Alitu
- مبتنی بر وب
- دارای ابزارهای ویرایش صدای خودکار
- امکان آپلود فرمتهای مختلف فایلهای صوتی
- رابط کاربری آسان
معایب Alitu
- مناسب برای پادکسترهای مبتدی
- بدون اپلیکیشن موبایل
- دارای کیفیت صدای پایین
- نامناسب برای ضبط اپیزودهای طولانی
4- اپلیکیشن Podbean
کسانی که در این اپلیکیشن، پادکست میسازند میتوانند علاوه بر ضبط محتوای خود، جلوههای صوتی را با نیز با یکدیگر ترکیب کنند و به ادیت پادکست خود بپردازند.
در اپلیکیشن Podbean ضبط به صورت زنده انجام میشود، اما میتوانید در هر لحظه ضبط خود را متوقف کرده و دوباره شروع کنید. با استفاده از قسمت Podbean Live نیز میتوانید با مهمانان خود مصاحبه کنید و مکالمات خود را ضبط کنید.
لازم به ذکر است که برای ویرایش پادکست، میتوانید صدای خود را بالا و پایین بیاورید، اما نمیتوانید قسمتی از پادکست ضبط شده را برش دهید. پس از تولید پادکست خود میتوانید آن را مستقیما در این اپ منتشر کنید و یا فایل آن را برای آپلود در پلتفرمی دیگر دانلود کنید.
مزایای Podbean
- رابط کاربری آسان
- مناسب برای افراد مبتدی
- امکان درآمدزایی از تولید و انتشار پادکست
- امکان مصاحبه با مهمانان و ضبط مکالمه
معایب Podbean
- برای دسترسی به امکانات پیشرفته این نرم افزار باید هزینه پرداخت کنید.
-
نمیتوانید بدون خرید اشتراک، پادکست خود را در Spotify منتشر کنید.
- برای کاربران حرفه ای مناسب نیست.
5- اپلیکیشن Spreaker Studio
یکی دیگر از بهترین برنامه های ساخت پادکست برای تلفن همراه، Spreaker Studio است. این برنامه به شما این امکان را میدهد تا پادکست خود را در هر زمان و مکان به راحتی ضبط و منتشر کنید. پادکسترهای مبتدی تا پیشرفته، استفاده از Spreaker Studio را ساده میدانند و از تولید پادکست به وسیله آن لذت میبرند.
Spreaker Studio بهترین انتخاب برای کاربران اندروید است. با اتصال یک میکروفون به تلفن همراه خود میتوانید پادکستی با کیفیت بالا را ضبط و منتشر کنید.
همچنین میتوانید فایلهای صوتی را که ضبط کردهاید در پلتفرمی دیگری آپلود کنید و قبل از انتشار آنها را ویرایش کنید، یا اینکه حالت پخش زنده این نرم افزار را انتخاب کنید و پادکستتان به صورت مستقیم در این اپ منتشر شود.
مزایای Spreaker Studio
- رابط کاربری آسان
- مناسب برای افراد مبتدی و حرفهای
- امکان انتشار پادکست در پلتفرمهای دیگر
- امکان ویرایش فایلهای صوتی
معایب Spreaker Studio
- امکان ویرایش حرفهای پادکست وجود ندارد.
- فضای ذخیره سازی و مدت زمان ضبط صدا در حالت رایگان این اپلیکیشن محدود است.
جمع بندی
اگر قصد ضبط پادکست را دارید، این را بدانید که مهم تر از همه چیز علاقه به این کار و موضوع مورد بحث است. اگر علاقه کافی به ضبط پادکست در حوزه انتخابی نداشته باشید بعد از مدتی کوتاه دست از این کار خواهید کشید و نمی توانید به درآمدزایی برسید. بعد از آن باید تجهیزات مناسب برای ضبط پادکست را تهیه کنید. اگر پرمحتواترین و مفیدترین پادکست را با یک میکروفون ضعیف و بی کیفیت ضبط کنید، کسی به شما گوش نخواهد کرد. بنابراین در انتخاب میکروفون و نرم افزار ضبط پادکست دقت لازم را به خرج دهید تا بتوانید به سرعت پیشرفت کنید و گوش دهنده (Listener) های خود را به سرعت افزایش دهید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.