لینک شکسته چیست؟ + 8 ابزار شناسایی Broken Link
زمانی که لینک شکسته در یک سایت وجود داشته باشد کاربران هنگام مشاهده صفحه با ارور 404 مواجه خواهند شد. این صفحه باعث میشود تا کاربر تصور کند که سایت شما دچار مشکل شده است و در اغلب موارد سریعاً اقدام به خروج از سایت میکنند.
تجربه ثابت کرده است که کاربرانی که با صفحه ارور 404 مواجه میشوند، صفحههای دیگر آن وب سایت را امتحان نمیکنند. از طرفی وجود لینک شکسته در یک سایت موجب کاهش رتبه سئو خواهد بود و موجب میشود موتورهای جستجو این سایت را برای کاربران کمتری نمایش دهند. آیا میدانید در چنین مواقعی چه باید کرد؟ چاره رفع این مشکل یافتن و اصلاح لینکهای شکسته در یک سایت است که در ادامه به روشهای مختلف آن خواهیم پرداخت.
لینک شکسته چیست؟
قبل از تعریف لینک شکسته بهتر است که به دنبال پاسخ این سؤال باشیم که لینک شکسته که به آن 404 نیز میگویند چگونه در یک صفحه وب سایت ظاهر میشود؟ صفحه 404 خطایی است که به صورت کد پاسخ از سمت سرور در مرورگر نمایش داده میشود. در واقع زمانی که مرورگر وب نمیتواند لینک مورد نظر را در وب سایت پیدا کند اخطار 404 میدهد.
لینک های شکسته یا صفحات 404 به خودی خود نمیتوانند آسیبی به سایت شما بزنند، اما ایجاد نارضایتی در کاربران و کاهش رتبه سئو سایت دو مشکلی هستند که به طور غیر مستقیم می توانند به سایت شما آسیب بزنند. نکته مهم اینجاست که نمایش خطای 404 همیشه ناشی از وجود لینک خراب از طرف صاحبان سایت نیست، بلکه با یک اشتباه تایپی از طرف کاربر در هنگام وارد کردن لینک نیز صفحات 404 نمایش داده میشوند.
لینک های شکسته، URL هایی هستند که غیر فعال هستند و یا از کار افتادهاند. در واقع این لینکها یا عمل نمیکنند یا باز نمیشوند. زمانی این لینکها وجود داشته ولی در حال حاضر حذف شدهاند و کاربر زمانی که بر روی آن کلیک میکند به نتیجهای نمیرسد.
صاحبان وب سایتها باید به صورت منظم لینک های شکسته سایت خود را بررسی کنند تا قبل از آن که به سئوی سایت آنها ضربه بزند اصلاح شوند. صاحبان وب سایتها باید توجه داشته باشند که رباتهای گوگل در مدت زمانهای مشخصی به یک وب سایت سر میزنند و اگر با لینک شکسته روبرو شوند بررسی سایت از طرف آنها به بن بست میرسد.
لینک های شکسته به طور کلی به دو دسته لینک شکسته داخلی و خارجی تقسیم بندی میشود که وجود هر دوی آنها برای یک وب سایت، سئوی آن و کاربران آن مخرب است. در ادامه به توضیح هر کدام از این لینکها میپردازیم:
- لینک شکسته داخلی: زمانی که شما بر روی یک لینک در وب سایت خود کلیک کنید و به صفحه دیگری از وب سایت خود هدایت شوید، این لینک داخلی است و اگر منبع آن لینک حذف شده باشد و شما با خطا مواجه شوید، این یک لینک شکسته داخلی به حساب میآید.
- لینک شکسته خارجی: اگر در هنگام کلیک بر روی یک لینک در سایت خود به سایت دیگری هدایت شوید، این یک لینک خارجی خواهد بود. اگر هنگام کلیک با خطای 404 مواجه شوید، این لینک یک لینک شکسته خارجی به حساب میآید.
واقعیت این است که یافتن و برطرف کردن لینک شکسته داخلی نسبت به یافتن و اصلاح لینکهای خارجی آسان تر است. دلیل این امر این است که لینکهای داخلی مربوط به محتواهای وب سایت خود شماست و مدیریت آن آسان تر خواهد بود. اما یافتن و اصلاح لینک شکسته خارجی سخت تر است و نیاز به استفاده از روشهای خاصی است.
تأثیر مخرب لینک شکسته بر روی سئو
دسترسی به یک وب سایت یکی از عوامل مؤثر بر سئو است که موتورهای جستجو به آن اهمیت زیادی میدهند. در واقع اگر موتورهای جستجو احساس کنند که کاربران در هنگام ورود به یک سایت با مشکل مواجه هستند رتبه آن سایت را کاهش میدهند. وجود لینک های شکسته یکی از دلایلی است که دسترسی کاربران به یک وب سایت را با مشکل مواجه میکند.
اگر کاربران در هنگام مراجعه به یک وب سایت با صفحات 404 مواجه شوند تجربه ناخوشایندی از آن سایت خواهند داشت و سریعاً از آن خارج میشوند. این خروج سریع کاربران از وب سایتها در رتبه بندی آنها تأثیر منفی خواهد گذاشت. از طرفی رباتهای گوگل نیز که مانند کاربران به وب سایتها مراجعه میکنند اگر با لینک های شکسته و صفحات 404 مواجه شوند رتبه سئو سایت را کاهش میدهند.
گوگل وب سایتهایی که بازدید بالایی دارند و مورد علاقه کاربران است را در رتبههای بالاتری در نتایج جستجو قرار میدهند. بنابراین اگر وب سایتی صفحات 404 زیادی داشته باشد، گوگل آن وب سایت را در رتبه بندیهای پایین تر قرار میدهد. سه دلیل وجود دارد که لینک شکسته بر یک وب سایت تأثیر منفی میگذارد. این سه دلیل عبارت است از:
- ذهنیت منفی کاربران: زمانی که کاربران با لینک شکسته در سایت شما مواجه میشوند احتمال آن که صفحات دیگر وب سایت شما را بازدید کنند بسیار پایین است. حتماً برای شما هم پیش آمده که با دیدن یک صفحه 404 سریعاً از آن خارج میشوید.
- تأثیر منفی لینک شکسته بر سئو وب سایت: هر صفحهای از یک وب سایت میتواند تأثیر بالایی در رتبه بندی آن وب سایت داشته باشد. سایتهایی که لینک شکسته دارند توسط گوگل به رتبههای پایین تر هدایت میشوند.
- محدود شدن بودجه خزش: وجود صفحات 404 باعث محدود شدن بودجه خزش یک سایت میشود. موتورهای جستجو مختلف مثل گوگل زمانی که با صفحات 404 روبرو میشوند نمیتوانند به بقیه صفحات دسترسی داشته باشند.
بنابراین مدیریت صفحات 404 و لینک های شکسته برای یک سایت بسیار مهم است. لینک های شکسته به صورتی هستند که با یک بار پیدا کردن و اصلاح کردن آنها نمیتوان مطمئن شد که دیگر ایجاد نشوند. به بیان دیگر در مدتهای زمانی مختلف ممکن است صفحههای یک سایت به صفحههای 404 تغییر پیدا کند. وظیفه مدیران سایت این است که هر از چند گاهی لینک های شکسته سایت خود را بیابند و به دنبال اصلاح آن باشند. اما اگر مدیران سایت تخصص یا زمان کافی برای انجام این کار ندارند میتوانند آن را به صورت پروژهای به متخصصین برنامه نویسی واگذار کنند.
8 ابزار تشخیص لینک شکسته
همانطور که اشاره کردیم وجود لینک شکسته علاوه بر اینکه برای کاربران حس ناخوشایندی ایجاد میکند، بر سئو وب سایت نیز تأثیر میگذارد. شما نباید لینک شکسته را در وب سایتتان به حال خود بگذارید، بلکه باید فکری به حال آن کنید. در مواجه با لینک شکسته شما سه راه دارید. این راهها که عبارت است از حذف، ریدایرکت یا ویرایش لینک شکسته. برای یافتن لینک شکسته و اصلاح این لینکها ابزارهای مختلفی وجود دارد که در ادامه به بهترین آنها اشاره میکنیم.
1- پلاگین Broken Link Checker
برای سایتهایی که با استفاده از وردپرس توسعه یافتهاند و به دنبال پیدا کردن لینک های خراب و اصلاح آن هستند استفاده از پلاگین Broken Link Checker میتواند بسیار مؤثر باشد. اگر سال هاست که لینک های شکسته و خرابی که ممکن است در سایت شما وجود داشته باشد را شناسایی نکردهاید، الان بهترین زمان ممکن برای آن است که این پلاگین را نصب کنید و از امکانات آن استفاده کنید. این پلاگین هم نسخه گوگل کروم دارد و هم قابل نصب بر روی وردپرس می باشد.
برای نصب پلاگین Broken Link Checker بر روی وردپرس بهتر است که آن را به صورت مستقیم از سایت رسمی وردپرس دریافت کنید. راه دیگر نصب این پلاگین نیز این است که شما در قسمت داشبورد وردپرس خود و در قسمت افزونهها، نام این پلاگین را جستجو کنید و آن را نصب و فعال نمایید. دقت نمایید که ممکن است پلاگین های مشابه ای نیز برای شما پیدا شود که امکانات Broken Link Checker را نداشته باشید. پس هنگام نصب و فعال سازی دقت کنید که حتماً پلاگین اصلی را بر روی وردپرس خود نصب نمایید.
پلاگین Broken Link Checker لینکهای داخلی و خارجی وب سایت شما را بررسی میکند و لینک شکسته را به شما نمایش میدهد. برای کار با این پلاگین، شما باید بعد از باز کردن پلاگین، روی گزینه Broken Link کلیک نمایید. بعد از اینکه شما بر روی این گزینه کلیک کردید، لیستی از لینک های شکسته به شما نمایش داده میشود که شما میتوانید نسبت به اصلاح آنها اقدام نمایید.
به منظور عملکرد بهتر سایت شما پیشنهاد میکنیم که بعد از آن که لینک های خراب سایت خود را شناسایی کردید و به اصلاح آنها پرداختید، این پلاگین را غیر فعال کنید. فعال بودن همیشگی این پلاگین در وردپرس میتواند سرعت سایت شما را پایین بیاورد که علاوه بر آن که برای کاربران ناخوشایند خواهد بود بر سئو سایت شما نیز تأثیر منفی میگذارد. توجه داشته باشید که شما میتوانید هر زمانی به صورت موقت از این پلاگین استفاده کنید و دوباره آن را غیر فعال نمایید.
پلاگین Broken Link Checker امکانات مختلفی دارد که شما میتوانید با فعال کردن آنها راحت تر به اصلاح لینک شکسته بپردازید. این امکانات عبارت است از:
- امکان تعیین بازه زمانی: شما در این پلاگین میتوانید برای پیدا کردن لینک شکسته یک بازه زمانی مشخص تعیین نمایید. به عنوان مثال اگر تصور میکنید که همه لینک های شکسته سایت شما در دو سال اخیر است میتوانید زمان دو سال اخیر را برای آن انتخاب کنید.
- نمایش اطلاعات اشکال زدایی: شما در این قسمت میتوانید تمامی لینک های شکسته و اطلاعات آن را مشاهده کنید.
- آگاه سازی از طریق ایمیل: شما میتوانید در این پلاگین گزینهای را فعال کنید تا پلاگین به صورت خودکار لینک شکسته را بیابد و خرابی آن را از طریق ایمیل به شما اطلاع دهد.
- گزینه Suggestions: اگر شما این گزینه را فعال کنید، پلاگین در هنگام یافتن صفحات 404 و لینک شکسته پیشنهادات و جایگزینهایی به شما میدهد که برای اصلاح این لینکها بسیار مفید خواهد بود.
- گزینه Warnings: این گزینه به شما این امکان را میدهد تا به وسیله آن بتوانید مشکلات جزئی را به عنوان Warning مشاهده کنید. پلاگین به صورت پیش فرض ممکن است همه مشکلات را به صورت Broken Link نمایش دهند.
این ابزار علاوه بر پیدا کردن لینک شکسته قابلیتی فراهم میکند تا شما بتوانید این لینک های خراب را به لینکهای سالم تغییر دهید. ویرایش کردن لینک های خراب با چندین گزینه برای شما امکان پذیر خواهد بود. برای مثال شما میتوانید با زدن گزینه Edit URL لینک مورد نظر را اصلاح کنید و یا با زدن گزینه Not Broken لینک های خراب را به لینک سالم تبدیل کنید.
2- گوگل سرچ کنسول (Google Search Console)
بسیاری از افراد تصور میکنند که برای پیدا کردن لینک شکسته داخلی و خارجی، صفحات سایت را باید یک به یک مرور کنند. اما واقعیت امر این است که مرور یک به یک صفحات وب سایت به منظور یافتن و اصلاح لینک شکسته، کاری بسیار زمان بر است و در واقعیت اصلاً امکان پذیر نیست. بنابراین باید روشهای دیگری را برای این کار امتحان کرد.
یکی دیگر از روشهای یافتن و اصلاح لینک شکسته استفاده از سرچ کنسول است. گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) که به آن گوگل وب مستر نیز گفته میشود کمک زیادی به مدیران وب سایتها در پیدا کردن و اصلاح صفحات 404 و لینک های شکسته میکند.
شما در این روش میتوانید لینک های شکسته خود را ماه به ماه بررسی کنید تا با برطرف کردن یا اصلاح آنها به سئو سایت خود کمک کنید. برای استفاده از گوگل سرچ کنسول باید به صورت زیر عمل نمایید:
- برای استفاده از این روش شما باید ابتدا با حساب گوگل خود وارد ابزار Master Google شوید. دقت کنید که بدون وارد شدن با استفاده از حساب گوگل شما امکان دستیابی به مشاهده لینکها شکسته ندارید.
- بعد از وارد شدن به حساب گوگل سرچ کنسول، شما باید نام کامل وب سایت خود را در کادر مشخص شده وارد کنید و بعد از آن گزینه Add a Property را کلیک کنید.
- بعد از آن گوگل از شما در طی یک سؤال از شما میپرسد که شما کدام روش جستجو را انتخاب میکنید. شما میتوانید بسته به وب سایتتان گزینه مورد نظر را انتخاب کنید. بعد از آن فرآیند تائید گوگل کامل میشود.
- زمانی که فرآیند تائید گوگل به اتمام رسید شما باید نقشه وب سایت خود را ارسال کنید و پس از آن دکمه Add/Test Sitemap را بزنید تا نقشه سایت شما اضافه شود.
بعد از آن که مراحل ذکر شده را انجام دادید، گوگل ایندکس کردن وب سایت شما را جهت پیدا کردن لینک شکسته آغاز میکند. بعد از آن لینک های شکسته به صورت لیست وار به شما نشان داده خواهد شد. شما میتوانید اطلاعات هر یک از صفحات 404 و لینک شکسته را مشاهده کنید و آنها را تک به تک بررسی کنید.
اگر وب سایت شما کوچک است و صفحات زیادی نیز در آن ندارید، قاعدتاً تعداد لینک های شکسته آن نیز زیاد نخواهد بود. پس شما میتوانید به راحتی از ابتدای لیست به رفع مشکلات وب سایت خود بپردازید. اما اگر شما صاحب وب سایت بزرگی هستید پیشنهاد میکنیم که از افزونههای مختلف که به منظور اصلاح لینک شکسته توسعه یافتهاند، استفاده کنید.
نکته مهم در استفاده از گوگل سرچ کنسول این است که شما وب سایت خود را در اختیار خود موتور جستجوی گوگل قرار دادهاید. پس خیالتان از هر بابتی راحت است. گوگل سرچ کنسول سعی میکند تا لینک شکسته را به شما نمایش دهد تا شما بتوانید با برطرف کردن آنها، سئو وب سایت خود را بهینه کنید.
3- وبسایت Online Broken Link Checker
ابزار Online Broken Line Checker یک ابزار خوب برای سایتهای کوچک است که به خوبی میتواند لینک شکسته را پیدا کند. برای این ابزار تفاوتی نمیکند که لینک شکسته داخلی باشد یا خارجی. این ابزار تمام لینک های خراب یک سایت را برای صاحبان آن به نمایش میگذارد.
مزیت استفاده از این ابزار نسبت به سایر روشهای یافتن و اصلاح لینک های شکسته این است که این ابزار بر روی انواع سیستمها از جمله سیستم عامل ویندوز، لینوکس، مک، اندروید و iOS اجرا میشود. صاحبان وب سایتها میتوانند وارد سایت این ابزار شوند و با وارد کردن آدرس وب سایت خود لینک های خراب سایت خود را شناسایی کند.
البته باید توجه داشته باشید که هنگامی که شما نام آدرس وب سایت خود را وارد میکنید، ممکن است مدت زمان زیادی طول بکشد تا این ابزار بتواند اسکن سایت شما را به اتمام برساند. به همین دلیل است که میگوییم این ابزار برای سایتهای کوچک کاربردی تر خواهد بود.
سایتهایی که کمتر از 3000 صفحه داشته باشند میتوانند به صورت رایگان از Online Broken Link Checker استفاده کنند و وب سایتهایی که بیش از 3000 صفحه دارند باید نسخه پرمیوم آن را خریداری کنند. افراد بعد از آن که لیستی از لینک های شکسته سایت خود را از این ابزار دریافت کردند میتوانند به صورت دستی نسبت به ویرایش لینکها اقدام نمایند.
4- وبسایت ahrefs
Ahrefs نیز یکی از بهترین ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی است. این ابزار مناسب افرادی است که به دنبال برطرف کردن مشکلات سئو سایت خود و بهینه سازی آن هستند. این ابزار یکی از بهترین ابزارها برای پیدا کردن لینک شکسته است که شما با استفاده از آن به راحتی میتوانید لینک های خراب سایت خود را شناسایی کنید و نسبت به اصلاح آنها اقدام فرمایید.
جستجوی کلمه کلیدی و بررسی رقبا دو امکان دیگری است که ابزار ahref در اختیار کاربران خود قرار می دهد. با توجه به اینکه این ابزار به صورت تخصصی به منظور بهینه سازی سئو وب سایت تولید شده است میتواند برای افراد بسیار کارآمد باشد. این ابزار با توجه به امکاناتی که برای کاربران ارائه میکند رایگان نیست و اگر شما مایل به تهیه آن هستید ابتدا باید عضو سایت شوید و سپس نسخه این ابزار را خریداری کنید.
کار با ابزار ahrefs بسیار راحت است و شما در کمترین زمان میتوانید لینک شکسته وب سایت خود را پیدا کنید. همچنین در این ابزار امکان زمان بندی برای شما فراهم شده است. در واقع شما هنگام استفاده از این ابزار میتوانید کاری کنید تا در بازههای زمانی مختلفی هر لینک شکسته در سایت خود را پیدا کنید.
با توجه به اینکه لینک شکسته ممکن است در هر زمانی ایجاد شوند، لازم است که صاحبان سایت هر از چند مدتی وب سایت خود را چک کنند تا لینک های خراب در آن وجود نداشته باشد. بنابراین استفاده از قابلیت تنظیم زمان این ابزار میتواند برای بسیاری از صاحبان وب سایتها بسیار کاربردی باشد.
5- پلاگین Redirection
یکی از بهترین راه حلها برای برطرف کردن مشکل لینک شکسته، ریدایرکت کردن صفحات 404 است. اما این ریدایرکت کردن به چه معناست؟ ریدایرکت کردن یعنی صفحه سالمی را پشت لینک های شکسته قرار دهیم تا زمانی که کاربر به صفحاتی از سایت ما مراجعه کرد که جزء صفحات 404 است سریعاً صفحه سالمی از محتوای مشابه برای او به نمایش درآید.
این راه تقریباً مناسب ترین راهی است که میتوان برای اصلاح لینک شکسته و عدم نمایش صفحات 404 برای وب سایت انجام داد. نکته قابل توجه در ریدایرکت کردن این است که جایگزین کردن و نمایش صفحات سالم برای کاربران زیر 1 ثانیه انجام میشود و در بسیاری از موارد کاربران اصلاً متوجه خراب بودن لینک اولیه نخواهند شد.
اما سؤالی که برای بسیاری از صاحبان وب سایتها ممکن است پیش آید این است که مطالب حذف شده یا لینک شکسته خود را به چه صفحهای متصل کنیم؟ پاسخ این است که ساده ترین راه این است که شما صفحات 404 سایت خود را به صفحه اصل سایت خود متصل کنید. با این کار بازدید کننده میتواند اطلاعات بسیار خوبی از سایت شما بگیرد و احتمال ماندن آن در وب سایت شما بالا خواهد بود.
یک راه خوب برای ریدایرکت کردن صفحات، استفاده از پلاگین Redirection است. شما میتوانید این پلاگین را در داشبورد وردپرس خود نصب و فعالسازی کنید. Redirection یکی از بهترین پلاگین های وردپرس برای مدیریت صفحات 404 و لینک شکسته است.
بعد از نصب و فعال سازی این پلاگین شما میتوانید گزینه Redirection را انتخاب کنید و بعد از آن آدرس لینک خراب و آدرس لینک سالم و جدیدی که میخواهید به آن ریدایرکت کنید را وارد نمایید. برای این کار در قسمت Source URL آدرس لینک خراب و در قسمت Target URL آدرس صفحه سالم را وارد نمایید.
در ادامه و با وارد کردن لینکها شما باید گزینه Add redirect را کلیک کنید تا لینک های خراب شما به صفحههای سالم ریدایرکت شود. بعد از آن میتوانید در صفحه مرورگر خود آن را تست کنید و خواهید دید که با وارد کردن لینک های خراب قبلی، شما به صفحه جدیدی هدایت میشوید.
6- نرم افرار Screaming Frog
Screaming Frog از پر طرفدار ترین ابزارهای سئو وب سایت است که یکی از قابلیتهای آن پیدا کردن صفحات 404 یک وب سایت میباشد. در این ابزار شما میتوانید لینک های خراب سایت خود را با جزییات کامل ببینید. همچنین امکان فیلتر این لینکها با دستورات مختلف برای شما فراهم شده است. شما در ابتدا میتوانید از نسخه رایگان این ابزار استفاده کنید و اگر در پیدا کردن و اصلاح لینک های شکسته به شما کمک کرد، بعد از آن نسخه پولی آن را تهیه کنید. این نرم افزار را میتوانید رو دستگاه ویندوز و مک خود نصب کنید.
نسخه رایگان این ابزار برای شما 500 صفحه 404 را نمایش میدهد. بنابراین سایتهای کوچک میتوانند به راحتی و بدون پرداخت مبلغی از امکانات Screaming Frog استفاده کنند. اما وب سایتهای بزرگ که تعداد صفحات بیشتری دارند میتوانند با پرداخت هزینه سالانه 149 پوندی خدمات این ابزار را برای هر تعداد صفحهای که خواستند استفاده کنند.
7-ابزار Xenu’s Link Sleuth
ابزار Xenu’s Link Sleuth یک ابزار رایگان است که در کمترین زمان ممکن لینک های شکسته سایت شما را برایتان لیست میکند. این ابزار برای وب سایتهای بزرگ بسیار عالی است، چرا که زمان زیادی از آنها برای اسکن وب سایتشان نمیگیرد. حال آن که ابزارهای دیگر ممکن است در هنگام یافتن لینک های شکسته زمان بسیار زیادی از شما بگیرد.
مزیت دیگر ابزار Xenu کاربری آسان آن است. بعد از آن که شما این برنامه را نصب کردید بر روی File کلیک کنید و گزینه Check URL را بزنید. در ادامه با وارد کردن آدرس URL صفحه خود منتظر بمانید تا همه لینکها بررسی شود و بعد از آن با زدن کلید yes درخواست خود را برای گرفتن گزاراش لینک های شکسته ارسال نمایید.
بعد از آن این ابزار هر لینک شکسته سایت شما را به صورت یک لیست برای شما به نمایش میگذارد. علاوه بر آدرس لینکها، علت خراب بودن آنها را نیز برای شما نمایش میدهد. اینکه آیا آن مطلب حذف شده است یا اینکه مشکل از هاست شما میباشد. دانستن علت به وجود آمدن لینک های خراب نیز بسیار مهم است که این ابزار این کار را برای شما انجام میدهد. در ادامه شما میتوانید با توجه به علتی که در جلوی هر لینک آمده است این لینک های شکسته را یک به یک بررسی کنید و مشکل آن را برطرف نمایید.
8- ابزار Check My Links
Check My Links یکی از بهترین افزونه های گوگل کروم برای سئو سایت است که برای مرورگر گوگل کروم توسعه یافته است. شما با استفاده از این ابزار میتوانید هر لینک شکسته وب سایت خود را به راحتی بیابید. این ابزار فقط آدرس صفحاتی که را که وارد میکنید را بررسی میکند.
در واقع اگر شما یک مقاله 6000 کلمهای دارید که در آن پر از لینکهای خارجی و داخلی است شما میتوانید با وارد کردن آدرس آن صفحه، لینک های شکسته آن محتوا را به راحتی پیدا کنید. طراحان وب سایت و ویرایشگران محتوا میتوانند به راحتی لینک های شکسته را در مطالب سایت خود پیدا کنند و به راحتی آنها را برطرف کنند. برای شروع این کار نام Check My Links را در قسمت ابزارهای گوگل کروم وارد کنید و بعد از نصب و فعالسازی به راحتی میتوانید با آن کار کنید.
جمع بندی
یافتن و رفع لینک های شکسته می تواند به سئو سایت شما کمک بزرگی کند. ما در این مطلب 8 ابزار مفید برای شناسایی لینک های شکسته و برطرف کردن آنها به شما معرفی کردیم که به کمک آنها می توانید لینک های شکسته موجود در وبسایت خود را شناسایی و برطرف کنید. اگر شما هم ابزار مفیدی برای این کار می شناسید لطفا در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.