25 بهترین افزونه های گوگل کروم برای سئو سایت
آیا به دنبال افزونه های کاربردی گوگل کروم برای بهبود سئو سایت خود هستید؟ از زمانی که گوگل کروم راه اندازی شد تا به امروز پیشرفتهای زیادی کرده است. گوگل کروم نحوه استفاده ما از اینترنت را با رابط کاربری ساده، امنیت بالا و همچنین تطبیق پذیری شگفت انگیزی که دارد آسان تر کرده است.
علاوه بر اینها گوگل کروم به دلیل داشتن اکستنشن ها یا همان افزونه های کاربردی کار را برای متخصصین در حوزه های مختلف آسان کرده است. ما قبل تر بهترین افزونه های گوگل کروم برای برنامه نویسان را به شما معرفی کردیم و در این مقاله قصد داریم تا بهترین افزونه های گوگل کروم برای سئو سایت را به شما عزیزان معرفی کنیم.
همانطور که می دانید افزونه های گوگل کروم برای انجام سریع تر کارها بسیار مفید هستند و با یک کلیک میتوانید کارهای متنوعی را با آنها انجام دهید و به اطلاعات مختلفی دست پیدا کنید.
در این مقاله، به معرفی 25 افزونه کاربردی گوگل کروم برای سئو سایت پرداخته ایم که میتوانند به شما کمک کنند تا تجزیه و تحلیل معنیداری از سایت خود و رقبا انجام دهید. آیکون افزونه ها در بالای مرورگر کروم شما قرار میگیرند و میتوانید بر روی هر یک از آنها کلیک کنید و کارها را انجام دهید. در ادامه لیستی از بهترین پلاگین های گوگل کروم برای سئو سایت را به شما معرفی می کنیم که میتوانید برای مدیریت کسب و کار آنلاین خود از آنها استفاده کنید.
افزونه گوگل کروم چیست؟
پلاگین های گوگل کروم چیزی جز افزودنی های نرمافزاری کوچک نیستند که میتوانید آنها را به مرورگر کروم خود وصل کنید تا قابلیتهای آن را افزایش دهید. هر افزونه Chrome یک ویژگی کاملاً جدید را در مرورگر شما اضافه میکند یا یک عملکرد موجود را تغییر میدهد.
آیا میدانید که حدود 200000 افزونه Google Chrome وجود دارد؟ البته تعداد کمی از آنها کاربردی هستند و اکثر افزونهها غیر قابل استفادهاند.
پیدا کردن چندین افزونه کاربردی گوگل کروم برای سئو سایت میتواند زمان زیادی از شما بگیرد، به همین دلیل است که در این مقاله بهترین پلاگین های کروم برای سئو را به شما معرفی کردهایم.
چگونه یک افزونه گوگل کروم را نصب کنیم؟
نصب افزونه در مرورگر گوگل کروم بسیار آسان است:
- در ابتدا به chrome web store بروید.
- نام افزونه مورد نظر خود را جستجو کنید.
- هنگامی که افزونه مورد نظر خود را پیدا کردید، کافی است آن را انتخاب کنید و روی دکمه «افزودن به کروم» که در سمت راست وجود دارد، کلیک کنید. با کلیک روی این گزینه، در عرض چند ثانیه افزونه به مرورگر کروم شما اضافه میشود.
چرا کارشناسان سئو به افزونه های گوگل کروم نیاز دارند؟
متخصصین سئو با چالش های زیادی مانند بهینه سازی وب سایت، ایجاد کمپین، مدیریت رسانههای اجتماعی، کار بر روی خبرنامهها و موارد دیگر سر و کار دارد. به همین دلیل است که بسیاری از کارشناسان سئو به افزونه های گوگل کروم روی میآورند تا وظایف خود را آسانتر کنند. استفاده از افزونههای کروم میتواند سرعت کار شما را به طور قابل توجهی افزایش دهد.
25 بهترین افزونه های گوگل کروم برای سئو سایت
امروزه متخصصان سئو وظایف حساس و مهم زیادی را انجام میدهند، از لینکسازی و بررسی رتبه گرفته تا تحقیق کلمات کلیدی و تجزیه و تحلیل فنی و موارد دیگر. بنابراین به روز ماندن و به کارگیری بهترین روشها برای بهینه سازی سئو وبسایت به کمک ابزارهای مفید بسیار آسان تر میشود.
از این رو، افزونههای گوگل کروم به ابزاری جدایی ناپذیر برای کسب رتبه بهتر در گوگل و افزایش بهره وری و عملکرد سایت تبدیل شدهاند. با توجه به تنوع بالا این افزونهها، تصمیم برای انتخاب و استفاده از ابزار مناسب، گاهی اوقات بسیار گیج کننده و دشوار میشود.
بنابراین، لیستی از 25 افزونه گوگل کروم برای سئو سایت که برای رشد و شکوفایی کسب و کارها امتحان شده و آزمایش شدهاند، در ادامه ذکر شده است.
1- مازبار (MozBar)
این افزونه به طور کامل وبسایتها را بررسی می کند و میتواند معیارهای مختلفی را هنگام مشاهده هر صفحه به شما نمایش دهد. Mozbar یک پلاگین گوگل کروم است که به شما کمک میکند به تحلیل و بررسی سایتهای مختلف بپردازید و آنها را با یکدیگر مقایسه کنید و همچنین اعتبار دامنه (Domain authority) و اعتبار صفحات (Page authority) را مورد بررسی قرار دهید. استفاده از چنین افزونهای برای کمک به تجزیه و تحلیل سریع سایت و تصمیم گیری بهتر ضروری است.
جالب است بدانید که افزونه کاربردی MozBar به کاربرانش این امکان را میدهد تا نتایج جستجوی گوگل را به یک فایل CRV منتقل کرده و آنها را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند. با آپدیت و ارتقا این افزونه به نسخه کامل آن، امکانات زیادی از جمله تحلیل سختی کلمات کلیدی نیز در اختیار شما قرار میگیرد.
2- Keyword Everywhere
Keyword Everywhere از جمله افزونه هایی است که اطلاعات مختلفی را از کلمات کلیدی که در وبسایت ها وجود دارند به شما نشان میدهد. این اطلاعات شامل حجم جستجوی ماهانه، هزینه برای هر کلیک و رقابت Google Adwords است. شما میتوانید با استفاده از این پلاگین گوگل کروم زمانی که در یک صفحه از وبسایت هستید هم زمان وضعیت کلمات کلیدی آن صفحه از سایت را نیز مورد بررسی قرار دهید.
3- SimilarWeb
سیمیلاروب SimilarWeb دادههای مربوط به رتبه بندی کلمات کلیدی، تخمین میزان ترافیک ماهیانه و منبع ترافیک را ارائه میدهد و پلاگین بسیار محبوبی است. این افزونه کاربردی و پرطرفدار به کاربران خود این امکان را میدهد که آمار و استراتژی هر وبسایت را در حین جستجو در اینترنت با یک کلیک مشاهده کنند. این افزونه برای کسانی که به دنبال استراتژیهای جدید و موثر سئو هستند، مفید است.
همچنین با توجه به اینکه پلاگین الکسا به فعالیت خود پایان داده است، سیمیلاروب گزینه بسیار مناسبی برای جایگزینی الکسا می باشد و می توانید به کمک آن رتبه سایت ها را در کشور مربوطه و دنیا مشاهده کنید.
4- Redirect Path
ریدایرکتها بخش مهمی از سئو وبسایت هستند. افزونه Redirect Path همه تغییر مسیرها را از URL وارد شده به URL نهایی به شما نشان میدهد. این افزونه کروم، کدهای HTTP با شماره 301، 302، 404 و 500 و همچنین تغییر مسیرهای سمت کلاینت مانند تغییر مسیرهای متا و جاوا اسکریپت را مشخص میکند. این ابزار همچنین سایر هدرهای HTTP و آدرس IP سرور را با کلیک نمایش میدهد.
5- Seo Meta in 1 Click
SEO Meta in 1 Click تمام متا تگها و اطلاعات سئو اصلی یک صفحه وب را تنها با یک کلیک نمایش میدهد. این اطلاعات شامل طول عنوانها و توضیحات، URL، سرصفحهها به ترتیب ظاهر و تعداد تصاویر بدون متن جایگزین است.
6- BuzzSumo
Buzzsumo یک ابزار محبوب برای متخصصان سئو است که به شما این امکان را میدهد محبوب ترین محتواهای اشتراک گذاری شده آنلاین را برای هر موضوعی جستجو کنید. این افزونه تعداد تعاملات در فیس بوک، توییتر، پینترست و ردیت را به همراه تعداد لینک ها و امتیاز Evergreen مقاله نشان میدهد.
برای مشاهده این آمار، کافی است به مقالهای که میخواهید تجزیه و تحلیل کنید مراجعه کنید و روی نماد افزونه BuzzSumo کلیک کنید. میتوانید از این افزونه نه تنها برای تجزیه و تحلیل پستهای خود، بلکه برای تحلیل پستهای رقبایتان نیز استفاده کنید.
7- Mangools
افزونه Mangools یک ابزار قدرتمند برای تجزیه و تحلیل سریع سئو سایت است که شامل تجزیه و تحلیل بک لینکها و دادههای کلیدی سئو روی صفحه و ردیابی رتبه صفحات سایت است.
قدرت سئو وبسایت های مختلف را می توانید با Mangools بررسی کنید، چرا که معیارهای برتر سئو وبسایت ها را با استفاده از Moz و Majestic به شما ارائه میدهد.
8- SEMrush
افزونه SEMrush یکی دیگر از بهترین افزونه های گوگل کروم برای سئو است. افزونه SEMrush یکی از بهترین افزونه های گوگل کروم برای سئو است که خود را به عنوان یک داشبورد معرفی میکند و عملکرد دامنه و همچنین صفحات جداگانه را گزارش میدهد. یکی از ویژگی های اصلی این افزونه، جعبه ابزار سئو آن است که به کاربران خود امکان تجزیه و تحلیل بک لینکها و مشاهده رتبه کلمات کلیدی را میدهد.
9- Serpstat
با استفاده از افزونه Serpstat میتوانید فورا سئو سایت خود و همچنین رقبا را بررسی کنید. پس از کلیک بر روی نماد درون مرورگر، میتوانید یک گزارش کامل از سئو سایت خود دریافت کنید. افزونه Serpstat دارای سه بخش پارامترهای سئو داخلی، تجزیه و تحلیل صفحه و تجزیه و تحلیل دامنه است.
10- Ahrefs
افزونه Ahrefs یکی از بهترین افزونه های گوگل کروم برای سئو است که برای هر صفحهای که بازدید میکنید، یک گزارش فوری سئو در صفحه به شما نمایش میدهد. اگر تا به حال از Ahrefs برای تحقیقات کلمات کلیدی و سایر فرآیندهای خود استفاده کرده باشید، میدانید که Ahrefs بسیار مفید و کاربردی است.
به کمک این افزونه میتوانید گزارش سئوی درون صفحهای را برای هر صفحهای که در حال مرور آن هستید، دریافت کنید. همچنین به شما کمک میکند لینکهای خراب را بررسی کنید و لینکهای خروجی یا nofollow را در یک صفحه برجسته کنید. نوار ابزار Ahrefs همچنین به شما کمک میکند تا نتایج جستجو را در هر کشوری به صورت جداگانه مورد بررسی قرار دهید.
11- Check My Links
اطمینان از فعال بودن و شکسته نبودن لینکها برای هر سایت و متخصص سئو حیاتی است. افزونه Check My Links به شما کمک میکند لینک های موجود در سایت خود را بررسی کنید و ببینید کدام یک فعال هستند و کدام یک نیز باید اصلاح شود. تجزیه و تحلیل با افزونه Check My Links به شما کمک میکند بفهمید هنگام دریافت پاسخ چه کاری باید انجام دهید.
این افزونه با دقت تمام پیوندهای موجود را برجسته میکند، میتواند بر اساس ترجیحات شما پیوندهای خاصی را بخواند یا رد کند و بدنه کوتاه این افزونه استفاده از آن را بدون نیاز به زمان زیادی برای بارگذاری آسان میکند.
12- Ninja Outreach Lite
افزونه کاربردی و رایگان Ninja Outreach Lite مرورگر کروم را قادر به داده کاوی پیشرفته میکند. از قابلیتهای این افزونه سئو میتوان به بررسی URL صفحه وب، عنوان، پیوندها، توضیحات متا و تعداد دنبال کنندگان در رسانههای اجتماعی اشاره کرد.
13- PageSpeed Insights
افزونه PageSpeed Insights بخشی از ابزارهای وب مستر گوگل و یک ابزار برای بررسی سئو سایت است که اطلاعاتی را از وب سایتها در حالت دسکتاپ و موبایل ارائه میکند. پس از انجاک تجزیه و تحلیل، PageSpeed Insights امتیازی را به سایت میدهد و پیشنهاداتی در مورد چگونگی بهینه سازی صفحات وب ارائه میکند.
14- Woorank
Woorank یک افزونه کاربردی گوگل کروم است که یک گزارش سئو برای هر وب سایت ارائه میکند. هنگامی که روی افزونه WooRank کلیک میکنید، آمارهایی مانند تخمین ترافیک، رتبه صفحات وب سایت، ترافیک Google Ads و… به شما نمایش داده میشود.
همچنین دادههایی مانند عنوان، توضیحات متا، کلمات کلیدی، لینکهای داخلی و خارجی و غیره نیز ارائه به شما نشان داده میشوند.
15- NoFollow
با افزونه گوگل کروم NoFollow متخصصهای سئو میتوانند پیوندهای مختلف صفحات وب را که با متاتگ nofollow کدگذاری شدهاند، مشاهده کنند. از آن جایی که لینکهای Nofollow در بهینه سازی وب سایت مهم است، کاربران میتوانند هر صفحهای که به وبسایتشان بک لینک داده است را با پیوندهای فهرستشده شناسایی کنند. برای صفحاتی که نمیخواهید ایندکس شوند، افزونه NoFollow بررسی میکند که آیا آن صفحات به درستی کدگذاری شده یا خیر و همچنین لینکهایی را که به درستی کار نمیکنند را نمایش میدهد.
16- افزونه Impactana
نوار ابزار Impactana مجموعهای از فاکتورها را بررسی میکند که برای سئو سایت اهمیت دارند. این فاکتورها به دو دسته Buzz و Impact تقسیم میشوند. «Buzz» محتوای رسانههای اجتماعی را تحلیل میکند تا برای مخاطبان شما مناسب باشد و «Impact» نیز تعامل کاربر را مورد تجزیه و تحلیل قرار میدهد. Impact شامل دادههای مربوط به کلیکها، نظرات، بازدیدها و موارد دیگر است.
17- Sreaming Frog SEO Spider
Screaming Frog’s SEO Spider به شما این امکان را میدهد تا URLهای وب سایتتان را بررسی کنید و عناصر کلیدی را برای تجزیه و تحلیل سئو سایت و رفع مشکلات شناسایی شده اضافه کنید. از امکانات این افزونه میتوان به یافتن لینکهای شکسته، کشف صفحات تکراری و بررسی کامل سایت اشاره کرد.
18- Broken Link Checker
با نصب افزونه Broken Link Checker می توانید لینکهای شکسته یک سایت را پیدا کنید. منظور از لینک شکسته، لینکهایی است که کاربر پس از کلیک بر روی آنها با صفحهای بدون محتوا یا خطای 404 روبرو میشود.
19- GrowthBar
پلاگین سئو GrowthBar بهترین ابزار برای بررسی وضعیت سئو در گوگل کروم به شمار می رود که امکان دسترسی فوری به اطلاعات سئوی هر نوع وبسایت را در اختیار کاربران قرار می دهد، همچنین کانال های رشد و کلیدواژه های موجود در وبسایت را به کاربران نمایش می دهد. کاربر با نصب این افزونه در مرورگر گوگل قادر است کلیدواژه های پرکاربرد وبسایت، میزان سختی کلیدواژه، قدرت دامنه، داده های بک لینک، تعداد کلمات صفحه، تبلیغات فیسبوک و موارد دیگر را شناسایی کند.
افزونه سئو GrowthBar بهترین ابزار برای بررسی سئو به شمار می رود که استفاده از آن کاملا رایگان است، کافیست که یک عبارت را در گوگل جستجو کنید، آنگاه این افزونه صدها معیار سئو مربوط به آن را به شما ارائه خواهد داد که از طریق آن می توانید رتبه وبسایت خود را افزایش دهید.
20- Page Analytics by Google
شما با استفاده از پلاگین سئو Google’s Page Analytics می توانید وضعیت تبادل مشتریان با وبسایت خود را مشاهده کنید. برای مثال این افزونه اطلاعات بسیار مفیدی نظیر مکان کلیک مشتریان و تعداد بازدیدکنندگان آنلاین در وبسایت را در اختیار شما قرار خواهد داد.
علاوه بر این معیارهای معمولی Google Analytics نظیر تعداد بازدید از صفحه (PageViews)، تعداد بازدید از صفحه خاص (Unique PageViews)، میانگین زمان حضور کاربران و نرخ پرش کاربران (Bounce Rate) را به کاربران ارائه می دهد. بنابراین اگر از ابزار گوگل آنالیتیکس برای بررسی ترافیک وبسایت خود استفاده می کنید باید این افزونه را نیز حتما بر روی مرورگر کروم خود نصب کنید.
21- SEOquake
پلاگین سئو SEOquake توسط کمپانی نرم افزار SEMrush پشتیبانی می شود و معیارهای بسیار مهمی نظیر رتبه الکسا (Alexa Rank)، ایندکس گوگل و … را در اختیار کاربران قرار می دهد. به عبارت دیگر این ابزار اطلاعات گوناگونی درباره صفحات نتایج (SERPs) نظیر داده های بک لینک، ترافیک سایت، تعداد صفحات ایندکس شده، سن دامنه و رتبه الکسا را به کاربر نمایش می دهد.
22- LinkMiner
ساخت لینک های شکسته (Broken Links) یک روش موثر برای ایجاد بک لینک در وبسایت است، اما این کار بدون استفاده از ابزار مناسب بسیار وقت گیر و عملا بی حاصل خواهد بود. به همین دلیل استفاده از افزونه LinkMiner در این راه بسیار کمک کننده است. این ابزار داده های بک لینک و اطلاعات مربوط به شبکه های اجتماعی و لینک های مختلف را در قالب یک فایل CSV نمایش می دهد. علاوه بر این با استفاده از این ابزار قادر خواهید بود تمام لینک های داخلی و خارجی مرتبط با صفحه مورد نظر را مشاهده کنید.
23- FindThatLead
بهترین روش برای ساخت بک لینک های متنی، دسترسی و همکاری با بلاگرهای معروف است. اگرچه پس از شناسایی اینفلوئنسر و بلاگرهای مشغول در حوزه کاری خود، کار سختی در پیش خواهید داشت چرا که امکان دسترسی به آنها بسیار مشکل خواهد بود. ابزار FindThatLead این مشکل را برطرف خواهد کرد به گونه ای که آدرس ایمیل اینفلوئنسرهای مرتبط را از لینکدین و وبسایت های دیگر به شما نمایش خواهد داد.
علاوه بر این با استفاده از این افزونه می توان از اصل بودن آدرس ایمیل بلاگرها نیز اطمینان حاصل کرد، بنابراین اگر می خواهید کسب و کار خود را از طریق ایمیل با افراد مرتبط به اشتراک بگذارید باید این افزونه را بر روی مرورگر کروم خود نصب نمایید.
24- Link Grabber
ابزار Link Grabber به شما کمک می کند تا لینک های یک صفحه وب را در یک تب جداگانه به نمایش بگذارید، شما همچنین می توانید به صورت اتوماتیک لینک را از لیست دامین ها مسدود کنید؛ این لینک ها قابل کلیک هستند و می توان آنها را در یک فایل اکسل نیز کپی/ پیست کرد.
25- Page Load Time
سرعت سایت مهم ترین فاکتور در تعیین رتبه وبسایت شما خواهد بود به گونه ای که اگر بازدیدکنندگان قادر به باز کردن صفحه با سرعت بالا نباشند، فورا آن صفحه را ترک خواهند کرد. افزونه Page Load Time سرعت بازگذاری صفحات وب را اندازه گیری کرده و آن را در یک نوار ابزار نمایش می دهد.
به عبارت دیگر شما قادر خواهید بود از سرعت صفحات ریدایرکت یا سرور اطمینان حاصل کرده و از اطلاعات بدست آمده در جهت تقویت سرعت بارگذاری صفحات وبسایت خود استفاده کنید.
جمع بندی
همانطور که دیدید ابزارها و افزونه های بسیار زیادی برای بررسی سئو و رفع مشکلات سئو وجود دارد که باید با توجه به نیازی که دارید از آنها استفاده کنید. استفاده از برخی از این ابزارها برای تحلیل و بررسی سئو امری ضروری است و نمی توان بدون آنها به راحتی مشکلات سئویی سایت را بررسی و برطرف و یا آن را تحلیل و بررسی کرد. اگر شما هم اکستنشن گوگل کرومی برای این منظور می شناسید در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.