مقایسه Wordfence و Sucuri در 4 فاکتور اساسی
امروزه حملات زیادی به منظور هک وب سایتهای مبتنی بر وردپرس انجام میشود. در چنین شرایطی، انتخاب افزونه امنیتی وردپرس مناسب برای ایمن نگه داشتن وب سایت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. افزونه های Sucuri و WordFence دو مورد از بهترین افزونه های امنیتی وردپرس هستند که با توجه به ویژگیها و امکاناتی که دارند می توانند در ابعاد مختلف باعث افزایش امنیت وردپرس شوند.
در این مطلب قصد داریم تا دو افزونه WordFence و Sucuri را در 4 فاکتور اساسی و مهم مقایسه کرده و قابلیتهای مختلف امنیتی آنها را ارزیابی نماییم. مقایسه Wordfence و Sucuri اطلاعات کافی در اختیارمان قرار میدهد و بر اساس آنها میتوانیم تصمیم بگیریم که کدام یک بهتر از دیگری است.
چرا افزونه های امنیتی برای سایت های وردپرسی ضروری هستند؟
بستر اینترنت به روی بسیاری از بدافزارها و فعالیتهای مخرب باز است. این بدافزارها اغلب میتوانند باعث از کار افتادن وب سایت ها شوند و شبکه های آنها را با خرابیها و مشکلات مختلف روبهرو کنند. اینترنت بستری مشترک برای انتشار و به اشتراک گذاری داده هاست و داده ها اغلب از طریق حملات و فعالیتهای مختلف در اختیار هکرها قرار گرفته و باعث از بین رفتن وب سایتهای مربوطه و نشت دادههای مهم آنها میشود.
نشت دادهها یکی از خطرناکترین عواقب هک سایت ها است که در آن دادههای ذخیره شده در یک وب سایت به بیرون درز میکنند و از طریق آن هکرها میتوانند اطلاعات کاربران همچون دادههای مربوط به حسابهای بانکی، آدرس و … را ردیابی و از آنها سوء استفاده کنند. همچنین این حملات میتوانند به برند و اعتبار یک کسب و کار لطمه وارد کنند و ادامه حیات را برای آن کسب و کار اینترنتی با چالش های جدی مواجه کنند.
استفاده از پلاگین های امنیتی Wordfence و Sucuri برای مقابله با چنین شرایطی بسیار ضروری هستند؛ زیرا امنیت لازم را برای وب سایتهای وردپرسی فراهم میکنند و آنها را در برابر هرگونه باگ مخرب و فعالیتهای بدافزاری مقاوم میکنند. همچنین این افزونهها به طور منظم دادهها را اسکن و تجزیه و تحلیل میکنند تا اطمینان حاصل کنند که بخش های مختلف سایت ایمن بوده و در برابر هرگونه آسیب احتمالی محافظت میشوند.
معرفی افزونه Sucuri وردپرس
Sucuri یکی از بهترین افزونههای امنیتی موجود با قابلیتهای مختلف است. شرکت تولیدکننده این افزونه در سال ۲۰۱۰ توسط دنیل سید (Daniel Cid) تأسیس شد و موفقیتهای بزرگی را در حوزه امنیت وب به دست آورد.
در سالهای بعد Sucuri توسط کمپانی GoDaddy خریداری شد که این اتفاق موفقیت آن را تسریع کرد و باعث شد تا این پلاگین با کسب نظرات و بازخوردهای گسترده به آرشیو جهانی وردپرس برسد.
Sucuri تاکنون قابلیتهایی مانند تجزیه و تحلیل عمیق وب سایت را ارائه کرده و به عنوان یک پلاگین موفق امنیتی به اثبات رسیده است و کاربران با استفاده از آن میتوانند امنیت وبسایت خود را تمام و کمال افزایش دهند. جنبههای تحت پوشش Sucuri بسیار زیاد هستند و علاوه بر برقراری امنیت سایت، فعالیتهای جدید کانالهای امنیتی وب، بهروزرسانی گزارشهای حمله هک، بررسیهای امنیتی و اسکن فعالیتهای بدافزارها را نیز در اختیار شما قرار می دهد.
معرفی افزونه Wordfence وردپرس
Wordfence یکی دیگر از افزونههای امنیتی است که ویژگیهایی عالی دارد و قابلیتهای متعددی را از جمله یک فایروال امنیتی برای کاهش نا امنی وب سایت ارائه میدهد. این افزونه محبوبیت بسیار بالایی دارد و برای محدود کردن فعالیتهای مخرب روی وب سایتها خدمات مختلفی را ارائه میدهد.
Wordfence همچنین خدمات پشتیبانی دیگری را نیز برای کنترل ترافیک مخرب سایت و محافظت سایت از حملات DDOS ارائه میدهد. این نوع حملات می توانند باعث ایجاد اختلال در عملکرد سایت شده و در نهایت منجر به توقف فعالیت سایت شود. این افزونه برای به حداقل رساندن اثرات نامطلوب چنین حملاتی از یک فایروال فعال در برابر هر گونه حملات هک استفاده میکند و وب سایت را کاملا ایمن نگاه میدارد.
مقایسه Wordfence و Sucuri
ما برای مقایسه Wordfence و Sucuri از 4 فاکتور اساسی استفاده کرده ایم که در ادامه می توانید آنها را مشاهده کنید:
- قابلیت اسکن کردن
- فایروال
- قدرت نظارت
- مقاوم سازی
1. مقایسه از نظر اسکن کردن
در این مورد به مقایسه Sucuri و Wordfence از نظر قابلیتهای آنها برای اسکن کردن وب سایت میپردازیم. به طور کلی، اسکن کردن وب سایت یک ویژگی است که توسط افزونههای امنیتی برای اسکن سیستم و حذف هرگونه اقدام مخرب و مشکوک مربوط به بدافزارها، ویروسها، اشکالات سیستمی و خطاهای وب سایت استفاده میشود.
قابلیت اسکن افزونه Sucuri
اسکنر افزونه Sucuri به کاربران این امکان را میدهد که اسکن کاملی را در برابر هر گونه اقدام مشکوک، خطای سیستمی، حملات بدافزاری یا ویروسی که میتواند به وب سایت آسیب وارد کند، انجام دهند. جدای از آن، افزونه Sucuri ویژگیهای بهینه سازی شده دیگری نیز دارد که برخی از مهمترین آنها عبارتاند از:
سفارشی سازی تنظیمات امنیتی: با این ویژگی کاربران میتوانند اعلانهای امنیتی خود را سفارشی سازی کنند و همچنین میتوانند فرآیندهای دورهای اسکن بدافزار را با توجه به اولویتها و نیازهای وب سایت خود برنامهریزی کنند.
بررسی سایت و اسکن یکپارچگی آن: افزونه Sucuri قابلیت دیگری برای اسکن سایت و بررسی یکپارچگی آن را ارائه میدهد که از طریق آن کاربر میتواند هر کد مخربی را که برای سورس کد وب سایت مضر است و در آینده منجر به ایجاد اختلال در عملکرد وب سایت میشود، شناسایی کند. همچنین این افزونه نوعی اسکنر یکپارچگی وب سایت برای شناسایی، رفع مشکلات و خطاهای یکپارچگی (Data integrity) فایلهای اصلی سایت ارائه میدهد.
ارزیابی هک: افزونه Sucuri دارای مکانیزم ارزیابی هک است که در آن نکات و ترفندهایی را در مورد چگونگی احیای وب سایت پس از روبهرو شدن با هر گونه تهدید خارجی یا تلاش برای هک سایت ارائه میدهد.
قابلیت اسکن افزونه WordFence
افزونه Wordfence در رابطه با مدیریت تنظیمات اسکنر سایت قابلیتهایی را در اختیار کاربران قرار میدهد تا با استفاده از آن وضعیت اسکن سایتشان را بررسی کنند و اسکنهایی را به تفکیک ویژگیهایی همچون اسکن استاندارد، اسکن پریمیوم و اسکن بررسی اعتبار آدرس ip انجام دهند.
وضعیت اسکن: افزونه وردفنس به کاربران امکانی میدهد تا اسکنهای جداگانهای را بر اساس بررسی جنبههای امنیتی مختلف انجام دهند. به عبارتی، کاربران میتوانند از بین سه گزینه اسکن استاندارد، پریمیوم (مخصوص نسخه های پریمیوم) و بررسی اعتبار آیپی سایت برای ارتقای میزان تشخیص اقدامات مخرب سایت انتخاب کنند. در این افزونه فرآیندهای اسکن پریمیوم و سنجش اعتبار آیپی در نسخه پولی ارائه میشوند.
سطوح شدت اسکن: افزونه Wordfence تهدیدهای وب سایت را در چهار سطح مختلف ضعیف، متوسط، زیاد و بحرانی دسته بندی میکند. از این رو، کاربران میتوانند پس از یک فرآیند اسکن با این افزونه، وب سایت خود را در چهار سطح مختلف ضعیف، متوسط، شدید و بحرانی قرار دهند. به این ترتیب مخاطبان متوجه میشوند که وب سایت مورد نظرشان در چه حدی در معرض بدافزارها و ویروسهای مخرب قرار دارد.
نوع اسکن: افزونه وردفنس انواع مختلفی از فرآیندهای اسکن را ارائه میدهد که در دسته بندیهایی مانند اسکن محدود، استاندارد و اسکن با حساسیت بالا گروه بندی میشوند. کاربران میتوانند نوع اسکن مورد نظرشان را انتخاب کرده و گزارش وضعیت اسکن را بر اساس آن دریافت کنند.
مراحل اسکن: همچنین Wordfence اسکن را به چند مرحله تقسیم میکند که از طریق آن کاربر میتواند پیشرفت فرآیند اسکن و بهبود عملکرد وب سایت خود را بررسی کند. این اسکنها بخشهای مشکلدار مربوط به ورود هرزنامهها، بررسی لیست مسدودیها، وضعیت سرور و تغییرات فایلها را نشان میدهند.
2. مقایسه از نظر فایروال
فایروالها (Firewall) نوعی سپر محافظ هستند که توسط افزونههای امنیتی وردپرس نیز ارائه میشوند. این افزونهها با فایروال خود میتوانند اقدامات ایمن سازی مناسبی را برای وب سایت انجام دهند و از قرار گرفتن سایت در معرض هر گونه بدافزار، ویروس یا تهدیدی که روی عملکرد کلی سایت تأثیر منفی می گذارد جلوگیری می کنند. در ادامه مکانیزمهای مهم فایروال و ویژگیهای مربوط به هر دو پلاگین Sucuri و Wordfence را با یکدیگر مقایسه خواهیم کرد.
فایروال Sucuri
فایروال Sucuri امکان محافظت کامل از وب سایتهای وردپرس را در برابر حملات خارجی ارائه میدهد. این ویژگیها شامل Web Application Firewall یا به اختصار WAF بیعیب و نقصی است که وب سایت را در برابر هر گونه بدافزار خارجی و حملات ویروسی ایمن میسازد. لازم به ذکر است که فایروال این افزونه فقط در نسخه پریمیوم آن ارائه میشود.
محافظت در برابر حملات Zero-Day: افزونه Sucuri میتواند تهدیدات جدید هک مثل حملات Zero-Day را کاهش دهد و آسیبپذیریهای موجود در سایت را برای ایمن کردن آن در برابر اینگونه حملات شناسایی و رفع کند. از آنجایی که حملات به اصطلاح روز صفر آسیبپذیری شناخته شدهای هستند، Sucuri ترکیبی از الگوی رفتارهای مخرب، لیست مسدودی آماده، توابع آماده و موارد دیگر را برای محافظت از وب سایت استفاده می کند.
کاهش حمله DDoS: افزونه Sucuri با کاهش حملات DDOS میزان خرابی و اختلال ناشی از آن را کاهش میدهد و همچنین از سایت در برابر حملات لایه ۳، ۷ و ۸ محافظت میکند. این کار موجب میشود تا سایت از حجم ترافیک گسترده جعلی در امان باشد.
حملات Brute Force: افزونه Sucuri از حملات Brute Force نیز جلوگیری میکند. این حملات زمانی اتفاق می افتند که یک هکر سعی میکند تا برای بدست آوردن اطلاعات کاربران به یک وب سایت حمله کند. چنین حملاتی ممکن است اطلاعات حساس یک وب سایت را به خطر بیندازند. با وجود این، فایروال Sucuri با بهینه سازی وب سایت برای مقاومت در برابر چنین حملاتی به لطف برخورداری از ویژگیهایی مانند 2FA (احراز هویت دو مرحلهای) محدودیتهایی را برای ورود به سیستم، مسدود کردن رباتها، مسدود کردن برخی دسترسیهای جغرافیایی مشکوک و موارد دیگر در نظر میگیرد و در نتیجه چنین تهدیدهایی را از بین میبرد.
فایروال Wordfence
فایروال Wordfence وب سایتهای وردپرس را از حملات رایج وب محافظت میکند و با چندین تهدید احتمالی مانند تزریق کد SQL، Xss، LFI، XXE، آپلود فایلهای مخرب، حملات مربوط به دسترسی به دایرکتوریهای محدودشده سایت و غیره مقابله میکند.
وضعیت فایروال: افزونه Wordfence قابلیتی را ارائه میدهد که با استفاده از آن میتوان درجه یا میزان محافظت از وب سایت را برای بهبود مقاومت در برابر تهدیدات نشان داد. از این رو Wordfence دایرههایی را برای نشان دادن وضعیت امنیت فایروال ارائه میدهد که دارای کدهای رنگی هستند؛ به طوری که رنگ خاکستری به معنی این است که وب سایت هنوز در حالت یادگیری برای تأمین امنیت است و برای رسیدن به میزان ۱۰۰٪ از نظر تنظیمات بهینه فایروال، کاربر باید مجموعهای از دسترسیها مانند قوانین فایروال، بهینه سازی تنظیمات و همچنین امکان محافظت ایمن در برابر حملات بروت فورس و لیست آیپیهای مسدودی را فعال کند.
بهینه سازی فایروال: کاربران همیشه میتوانند فایروال Wordfence خود را بهینه کنند و سطح امنیتی موردنظرشان را برای وب سایت خود انتخاب کنند. در حال حاضر، Wordfence سطح گستردهای از محافظت را برای وب سایتها ارائه میدهد تا اطمینان حاصل کند که کاربران همیشه میتوانند به طور منظم و کامل بر اساس ترجیحات خود بررسیهایی را روی فایروال وب سایتشان انجام دهند.
3. مقایسه از نظر مانیتورینگ
مانیتورینگ قابلیتی است که گزارشهای ردیابی تهدیدات و آپدیتهای مربوط به پیشرفت و حتی میزان امنیت فراهم شده توسط افزونههای امنیتی را ارائه میکند و اطلاعات مفیدی را در اختیار کاربران قرار می دهد. در ادامه به مقایسه Wordfence و Sucuri برای اطمینان از اینکه کدام افزونه بهترین مانیتورینگ را برای وب سایتهای وردپرسی ارائه میدهد خواهیم پرداخت.
مانیتورینگ در Sucuri
Sucuri نظارت یا مانیتورینگ را بر اساس تقاضای کاربر ارائه میدهد و در آن کاربران میتوانند پیشرفت و بازده وب سایت خود را با استفاده از هشدارها و اعلانهایی پیگیری کنند. این هشدارها در مورد گزارشهای ارزیابی امنیت وب سایت است. افزونه Sucuri امنیت وب سایت را بر اساس جنبههای اساسی زیر مانیتور می کند:
- اسکن بدافزارهای وب سایت یا اسکن IOC
- اسکن ترافیک اسپم وب سایت (SEO)
- شناسایی لیست اقدامات مخرب و اسکن سمت سرور
- نظارت بر زمان فعال بودن وب سایت
- اسکن DNS و SSL
همچنین Sucuri در روند مانیتورینگ خود میتواند گزارشهایی را در قالب ایمیل به مدیر سایت ارسال کند. این موارد را میتوان از اکانت کاربر فعال کرد تا گزارشهای هفتگی یا ماهانه همراه با نتایج اسکنهای ذکرشده در بالا را برای فرد ارسال کند.
مانیتورینگ در Wordfence
در مقایسه با Sucuri، افزونه Wordfence قابلیتهایی را برای مانیتورینگ سایت در برابر تهدیدات مربوط به ترافیک اسپم SEO و مشکلات URL ارائه میدهد. این نظارت شامل ارسال اعلانها و هشدارهای مربوط به آدرسهای اینترنتی آسیبدیده، محتوای مشکوک، حملات بدافزاری و هرگونه تهدید ناشی از تزریق کدهای مخرب است. از سوی دیگر، افزونه Wordfence امکان ارسال هشدارهای ایمیلی را بر اساس شدت حمله فراهم میکند. برای مثال میتوان افزونه را طوری تنظیم کرد که فقط برای هشدارهای خطرناک به مدیر سایت ایمیل ارسال کند.
4. مقایسه از نظر مقاومت
مقاومت امنیتی را میتوان توانایی افزونهها برای مسدودسازی اجرای فایلهای PHP مخرب در دایرکتوریهای حساس تعریف کرد. این ویژگی به وب سایت های وردپرسی این امکان را میدهد تا لایههای امنیتی بیشتری برای مقابله با هر گونه حملات بدافزاری خارجی یا تهدید باگها داشته باشند. از این رو، در ادامه به مقایسه Sucuri و Wordfence از منظر مقاومت خواهیم پرداخت.
مقاومت Sucuri
امکانات مقاوم سازی پلاگین Sucuri به کاربران اجازه میدهد تا اجرای فایل PHP در دایرکتوریهای حساس سایت وردپرسی خود را مسدود کنند. فعال کردن این ویژگی به وب سایت اجازه میدهد تا از یک لایه حفاظتی اضافی در برابر تهدیدات خارجی و حملات مبتنی بر باگها برخوردار باشند. در ادامه می توانید امکانات مقاوم سازی Sucuri را مشاهده نمایید:
تأمین امنیت فایلهای وردپرس: Sucuri برای محافظت از وب سایت در برابر هرگونه حملهای که قرار است به آن آسیب بزند، مقاوم سازی فایلهای اصلی و مهم آن را انجام میدهد.
محافظت از نسخه وردپرس: مقاومت امنیتی Sucuri موجب میشود تا نسخه وردپرس مورد استفاده سایت از دید عموم از طریق متا تگهای HTML مخفی شود.
تأمین امنیت PHP: مقاومت امنیتی Sucuri با محافظت از فایلهای PHP از حمله مهاجمان و هکرها جلوگیری می کند.
انتشار اطلاعات و افزونه یا ویرایشگر تم: مقاومت امنیتی Sucuri از فایلهای readme وب سایت در برابر هرگونه درز اطلاعات ارائه شده به سایتهای واسط (افزونه ها و غیره) محافظت میکند و با غیرفعال کردن امکان تغییر فایلهای افزونه و تم، امنیت بیشتری را برای سایت فراهم میکند. به طور خاص، این ویژگی برای سایتهایی که کاربران زیادی به آن دسترسی دارند بسیار مفید است.
مقاومت Worfence
افزونه Wordfence در مقایسه با Sucuri، احراز هویت دو مرحلهای یا 2FA را برای برقراری امنیت بیشتر برای ورود به وب سایت ارائه میکند تا اطمینان حاصل شود که وب سایت در برابر هرگونه تلاشهای مخرب از جمله حملات بروت فورس ایمن بوده و محافظت میشود.
همچنین افزونه وردفنس از وب سایت شما در برابر استفاده از رمز عبورهای ساخته شده توسط هکرها برای آسیب زدن به یکپارچگی وب سایت محافظت میکند. علاوه بر این، Wordfence شامل ویژگی دیگری برای محافظت از رمز عبور فاش شده است که به کاربران اجازه میدهد تا از پسورد خود که به طور تصادفی لو رفته یا به طور عمدی در اختیار دیگران قرار گرفته و یا هک شده است، محافظت کنند. همچنین این افزونه سیستم مسدودسازی دستی را ارائه میکند تا وب سایت را سرپا نگه دارد و از آن در برابر فعالیتهای ربات گونه و خطرناک محافظت کند.
جمع بندی
در نهایت، اگر بخواهیم مقایسه Wordfence و Sucuri را در قالب جدولی ارائه دهیم، خواهیم داشت:
Wordfence | Sucuri | |
4/5 | 4.5/5 | مقایسه کلی |
4/5 | 5/5 | ویژگیها |
4.5/5 | 4.5/5 | شخصی سازی و راحتی در استفاده |
3.5/5 | 5/5 | قابلیت اطمینان |
4.5/5 | 4.5/5 | پشتیبانی |
5/5 | 4.5/5 | ارزش پرداخت پول برای آن |
99 $ | 199.99+ $ | قیمت سالانه |
دارد | دارد | نسخه رایگان |
دارد | دارد | اسکن بلادرنگ |
دارد | دارد | فایروال وب سایت |
برای کاربران نسخه پریمیوم | دارد | آپدیت بر اساس تهدیدات جدید |
دارد | ندارد | تنظیمات امنیتی سیستم |
فقط وب سایت | هر دو | کنترل تهدیدات مبتنی بر ابر یا وب سایت |
4 | 5 | بازده |
·مسدودسازی حمله بروت فورس
·مسدود کردن آیپیهای خاص ·بررسی آیپی سایت برای عدم تولید ترافیک اسپم |
·حفاظت DNS مبتنی بر سرویس ابر
·حفاظت در برابر حملات دیداس ·حفاظت در برابر حملات زیرودِی ·بررسی یکپارچگی هسته
|
مزایا |
·عدم کنترل ترافیک پیش از ورود به سایت
·آپدیت بر اساس تهدیدات جدید در نسخه پریمیوم |
·هزینه بالای برخی ویژگیها
·عدم امکان Undo، Redo یا تکرار عمل |
معایب |
در نهایت کدام افزونه را باید انتخاب کرد؟
هر دو افزونه دارای ویژگیها و طرحهای امنیتی عالی هستند که به کنترل و مدیریت امنیت وب سایت به شیوهای کارآمد کمک میکنند. از نظر استفاده و کاربرد، انتخاب بهترین افزونه از میان Wordfence و Sucuri میتواند بسیار گیجکننده باشد؛ زیرا هر دو افزونه کاربردهای فراوانی را ارائه میدهند.
هنگامی که صحبت از استفاده آسان و رابط کاربری میشود، Sucuri در این حوزه بسیار بهتر عمل کرده است. همچنین Sucuri در ارائه مقاوم سازی امنیتی بسیار خوب است؛ زیرا دارای ویژگیهای بیشتری است و همچنین به خوبی در برابر هکرها از وب سایت محافظت میکند.
از طرف دیگر Wordfence در زمینه ارائه داشبوردی کاربردی به خوبی عمل میکند؛ به طوری که تمام تنظیمات اصلی را میتوان به سهولت و سادگی مدیریت کرد.
در مورد فایروال وب نیز که یک لایه حفاظتی امنیتی مهم در برابر تهدیدات است هر دو پلاگین دارای ویژگیها و مکانیسمهای عالی هستند که میتوانند وب سایتهای وردپرس را به خوبی ایمن سازند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.