50 بهترین ابزارهای مدیریت پروژه (ایرانی و خارجی)
یکی از چالش های بزرگ در تیم های مختلف مدیریت پروژه است. مدیریت پروژه اگر به طور صحیح انجام نشود می تواند باعث شکست پروژه شود و به همین دلیل بسیار حیاتی است که به دقت انجام شود. بهترین ابزارهای مدیریت پروژه به شما کمک می کنند تا تسک ها یا همان وظایف افراد مختلف تیم را نظارت کنید و پروژه را به بهترین شکل ممکن پیش ببرید.
مدیران موفق در شرکت های مختلف همیشه به دنبال راهی برای کاهش زمان انجام پروژه های درون سازمانی خود هستند. آنها به اهمیت برنامه ریزی و مدیریت پروژه به خوبی واقف هستند. اما چگونه میتوان این کار سخت را در یک سازمان با چندین پرسنل انجام داد؟ نرم افزارهای مدیریت پروژه چاره کار این مشکل هستند. فرقی نمی کند که یک کسب و کار کوچک و یا یک استارتاپ یونیکورن با یک چارت سازمانی گسترده باشید، به هر صورت شما نیازمند استفاده از نرم افزارهای مدیریت پروژه هستید.
مدیران سازمان میتوانند برای بهبود پیشرفت پروژههای خود، بهبود راندمان کار و کاهش توقف پروژهها این نرم افزارها را در سازمان خود به کار گیرند. مدیران باید سعی کنند تا کارمندان را با خود همراه کنند تا فرهنگ استفاده از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه در سازمان به خوبی جا بی افتد. برای این کار مدیر ارشد سازمان باید بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه را شناسایی کند و پروژههای مختلف خود را در آن پیاده سازی کند. در ادامه ضمن معرفی مزیت استفاده از این نرم افزارها به بررسی بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه و ویژگیها و امکانات مختلف آنها میپردازیم.
نرم افزار مدیریت پروژه چیست؟
سازمانهای مختلف بسته به بزرگی آنها، تعداد کارکنان و حیطه فعالیت خود قاعدتاً پروژههای مختلفی در طول سال برای انجام دارند. ایجاد پروژه برای کل سازمان کار سختی نیست. آنچه مهم است مدیریت و به پایان رساندن پروژهها با کمترین هزینه مالی و زمانی و با بهترین نتیجه است. مدیران شرکتها برای انجام این کار از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه استفاده میکنند. بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه دقیقاً بر اساس نیازهای یک سازمان تولید شدهاند و مزایای زیادی برای یک سازمان دارند. این مزایا عبارت است از:
1- مدیریت منابع
همانطور که میدانید منابع، بزرگترین دارایی سازمان یک است که شامل منابع مالی، منابع انسانی و سایر منابع است که حفظ و نگهداری آنها به بهترین شکل برای یک سازمان بسیار اهمیت دارد. نرم افزارهای مدیریت پروژه با به کارگیری صحیح انواع منابع کمک زیادی به مدیران میکند.
2- ارائه فرهنگ کار تیمی در سازمان
کار تیمی مزایای بیشماری برای یک سازمان دارد. با انجام کار تیمی اغلب نتیجه کار بهتر خواهد بود و روحیه کارکنان نیز بسیار بهتر خواهد شد. نرم افزارهای مدیریت پروژه، در پروژههای مختلف افراد سازمان را به کار میگیرد و برای آنها وظایف مشخصی در نظر میگیرد. این نرم افزارها همچنین به کارکنان نشان میدهند که فعالیت هر کدام از آنها در گرو همکاری با سایر افراد سازمان است.
3- گزارشات جامع
مدیران عالی سازمان به همراه مدیران استراتژی برای هدف گذاری دقیق تر به جزییات پروژهها و درصد پیشرفت آنها نیاز دارند. بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه امکاناتی دارند که مدیران بتوانند تنها با نگاه کردن به یک نمودار، اطلاعات بسیار زیادی در مورد آن پروژه به دست آورند.
4- برنامه ریزی پروژهها
در سازمانهایی که از نرم افزار مدیریت پروژه استفاده نمیشود فعالیتهای مختلف یک پروژه به صورت همزمان انجام نمیشود. به عنوان مثال تیم 2 منتظر پایان کار تیم 1 میماند تا کار خود را شروع کند. اما در این نرم افزارها میتوان برنامه ریزی برای همپوشانی فعالیتهای مختلف تیمها انجام داد.
5- افزایش رضایت مشتریان
نرم افزارهای مدیریت پروژه کاری میکنند تا پروژههای مختلف در زمان کمتری به نتیجه برسد. طبیعتاً اگر پروژهها با سرعت بیشتر و هزینه کمتر انجام شود لبخند رضایت بر روی لبان مشتری نقش میبندد.
بهترین ابزارهای مدیریت پروژه
1- Scoro
ابزار Scoro، نرم افزاری جامع با تمام ویژگی های مورد نیاز است. برای مثال بخش پنل مربوط به وظایف و پروژه ها، مدیریت کاربران، نقل قول و گزارش ها از ویژگی های مهم آن به شمار می روند.
- امکان بخش بندی پروژه ها بر اساس مهلت زمانی و تخصیص امور فرعی به هرکدام از آنها
- دارای یک داشبورد KPI با قابلیت بروز رسانی لحظه ای (Real-Time)
- حاوی تقویم اشتراکی و برنامه ریزی جلسات تیمی
- مدیریت مخاطبان
- پیگیری زمان پرداخت صورت حساب
- گزارش دقیق از پیشرفت پروژه و امور مالی
- نرخ گذاری و تعیین صورت وضعیت از طریق قالب های آماده
ابزار Scoro روند پروژه را سرعت می بخشد و تمام اطلاعات مورد نیاز شما را در یک مکان گردآوری می کند.
2- PROOFHUB
نرم افزار ProofHub نیز در دسته بندی بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه جای میگیرد. دلیل آن نیز کاربر پسند بودن، سادگی کار و امکان کار با نرم افزار با 6 زبان مختلف میباشد. شما در این نرم افزار میتوانید پروژههای مختلف را با تیمهای مسئول تعریف کنید و برای هر یک از اعضای تیم وظایف جداگانهای اختصاص دهید. علاوه بر نقشها امکان دسترسی افراد به اطلاعات پروژه نیز برای افراد فراهم است.
دیگر ویژگیهای نرم افزار ProofHub عبارت است از:
- سازگاری با نسخههای موبایلی (اندروید و IOS)
- قیمت مناسب
- افزایش همکاری بین اعضای سازمان بعد از استفاده از این نرم افزار
- امکان ترسیم گانت چارتها و قابلیت به اشتراک گذاری آنها
- امکان چت بین اعضای یک پروژه
- امکان رسم نقشه راه قبل از آغاز پروژه
3- Basecamp
ابزار Basecamp در کمپانی های بسیاری مورد استفاده قرار می گیرد، چرا که محیط آن همانند شبکه های اجتماعی مدرن است و ویژگی های ارتباطی بسیاری دارد.
- قابلیت مدیریت پروژه های چند کاربره
- ویژگی پیام رسانی و تعامل کاربران درباره یک پروژه
- قابلیت مشارکت درون برنامه ای با اعضای تیم
- گزارش مربوط به عملکرد پروژه
- داشبوردهای جداگانه
- قابلیت نوتیفیکیشن برای ایمیل و کامپیوتر
استفاده از این نرم افزار برای معلمین و دانش آموزان رایگان است (البته نه در ایران!)
4- Asana
این ابزار یکی از بهترین ابزارهای مدیریت پروژه محسوب می شود. ابزار Asana چند مولفه نظیر حافظه ذخیره سازی، قابلیت تعاملی و ارتباطی را یکجا دارد، این ابزار همچنین امکان مدیریت پروژه بدون ارسال ایمیل به اعضای تیم را در اختیار مدیر پروژه قرار می دهد.
- پروژه مورد نظر را دسته بندی کرده و هر بخش را به نام یکی از اعضای تیم می زند.
- برای ترسیم نقشه کار و جدول زمانی، تکالیف مربوط به هر پروژه را سازماندهی می کند.
- با بازبینی معیارهای مربوطه، روند پیشرفت اعضای تیم را بررسی می کند.
- در هنگام بروزرسانی هر پروژه برای کاربران نوتیفیکیشن ارسال می کند.
- به منظور بررسی اجمالی پروژه، مجهز به داشبوردهای مختلفی است.
اگر تیم شما آنچنان بزرگ نیست که پروژه های پیچیده ای داشته باشد، نرم افزار Asana بهترین گزینه برای شما محسوب می شود.
5- Podio
این ابزار یکی دیگر از بهترین ابزارهای مدیریت پروژه می باشد. نرم افزار Podio یک ابزار انعطاف پذیر آنلاین است که قابلیت شخصی سازی و تعامل کاربران را در اختیار مدیران پروژه قرار می دهد.
- امکان تعیین وظایف، پیوست فایل و گفتگو درباره جزییات پروژه
- قابلیت به اشتراک گذاری فایل های رمز نگاری شده
- فرآیند مسیرهای فروش (Sales Pipelines) خودکار شده و دارای قابلیت پیگیری بودجه پروژه می باشد
- جریان کار (Workflow) اتوماتیک
با استفاده از این نرم افزار امکان ساخت عملیات شرطی از طریق الگوی IFTTT در اختیار شما قرار می گیرد، برای مثال شما تعیین می کنید که به محض بروزرسانی یک پروژه، یک Task جدید برای آن ساخته شود.
6- Arses
نرم افزار مدیریت پروژه آرسس Arses یک دستیار استراتژیست برای سازمانهای تولیدی، خدماتی، بازرگانی، خدماتی و پیمانکاری است که در حین تولید کلیه نیازهای سازمان در ارتباط با بحث مدیریت پروژه را در نظر گرفته است. با استفاده از این نرم افزار میتوان وظایف مختلف در یک پروژه را به افراد مختلف واگذار کرد و از زمان صرف شده هر پروژه با جزییات اطلاع پیدا کرد.
نرم افزارهای مدیریت پروژه (Project Management) به صورت کلی به شما امکان مدیریت پایه مشاهده بخشهای یک پروژه را میدهد. نرم افزار آرسس نیز همین کارایی را برای سازمانها دارد. این نرم افزار با تلاشهای تیمی جمعی از جوانان فارغ التحصیل در سال 1394 تولید شده است. بهبود بهره وری در پروژهها، مدیریت نیروی انسانی به شکلی مناسب، کنترل انواع هزینهها و کاهش فعالیتهای نامرتبط در طول پروژه از جمله مزایای به کارگیری این نرم افزار در سازمانهاست.
از جمله ویژگیهای مهم نرم افزار مدیریت پروژه آرسس میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- امکان استفاده به صورت آنلاین
- قابلیت پشتیبانی از زبانهای فارسی و انگلیسی
- قابلیت پشتیبانی از تقویمهای شمسی و میلادی
- مجهز به سیستمهای هشدار پروژه
- قابلیت ثبت ساعت کار و حضور و غیاب کارکنان
- قابلیت ایجاد انواع مراحل، فعالیتها و انواع چک لیستها
- امکان رسم نمودار گانت
- پشتیبانی از نسخه وب و اندروید
- امکان رصد کردن بودجه پروژه و مدیریت منابع مالی در مرحله آغاز تا پایان پروژه
7- Workzone
این ابزار مدیریت پروژه یکی از بهترین هاست. با استفاده از این نرم افزار تمام اعضای تیم می توانند وظایف محوله خود را به طور واضح مشاهده کنند.
- تهیه لیست وظایف فردی و شخصی سازی شده
- امکان ساخت وظایف فرعی و امور وابسته به پروژه
- ایجاد دسترسی نامحدود برخی از کاربران خاص به پروزه ها، وظایف و فایل ها
- مجهز به نمودار گانت (Gantt)
- امکان به نام زدن چندین پروژه برای یک نفر
8- JIRA
نرم افزار جیرا در حقیقت یک ابزار شناسایی باگ است که با تمام سیستم عامل ها سازگاری دارد؛ البته این نرم افزار ویژگی های مدیریت پروژه فوق العاده ای نیز دارد.
- امکان مدیریت کارهای برنامه ریزی نشده و خارج از اسپرینت (Plan Sprints)
- تقسیم وظایف بین اعضای تیم
- اولویت بندی و گفتگو درباره کار تیمی
- متمرکز کردن ارتباط اعضای تیم
- قابلیت تهیه گزارش آنی از وضعیت اعضای تیم
ابزار جیرا با امکانات خارق العاده ای که دارد، بهترین گزینه برای کمپانی های تولید کننده نرم افزار و IT به شمار می رود.
9- NOTION
با استفاده از ابزار NOTION برنامه ریزی پروژه از طریق پیگیری ایده ها و تبادل اطلاعات اعضای تیم به راحتی امکان پذیر است.
- ایجاد چک لیست هفتگی برای هر فرد
- قابلیت یادداشت برداری
- دارای یک Task Board با قابلیت Drag&Drop
- امکان اشتراک گذاری فایل ها
- قابلیت قراردادن صفحات nest درون یکدیگر
این ابزار همانند LEGO کار می کند و بهترین گزینه برای تیم توسعه نرم افزار شما محسوب می شود.
10- EventCollab
این ابزار بر پایه قضای ابری (Cloud) کار می کند و امکاناتی از قبیل اشتراک گذاری برنامه زمانی پروژه ها، چت و پیگیری وظایف محوله کاربران را در اختیار صاحبان کسب وکار قرار می دهد.
- دارای داشبورد همه جانبه که تمامی فعالیت های مربوطه را نمایش می دهد.
- تمام اعضای درگیر یک پروژه نظیر فروشندگان و پیمانکاران خارجی می توانند با یکدیگر در ارتباط باشند.
- مدیران پروژه می توانند استراتژی های خود را با اعضای تیم به اشتراک بگذارند.
ابزار EventCollab بهترین گزینه موجود برای مدیریت کنفرانس ها و جلسات کاری به شمار می رود.
11- Trello
نرم افزار ترلو از جمله بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه است که امکان نظارت بر وظایف تیمها و افراد مختلف در پروژهها را فراهم میکند. نظارت، بخش مهمی است که اگر جدی گرفته نشود پروژه موفقیت آمیز نخواهد بود. پایه طراحی این نرم افزار نیز بر اساس نظارت تیم در پروژهها می باشد. امکان ایجاد بُردهای مختلف برای تعریف پروژههای مختلف در این نرم افزار وجود دارد. شما میتوانید با اختصاص یک بُرد به یک پروژه، وظیفههای آن را نیز تعریف کنید.
نرم افزار ترلو کاملاً کاربر پسند طراحی و تولید شده است. همچنین امکان سفارشی سازی آن برای افراد استفاده کننده نیز وجود دارد. کاربران میتوانند ویژگیهای مورد علاقه خود را به این نرم افزار اضافه کنند. امکان کشیدن کارتها و رها کردن آنها، امکان استفاده از تگهای مختلف، رشتهها و اولویتهای مختلف نیز از جمله ویژگیهای مثبت این نرم افزار است.
از دیگر ویژگیهای نرم افزار ترلو به موارد زیر میتوان اشاره نمود:
- امکان نمایش Kanban
- امکان مشاهده کلی و جزئی کارتهای جلو و عقب در کمترین زمان
- امکان ویرایش آنلاین
- امکان ایجاد وظایف کلی و خرده وظایفها
- امکان ایجاد هشدار برای زمانهای مختلف پروژه از جمله زمان اتمام پروژه
12- Redmine
نرم افزار Redmine یک ابزار مدیریت پروژه منبع باز است که توسط یک جامعه کاربری به صورت داوطلبانه پشتیبانی می شود.
- دارای تقویم و نمودارهای گانت (Gantt charts) برای کمک به برنامه ریزی هر چه بهتر صاحبان پروژه
- دارای News Feed و امکانات مدیریت فایل و مدارک
- قابلیت برنامه ریزی برای فروش محصولات
- ارسال نوتیفیکیشن ایمیل
- قابلیت پیگیری هر پروژه بر اساس تاریخ
نرم افزار Redmine از چند زبان پشتیبانی می کند و به صورت کاملاً رایگان در اختیار عموم است.
13- Instagantt
گانت چارتها پای ثابت مدیریت پروژه و جزء اصول بنیادی مدیریت پروژه در شرکت است. گانت چارتها در یک فضای کم و در سریع ترین زمان ممکن اطلاعات بسیار خوبی در مورد پروژه، فعالیتهای جزئی آن و میزان پیشرفت آن نشان میدهد. گانت چارتها میتواند توسط مدیران ارشد یک سازمان مورد استفاده قرار بگیرد. نرم افزار اینستا گانت همان طور که از نامش مشخص است هدف سازمانها را در مورد گانت چارتها به خوبی برآورده میکند.
اینستا گانت از جمله بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه در زمینه گانت چارت است که به صورت آنلاین کار میکند. اینستا گانت طوری طراحی شده است که در آن میتوانید وظایف شغلی را به همراه بازههای زمانی آن وارد کنید. اینستا گانت مناسب ترین عملکرد را در بین نرم افزارهای مدیریت پروژه دارد و سازمانهای زیادی از آن استفاده میکنند. ویژگیهای این نرم افزار عبارت است از:
- مشاهده بار کاری و Ganttبرای هر پروژه به صورت تفکیک شده
- واگذاری مسئولیتها و وظایف مختلف به کارکنان در قالب پروژههای مختلف
- امکان پیاده سازی گانت چارت با رنگهای مختلف برای نشان دادن پیشرفت کار هر پروژه
- قابلیت به اشتراک گذاری اطلاعات برای افراد مختلف در نرم افزار
- امکان تعیین بازههای مختلف زمانی در پروژهها
- امکان بررسی ریسکهای مختلف در سازمان و در پروژههای مختلف سازمان و اولویت بندی آنها
- امکان پیاده سازی وظایف تیمی برای کارکنان یک شرکت و بهبود راندمان کاری آنها
- انجام ایجاد چند پروژه به صورت همزمان
- امکان پیاده سازی مباحث مالی پروژه از جمله هزینه واقعی پروژه و هزینه مورد انتظار پروژه
- امکان تبدیل اطلاعات یک پروژه به فایلهای مختلف با فرمت اکسل، عکس و PDF
14- ZOHO PROJECTS
این نرم افزار بهترین گزینه برای مدیریت پروژه های کم حجم به شمار می رود که امکان پیگیری و مشاهده پروژه های پیش رو را در اختیار کاربران قرار می دهد.
- قابلیت ایجاد فهرست وظایف به همراه ویژگی تعیین Milestone و Multiple Tasks
- پیگیری پروژه بر اساس زمان و دارای ورقه های ثبت ساعات کار
- دارای نمودارهای گانت برای پیگیری روند پروژه
- مدیریت مدارک و فایل
این ابزار را در کنار نرم افزار Zoho CRM مورد استفاده قرار دهید تا تمامی ابعاد پروژه را به صورت یکجا مدیریت کنید.
15- WorkBook
نرم افزار ورک بوک بهترین ابزار برای مدیریت پروژه و منابع محسوب می شود؛ این ابزار ویژگی هایی نظیر CRM، قابلیت اشتراک گذاری فایل و انجام موارد مربوط به حسابداری را درون خود دارد.
- دارای فهرست Task
- نمودارهای گانت
- دارای مسیرهای فروش (Sales Pipelines)
- پرتال مشتری
- دارای بخش های مربوط به امورمالی مانند پرداخت صورت حساب
مشتریان نیازهای مشابهی ندارند، بنابراین با استفاده از این ابزار می توانید ماژول های مورد نیاز خود را به راحتی انتخاب کنید.
16- FUNCTIONFOX
این ابزار دارای یک رابط کاربری زیبا و ساده است و ویژگی هایی نظیر پیگیری Milestone و مقایسه بودجه را در اختیار کاربران قرار می دهد.
- برنامه ریزی جلسات و Task ها به صورت نامحدود
- تهیه گزارش تعاملی
- قابلیت ایجاد مایلستون و وظایف فرعی
- تخمین بودجه
- قابلیت محاسبه زمان کارو دارای لیست انجام امور (To-do-list)
مهمترین ویژگی این ابزار در حقیقت داشبورد Visual آن است که قابلیت شخصی سازی را در اختیار کاربران قرار می دهد.
17- NUTCACHE
این ابزار ویژگی های بسیاری نظیر پرداخت صورت حساب و محاسبه زمان کار پروژه را دارا می باشد و برای شرکت های کوچکی که بعد از هر پروژه با کاربران تسویه می کنند، بهترین گزینه به شمار می رود.
- پیگیری وضعیت پروژه و پرداخت صورت حساب طبق تاریخ تعیین شده
- مدیریت هزینه
- قابلیت لینک پروژه های انجام شده به مشتریان
این ابزار با رابط کاربری بسیار شکیل بهترین گزینه برای مدیریت پروژه های کوچک محسوب می شود.
18- Teamgantt
یکی از دلایلی که باعث شده است تا نرم افزار تیم گانت جزو بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه باشد این است که امکان استفاده از آن بر روی مرورگر گوگل کروم، دستگاه اندروید و IOS وجود دارد. نرم افزار تیم گانت از جمله نرم افزارهای مدیریت پروژه است که شما میتوانید در آن حین پیاده سازی پروژهها به آنها اولویت دهید. پروژهها با اولویتهای بالا، متوسط و اندک از جمله این اولویتها هستند.
این نرم افزار طوری طراحی شده است که در آن میتوان از سبک زمان بندی به صورت گانت استفاده کرد. این باعث میشود تا نظارت بر پروژههای سازمان راحت تر باشد و صرفه جویی بسیار زیادی در سازمان انجام میشود. امکانات این نرم افزار تا 30 روز به صورت رایگان در اختیار شما قرار میگیرد و بعد از آن شما باید هزینهای را مطابق با تعداد کارکنان استفاده کننده در سازمان بپردازید.
نرم افزار تیم گانت ویژگیهای مختلف دیگری نیز دارد که عبارت است از:
- قابلیت اضافه کردن فایلهای مختلف به این نرم افزار با کشیدن و رها کردن فایل مورد نظر
- اجازه ورود مهمان به نرم افزار
- امکان تعیین خطهای پایه
- امکان نمایش چندین پروژه مختلف در یک گانت چارت
- امکان تعریف و مشاهده وظایف و خرده وظایف در هر پروژه
19- WORKetc
این ابزار ویژگی هایی نظیر پرداخت صورت حساب، CRM، گردآوری گزارش کار و Helpdesk را با یکدیگر ترکیب کرده است.
- برقراری ارتباط بین گفت و گوها، مدارک، جداول زمانی و یادداشت ها به پروژه مربوطه
- تخمین بودجه پروژه های بزرگ
- قابلیت ثبت و فاکتور کردن تمام درآمدهای بخش های مختلف یک شرکت
- قابلیت ایجاد تیکت های پشتیبانی از طریق فرم های وب، ایمیل و پشتیبانی زنده
با استفاده از این ابزار می توانید مشکلات مشتریان را از طریق گقتگوی آنلاین برطرف کنید.
20- CAGE
این ابزار مدیریت پروژه یکی از بهترین هاست. ابزار مدیریت پروژه CAGE امکان گفت و گو و تبادل اطلاعات بین کاربران و اعضای تیم را فراهم می کند.
- مدیریت و ساخت پروژه
- امکان ایجاد کامنت و یادداشت زیر هر پروژه
- پیگیری تمام اصلاحیه ها
- قابلیت دریافت تاییدیه از مشتریان
- قابلیت گفت و گوی ویدیویی
- محافظت و ایجاد پسورد برای هر پروژه
این ابزار ویژگی های مدیریت پروژه و تبادل اطلاعات را با یکدیگر ترکیب کرده است که از طریق آن می توانید تماس های ویدیویی را ساماندهی کرده و هر پروژه را به نحو احسن برنامه ریزی کنید.
21- PAYMO
ابزار PAYMO امکاناتی نظیر مدیریت پروژه، گزارش کار و محاسبه صورت حساب را در اختیار صاحبان کسب و کار قرار می دهد.
- محاسبه زمان انجام پروژه
- گردآوری گزارش کار
- امکان مشاهده فعالیت های دیگر اعضای تیم از طریق داشبورد
- محاسبه صورت حساب برای پروژه های انجام شده
- قابلیت حسابداری پروژه
همچنین با استفاده از نرم افزار پایمو پلاس قادر خواهید بود تا به صورت اتوماتیک ساعات کاری خود را محاسبه کنید.
22- BRIGHTPOD
این نرم افزار برای مدیریت پروژه و محاسبه زمان کار مورد استفاده کمپانی های دیجیتال مارکتینگ قرار می گیرد.
- قابلیت اولویت بندی، مایلستون و تعیین تکالیف هر پروژه
- دارای تقویم ویراستاری
- کنترل زمان ورود و خروج برای هر Task
- داشبورد اختصاصی برای هر یک از اعضای تیم
- قابلیت تعامل درون برنامه ای و به اشتراک گذاری فایل
در هنگام پیشبرد یک پروزه می توان از قالب های آماده POD برای سرعت بخشیدن به روند کار استفاده کنید.
23- LIQUIDPLANNER
این نرم افزار دو ویژگی مدیریت پروژه و محاسبه ساعات کار را با یکدیگر ترکیب کرده است.
- تخمین زمان مورد نیاز برای انجام یک پروژه
- قابلیت نظر دادن در مورد Task و برنامه های زمان بندی شده
- دارای یک بُرد جداگانه برای تعامل و تبادل اطلاعات کاربران
- قابلیت اضافه کردن یادداشت به پروژه ها
این ابزار به صاحبان پروژه کمک می کند تا مهلت و زمان دقیقی را برای تحویل پروژه تعیین کنند.
24- WEEKDONE
ابزار WEEKDONE یکی دیگر از ابزارهای مدیریت پروژه محسوب می شود. این نرم افزار یک نرم افزار مدیریت پروژه برای تیم های کوچک به شمار می رود که به از طریق آن می توان وضعیت پروژه های بلند یا کوتاه مدت را بررسی کرد.
- تهیه گزارش کار هفتگی
- قابلیت تعیین اهداف سه ماهه و نتایج کلیدی OKR
- داشبورد مجهز به روش های اندازه گیری گرافیکی
- ارسال فیدبک خصوصی
اگرچه اکثر ابزارهای مدیریت پروژه به صورت هفتگی یا بلند مدت گزارش کار تهیه می کنند اما این نرم افزار به هر دو صورت این کار را انجام می دهد.
25- Bitrix24
این نرم افزار با قابلیت ارتباط جمعی و تعامل اجتماعی مورد استفاده صاحبان کسب و کار قرار می گیرد.
- دارای شبکه اینترانت داخلی برای ارتباط بین کاربران
- نمودارهای گانت
- ابزار مدیریت حجم کار کارمندان
- مدیریت ارتباط با مشتری
- ابزار بهره مندی از تلفن
این ابزار علاوه بر ویژگی های مدیریت پروژه دارای نرم افزارهای استفاده از تلفن و سیستم منابع انسانی (HR) است.
26- Redbooth
این نرم افزار دارای بردهای kanban و فهرست های سازماندهی Task است، علاوه بر این یک کتابخانه با نمونه پروژه های آماده دارد.
- برنامه ریزی برای پروژه های ساده
- قابلیت ایجاد یک فضای کار مجازی مشترک برای کاربران
- امکان برقراری کنفرانس های ویدیویی با کیفیت HD
- تهیه گزارش کار برای مدیران و لیدرهای تیم
- دارای اپلیکیشن های iOS و اندروید
این ابزار ویژگی های دیگری نظیر تماس تلفنی، ارسال پیام و چت های آنلاین را نیز در اختیار کاربران و مدیران پروژه قرار می دهد.
27- Microsoft Project
مایکروسافت پراجکت یا MSP معروف ترین نرم افزار مدیریت پروژه است که مدیران ارشد سازمان، استراتژیست ها، مدیران پروژه و دانشجویان مدیریت حتماً با آن کار کردهاند. این نرم افزار که جزو بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه است توسط شرکت مایکروسافت تولید شده است. در این نرم افزار امکان پیاده سازی پروژههای مختلف به همراه جزییات، زمان اجرا و زمان تکمیل آن وجود دارد.
در نرم افزار MSP امکان ثبت تاریخ و ساعت شروع و پایان فعالیت و رسم گانت چارت وجود دارد. این نرم افزار ویژگیها و امکانات متعدد دیگری نیز دارد که عبارت است از:
- قابلیت چاپ گانت چارتها
- قابلیت بایگانی گانت چارتها
- امکان گزارش گیری در حین و بعد از پایان پروژه
- وجود نسخههای اندروید و IOS
- امکان ارائه مراحل پروژه برای پیمانکاران
- امکان ایجاد جداول و نمودارهای مختلف برای درک بهتر پروژه
28- Barvas
این ابزار اقدامات کلیدی مربوط به انجام یک پروژه را دراختیار صاحبان کسب و کار قرار می دهد.
- مدیریت وظایف کاربران از طریق Task Board
- ابزار مدیریت نقشه ذهنی
- قابلیت تبادل اطلاعات درون برنامه ای
- دارای فضای کار اشتراکی
این نرم افزار با ویژگی های مدیریت نقشه ذهنی که دارد، بهترین گزینه برای طوفان فکری (Brainstorming) و ایده پردازی محسوب می شود.
29- Monday
نرم افزار Monday یکی از نرم افزارهای مدیریت پروژه است که شما علاوه بر مدیریت پروژههای خود یک سری امکانات جذاب دیگر نیز دارید. همین امکانات باعث شده است تا این نرم افزار به یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه تبدیل شود. امکان ایجاد دسترسی، امکان ارسال نظر بر روی پروژههای مختلف، امکان اتصال به توییتر و لینکدین جهت پیگیری موضوعات، امکان اتصال و هماهنگی این نرم افزار با حساب کاربری گوگل درایو، همه از مزیتهای این نرم افزار است.
از دیگر ویژگیهای نرم افزار Monday میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- منبع باز (Open Source) بودن چهارچوب نرم افزار
- امکان دسترسی به انواع گزارشات
- امکان استفاده از ساختارهای جذاب همچون ساختار قیمت گذاریهای مختلف
- ایجاد ابزارهای همکاری برای اعضای تیم یک پروژه و تغییر آن
- امکان ایجاد ارسال نوتیفیکیشن از طریق ایمیل اعضا
- کاربری آسان و امکان تگ کردن افراد
- امکان مشاهده پیشرفت کار به صورت تصویری
30- ClickUp
نرم افزار Clickup از جمله بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه است که به صورتی طراحی شده است که بتوان همه چیز را در آن سفارشی کرد. از پروژههای کامل تا پروژههای جزئی، وظایف بزرگ، وظایف کوچک و انواع یادداشتها چیزی است که در این نرم افزار قابلیت سفارشی شدن دارد. امکان ایجاد دسترسی برای اعضای مختلف یک پروژه در این نرم افزار وجود دارد. هر کدام از اعضای یک پروژه که به نرم افزار وارد شوند اطلاعات مرتبط به خود را میتوانند مشاهده کنند. بنابراین امکان اجرای پروژههای محرمانه نیز در نرم افزار Clickup وجود دارد.
برنامه ریزی خودکار و قابلیت مشخص کردن اهداف در نرم افزار دیگر قابلیتهای این نرم افزار است که باعث شده است تا در دسته بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه جای بگیرد. هزینههای این نرم افزار به ازای هر یک از افرادی است که در تیم حاضر هستند. دیگر ویژگیهای نرم افزار Clickup عبارت است از:
- امکان ثبت انواع یادداشتها در مورد پروژههای مختلف
- امکان ایجاد حالت نمایش به صورت روشن و تاریک
- وجود میز کار و کاربری آسان
- امکان ارسال نظرات افراد مختلف در پروژههای مختلف
- یکپارچه سازی ها
- امکان نمایش چندگانه
31- Avaza
این ابزار این امکان را در اختیار شما قرار می دهد تا با کاربران و مشتریان به راحتی ارتباط برقرار کنید، همچنین از طریق آن می توانید ساعات کار را محاسبه کرده و صورت حساب مشتریان را نیز مدیریت کنید.
- تقسیم وظایف کامندان از طریق رابط کاربری Card Board
- مجهز به قابلیت یادآوری کننده (Reminder) اتوماتیک
- انعطاف پذیری بالا در پیگیری زمانی و ثبت ساعات کار
- ارسال فاکتور و معرفی نامه به صورت لحظه ای
هر پروژه موجود در این نرم افزار دارای یک آدرس ایمیل است که به راحتی می توانید آن ها را تبدیل به Task کنید.
32- TeamWeek
این نرم افزار برای برنامه ریزی و زمان بندی جلسات و پروژه های پیش روی یک شرکت بسیار مناسب به نظر می رسد.
- تقویم اشتراکی
- رابط کاربری مبتنی بر نمودارهای گانت
- مدیریت وظایف و تکالیف مربوط به هر پروژه از طریق Drag&Drop
- زمان بندی ساعتی هر پروژه
- امکان مشاهده آنلاین بودن دیگر اعضای تیم
اگر به دنبال ابزاری برای برنامه ریزی زمانی می گردید، TeamWeek بهترین گزینه موجود محسوب می شود.
29- 10,000ft Plans
با استفاده از این اپلیکیشن بصری (Visual) قادر خواهید بود بهترین برنامه ریزی را برای منابع ترتیب دهید.
- مدیریت منابع
- قابلیت به نام زدن Task برای کاربران
- تطابق پروژه با منابع در اختیار
- تهیه گزارش کار دقیق
- محاسبه ساعات کار
این ابزار امکان زمان بندی و تخمین درآمد یک پروژه را در اختیار صاحبان کسب و کار قرار می دهد.
33- Teamwork Project
در نرم افزار teamwork میتوان پروژههای مختلف و وظایف جداگانهای برای آن تعریف کرد و میتوان پروژهها را اولویت بندی کرد. اولویت بالا، متوسط و اولویت اندک سه سطحی است که میتوان برای آن مشخص کرد. در این نرم افزار میتوان بعد از مشخص کردن پروژه و وظایف، زمان آغاز و پایان مشخصی برای هر وظیفهای تعیین نمود. استفاده از این نرم افزار برای 30 روز رایگان و برای ادامه نیازمند پرداخت هزینه برای افراد حاضر در پروژه است. از امکانات این ابزار نیز می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- برنامه ریزی پروژه از طریق نمودارهای گانت
- تهیه گزارش کار و پیگیری زمانی فعالیت کاربران
- قابلیت سفارشی سازی پروژه
- دارای فهرست Task ها به همراه تکالیف فرعی
- مدیریت مایلستون (Milestone)
- قابلیت صدور مجوز برای کاربران
این نرم افزار از طریق Teamwork.com پشتیبانی می شود و دو ابزار دیگر به نام های Teamwork Desk و Teamwork Chat را نیز در اختیار کاربران قرار می دهد.
34- Wrike
پروژهها دیر یا زود در سازمان به اتمام میرسند و پروژه دیگری آغاز میشود. چیزی که برای مدیر ارشد و مدیر پروژه یک سازمان اهمیت دارد اتمام پروژه در زمان بهینه با کمترین هزینه و با تعامل تیم است. تعامل در پروژهها موجب افزایش انگیزه در کارکنان سازمان میشود و به راحتی به وجود نمیآید.
نرم افزار Wrike به صورتی طراحی شده است که در حین پروژه امکان تعامل اعضای یک تیم در آن فراهم باشد. مدیریت اسناد قابلیت مهم دیگر این نرم افزار است که در نرم افزارهای مشابه کمتر دیده میشود. سازمان اسناد مهمی دارد که میخواهد در کنار مدیریت پروژه آنها را نیز مدیریت کند. این نرم افزار این قابلیت را دارد. در این نرم افزار امکان استفاده از گانت چارتها وجود دارد. گانت چارتها اطلاعات کلی یک پروژه را در یک نمودار به کاربر نشان میدهد.
امکان ارسال اطلاعات پروژهها قابلیت دیگر نرم افزار Wrike است که باعث شده است به یکی از پر کاربردترین نرم افزارهای مدیریت پروژه تبدیل شود. هزینه این نرم افزار نیز برای سازمانها بر حسب تعداد کاربران استفاده کننده در طول یک سال میباشد.
از جمله ویژگیهای دیگر Wrike به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
- امکان ایجاد مسیر بحرانی
- امکان همکاری و تعامل تیمی در خلال پروژهها
- وجود سلسله مراتب فایل بندی
35- Primavera P6
نرم افزار پریماورا از جمله نرم افزارهای پر کاربرد در حوزه مدیریت و مهندسی صنایع است که طرفداران خاص خود را دارد. این نرم افزار توسط یک پایگاه داده Oracle یا SQL کار میکند. ابتدا پروژه را در پایگاه داده تعریف کرده و سپس از نرم افزار آن را بازخوانی میکنید. نرم افزار پریماورا به شما کمک میکند تا به روزرسانی فعالیتهای پیچیده را به سادگی انجام دهید.
دسترسی ویژگی دیگر نرم افزار پریماورا است که باعث شده است تا در دسته بندی بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه جای بگیرد. دسترسی در پروژههای مختلف بسیار مهم است. گاهی مدیر پروژه صلاح میداند که افرادی از وظایف و یا جزییات کار دیگر افراد اطلاع نداشته باشند. وظایف محرمانه، تاریخهای محرمانه و … به راحتی در این نرم افزار قابلیت اجرا را دارد.
36- FreedCamp
این ابزار تمام کارهای موجود نظیر برگزاری مراسم عروسی، سفرهای تفریحی یا پروژه های کاری را مدیریت می کند.
- دارای فهرست Task و قابلیت مدیریت وضعیت (Status)
- تقویم اشتراکی
- نمونه پروژه
- سامانه پیگیری مشکلات (Issue Tracker)
این نرم افزار مجهز به برد kanban است که می توانید یادداشت های ضروری را به آن بچسبانید.
37- Advantage
این نرم افزار مدیریت پروژه دارای یک رابط کاربری شفاف و بسیار ساده است.
- مدیریت task، زمان و هزینه
- سرعت بخشی به کار به صورت اتوماتیک
- مدیریت مدیا
- نظارت بر فعالیت مشتریان
- ارایه گزارش کار تکمیلی
38- Easy Project
این ابزار نیز یکی دیگر از بهترین ابزارهای مدیریت پروژه محسوب می شود. این اپلیکیشن به عنوان ابزاری بصری (Visual) و شهودی در زمینه مدیریت پروژه به شمار می رود.
- نمودارهای گانت
- مدیریت بحران و ریسک
- مدیریت پورتفولیو
- دارای نمونه پروژه
این نرم افزار برای کمپانی های IT یا پروژه های تحصیلی و داوطلبانه گزینه مطلوبی محسوب می شود.
39- ProWorkflow
با استفاده از این نرم افزار می توانید به راحتی تکالیف و وظایف کارمندان را تعیین کرده و ساعات کار آنها را نیز محاسبه کنید.
- دارای داشبوردی با امکان مشاهده وضعیت کاری کاربران
- امکان تخصیص وظیفه هر کاربر
- امکان مشاهده وضعیت کاری تیم های مختلف
- مدیریت مخاطبین
- قابلیت اشتراک گذاری فایل ها
- نظارت بر فاکتورها و معرفی نامه ها
این نرم افزار گزینه مناسبی برای تعامل و محاسبه زمان کار به شمار می رود که در موبایل نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
40- Smartsheet
نرم افزار smartsheet علاوه بر اینکه امکان مدیریت پروژهها را به مدیران سازمان میدهد، امکان مدیریت افراد یک تیم را به آنها نیز میدهد. مدیران میتوانند در لحظه ببینند چه کسی در نرم افزار آنلاین است و چه کسی از نرم افزار استفاده نمیکند. چه فردی سرش شلوغ تر است و چه فردی کمتر در نرم افزار آنلاین میشود. نظارت زمانی، گزارش دهی به موقع، مدیریت منابع مالی و انسانی و امکان برنامه ریزی قابلیتهای دیگر این نرم افزار است.
امکان صادر کردن مجوز در نرم افزار smartsheet ایجاد شده است تا افراد بتوانند مجوزهای مختلف را بسته به شرایط و پروژههای متفاوت صادر کنند. خودکار بودن روال کار این نرم افزار و وجود وظایف از پیش تعریف شده باعث شده است تا این نرم افزار به یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه تبدیل شود.
41- Celoxis
این نرم افزار بهترین ابزار مدیریت پروژه های سازمانی به شمار می رود.
- زمان بندی پیشرفته
- نمودارهای گانت
- پیگیری پروژه
- مدیریت مالی
- تجزیه و تحلیل گزارش کار
با توجه نیازهای کمپانی شما، این نرم افزار امکان استفاده از هر دو روش SaaS و پیش فرض (On-Premise) را در اختیارتان قرار خواهد داد.
42- Insightly
این ابزار یکی از بهترین ابزارهای مدیریت پروژه محسوب می شود. این نرم افزار در حقیقت یک CRM قدرتمند به شمار می رود که ویژگی های مدیریت کسب وکار را نیز دارا می باشد.
- نظارت بر پیمانکاران، مشتریان، مخاطبان و شرکای تجاری
- پیگیری فعالیت و عملکرد پروژه در مقابل مایلستون
- نظارت به کسب و کار
این ابزار گزینه بسیار مناسبی برای مدیران تازه کار یا با تجربه به شمار می رود.
43- Copper Project
ابزار Cooper Project یک نرم افزار مدیریت پروژه مقرون به صرفه و ارزشمند است که برای پروژه های چند ملیتی یا تکالیف مربوط به خانه مورد استفاده قرار می گیرد.
- قابلیت انجام پروژه های تعاملی و نمایش Task ها
- نمونه پروژه های ار پیش ساخته
- زمان سنجی برای هر Task
- قابلیت اشتراک گذاری فایل ها
44- Clarizen
این نرم افزار که در محیط Cloud کار می کند با هدف کمک به کسب و کار شما طراحی شده است.
- قابلیت بارگزاری پروژه به صورت نامحدود
- قابلیت تعامل اجتماعی
- انجام خودکار پروژه های تکراری
- مدیریت سرمایه و محاسبه بودجه
با استفاده از این نرم افزار می توانید حجم کار سازمان خود را تنظیم کنید.
45- HighRise
شما می توانید با استفاده از این نرم افزار وضعیت کاربران را به صورت دقیق پیگیری کنید.
- ذخیره ایمیل های مهم
- قابلیت پیوست فایل یا مدارک
- تنظیمات پیشرفته مربوط به حریم شخصی
- پیگیری Task های مهم
- قابلیت تعیین وظایف هر کاربر
46- ACTIVE COLLAB
این ابزار مدیریت پروژه یکی دیگر از بهترین هاست. این اپلیکیشن با قابلیت هایی نظیر منشن کردن (@mention) و ویرایش متن، یکی از بهترین ابزارهای مدیریت پروژه های تعاملی به شمار می رود.
- محاسبه ساعات کار و صورتحساب
- برنامه ریزی زمانی همانند نمودارهای گانت
- کارت های kanban
- تعیین چند کاربر برای انجام یک Task
- دارای تقویم اشتراکی
بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه ایرانی
47- تسکولو
نرم افزار تسکولو یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه ساخت ایران است که برای مدیریت پروژههای شخصی و تیمی بسیار کارآمد است. دیزاین، آموزش، استارتاپ، سازمانهای بزرگ، استودیو نمایش، تبلیغات و بازاریابی، توسعه برنامه، توسعه بازی و مدیریت استراتژی از جمله موارد استفاده تسکولو است. تسکولو از جمله نرم افزارهای مدیریت پروژه است که به وسیله آن میتوان انواع پروژهها را با چابکی زیادی مدیریت کرد. به صورت کلی مدیریت وظایف یک تیم و هماهنگی آنها بسیار دشوار است. تسکولو این کار را به خوبی انجام میدهد.
از جمله ویژگیهای نرم افزار تسکولو میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- نگاهی کاملاً همه جانبه: تسکولو جامعیت بسیار زیادی دارد. این نرم افزار با استفاده از صفحه مدیریت کار و داشتن انواع گزارش گیریها یک فرآیند را به صورت کامل پوشش میدهد.
- امکان برگزاری انواع جلسات آنلاین: این مورد برای سازمانهایی که جلسات متعددی برگزار میکنند بسیار مناسب خواهد بود. تسکولو همچنین امکان برگزاری چتهای گروهی را نیز برای کاربران خود فراهم کرده است.
- سادگی کار و امنیت بالا: با توجه به اینکه نرم افزارهای مدیریت پروژه در سازمانهای مختلف به کار گرفته میشود امنیت بالای آن و کاربر پسند بودن آن بسیار مهم است که تسکولو این موارد را دارد. تسکولو با استفاده از رمزنگاری استاندارد، امنیت پروژههای مختلف را تضمین مینماید.
- قابلیت جستجو: با افزایش تعداد پروژهها قابلیت جستجو بسیار مهم خواهد بود. تسکولو در کمترین زمان پروژه مورد نظر شما با جزییاتش را به شما نمایش میدهد.
- وجود قابلیت تحلیلگر: تسکولو قابلیتی دارد که بتوانید انواع گزارشهای آنی را از وضعیت پروژهها و فعالیتهای آن داشته باشید. تسکولو مثل یک دستیار همه فن حریف در خدمت شماست.
48- نرم افزار هدف سنج
نرم افزار هدف سنج از جمله بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه است که ابزاری بسیار مناسب برای دورکاری پرسنل در سازمانهای مختلف است. هدف سنج یک نرم افزارهای مدیریت تیمها به صورت آنلاین است و میتواند به عنوان چارچوبی برای پایش اهداف و پاداش در سازمان باشد. این نرم افزار برای سازمانهایی که واحدهای مختلفی دارند میتواند بسیار مناسب باشد. مدیران واحدها میتوانند در زمانهای مشخصی اهداف دورهای خود را در این نرم افزار ثبت کنند. این نرم افزار در سه سطح قابل دسترسی است که شامل سطح کاربری شخصی، استارتاپی و سازمانی است.
هدف از سنج از جمله نرم افزارهای مدیریت پروژه است که ویژگیهای متعددی دارد و استفاده از آن در سازمانها میتواند مزایای بی شماری داشته باشد. ویژگیهای این نرم افزار عبارت است از:
- امکان پیاده سازی وظایف مختلف برای کارکنان یک شرکت و امکان پیگیری پیشرفت کارهای محوله شده به آنها
- امکان تعیین زمان تحویل برای یک پروژه مطابق با تقویم شمسی
- امکان ارزیابی عملکرد کارکنان یک شرکت و تشویق اعضای یک تیم با توجه به عملکرد آنها
- امکان ارائه یادگیری مستمر در شرکت
- امکان مشخص کردن اهداف کلی شرکت و اهداف واحدهای مختلف
- امکان تعریف KPI برای یک سازمان و اندازه گیری دورهای آن
49- نرم افزار پی گیر
پی گیر از جمله نرم افزارهای مدیریت پروژه است که طوری طراحی شده است که با استفاده از آن میتوانید فعالیتهای مختلف را در سازمان خود به افراد مختلف بسپارید و مدیریت آن را به این نرم افزار واگذار کنید. این نرم افزار قابلیت ارائه 10 اکانت رایگان برای سازمانها را دارد و برای اکانتهای بیشتر باید هزینه بپردازید. بنابراین این نرم افزار برای شرکتهای متوسط که به دنبال بهبود بهره وری پروژههای خود هستند بسیار مناسب است.
نرم افزار پی گیر از جمله بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه است که قابلیتهای متعددی دارد. در ادامه به بررسی مهم ترین قابلیتهای این نرم افزار میپردازیم.
- امکان ویرایش متنی به صورت پیشرفته برای متنهای دو جهته
- امکان مدیریت فعالیتهای مختلف برای افراد مختلف
- امکان زمان بندی فعالیتهای مختلف و امکان پیگیری آن در نرم افزار
- امکان ایجاد ساختار درختی برای پروژههای فرعی زیر مجموعه پروژههای بزرگ تر
- امکان ایجاد دسترسی اطلاعات پروژهها برای اعضای یک سازمان
- احراز هویت از طریق LDAP
- امکان رسم نمودار گانت با تاریخ شمسی
- امکان تشکیل اتاقهای گفتگو با موضوعات مختلف برای اعضای یک سازمان
50- نرم افزار میزیتو
اگر برای کسب و کار خود به دنبال بهترین نرم افزار مدیریت پروژه با امکان پیاده سازی دورکاری برای پرسنل هستید پیشنهاد ما به شما نرم افزار میزیتو است. در بین نرم افزارهای مدیریت پروژه ایرانی، میزیتو نرم افزاری است که کاملاً بر اساس سیستمهای شرکتهای نوپا ایجاد شده است. شرکتها با استفاده از این نرم افزار میتوانند از قابلیتهای داشبورد عملکرد، کنترل پروژه و اتوماسیون اداری آن استفاده کنند.
شبکههای اجتماعی امروزه بخش اعظمی از زندگی افراد مختلف را در بر گرفته است. کارکنان شرکتهای مختلف نیز به نوعی با شبکههای اجتماعی درگیر هستند و بخشی از فعالیت روزانه خود را با آن انجام میدهند. میزیتو ابزاری است برای مدیریت پروژههای یک سازمان با رویکرد شبکههای اجتماعی.
میزیتو شبکهای را برای کارکنان فراهم میکند تا آنها بتوانند ارتباط مناسبی با همکاران خود، مشتریان و تأمین کنندگان داشته باشند. میزیتو از جمله نرم افزارهای مدیریت پروژه است که اگر سازمانی بخواهد از آن استفاده کند میتواند تا 5 حساب رایگان برای کارکنان خود فعال کند و بعد از آن هزینههای سالیانهای برای سازمان خواهد داشت.
ویژگیهای نرم افزار میزیتو که باعث شده است تا این نرم افزار به یکی از پر طرفدار ترین نرم افزارهای مدیریت پروژه تبدیل شود عبارت است از:
- امکان پیاده سازی کانالها و گروههای مختلف همچون شبکههای اجتماعی: تجربه ثابت کرده است که استفاده از شبکههای اجتماعی حس خوشایندی در افراد و کارکنان یک شرکت ایجاد میکند. میزیتو از این قابلیت استفاده میکند تا کارکنان بتوانند فعالیتهای خود را با همفکری و به صورت تیمی انجام دهند.
- امکان جستجوی پیام در نرم افزار: کارکنان شرکت ممکن است بسته به مشکل یا مسئلهای که درگیر آن هستند به جستجو در این نرم افزار نیاز داشته باشند که این قابلیت در نرم افزار پیاده سازی شده است.
- امکان تعریف پروژه و کنترل وظایف: در این نرم افزار میتوان نامحدود پروژه ایجاد کرد، وظایف کارکنان در پروژه را کنترل کرد و برای فعالیتهای آنها و پیشرفت پروژه نمودار پیشرفت کار رسم کرد.
- سیستم گردش مکاتبات: این نرم افزار قابلیتهای مختلفی همچون ارسال و دریافت نامه، پیوست فایلهای مختلف، ارجاع و به گردش درآوردن نامه را دارد. این نیاز مهمی است که برای سازمانهایی که تعداد کارکنانشان بیشتر از تعداد خاصی شود ملموستر است.
- دارای اپلیکیشن: این نرم افزار علاوه بر نسخه ویندوز، اپلیکیشن اندروید و IOS را نیز دارد که میتواند برای مدیران ارشد سازمان بسیار مناسب باشد.
- قابلیت ثبت صورتجلسات: در سازمانهای مختلف جلسات متعددی با موضوعات مختلف برگزار میشود که اغلب به صورت دستی برای آن صورتجلسه تنظیم میشود. میزیتو قابلیتی را فراهم کرده است تا این صورتجلسات در این نرم افزار ایجاد شود.
سوالات متداول
آیا کار با ابزارهای مدیریت پروژه ضروری است؟
مدیریت پروژه بدون استفاده از نرم افزارها و ابزارهای موجود کاری بسیار دشوار و پیچیده است. نمی توان گفت انجام این کار غیر ممکن است اما اگر حتی ممکن هم باشد به کیفیت مدیریت پروژه به کمک ابزارهای حرفه ای نیست.
بهترین ابزار مدیریت پروژه کدام است؟
از میان بهترین ابزارهای مدیریت پروژه می توان به Trello، Jira و Asana اشاره کرد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.