12 بهترین پلاگین های فشرده سازی تصویر وردپرس
بهترین افزونه های فشرده سازی تصویر وردپرس به شما کمک می کنند تا عملکرد وب سایت خود را بهینه سازی کنید. در واقع تصاویر می توانند تجربه کاربری سایت شما را بهبود بخشند و سرعت بارگذاری صفحات سایت شما را افزایش دهند.
این در حالی است که تصاویر با حجم بالا می توانند سرعت بارگذاری صفحات را کاهش دهند و روی سئو سایت شما تأثیر منفی بگذارند. در چنین شرایطی شما می توانید با فشرده سازی تصاویر علاوه بر بهبود تجربه کاربری، به بهینه سازی وب سایت خود برای موتورهای جستجو نیز کمک کنید.
اگر این فرآیند به صورت دستی انجام شود، ممکن است زمان بر باشد، به همین خاطر کاربران وردپرس میتوانند از پلاگین های فشرده سازی تصویر وردپرس استفاده کنند. در این مطلب بهترین افزونه های فشرده سازی تصویر وردپرس را با هم مقایسه کرده ایم.
چرا فشرده سازی تصاویر در وردپرس مهم است؟
برای بهبود سرعت وب سایت وردپرسی خود، باید تصاویر را بهینه سازی کنید. از آنجایی که بهینه سازی تصاویر می تواند سرعت بارگذاری را افزایش دهد، سئو سایت شما را نیز بهبود می بخشد و کمک می کند ترافیک بیشتری دریافت کنید.
بهترین راه برای بهینه سازی تصاویر، استفاده از فتوشاپ یا نرم افزارهای ویرایش تصویر قبل از آپلود آن در وردپرس است. چرا که در این حالت، شما کنترل بسیار بیشتری بر روی کیفیت تصاویر دارید. با این حال، کار کردن با یک برنامه ویرایش تصویر مانند فتوشاپ برای بسیاری از افراد سخت و زمان بر است.
خوشبختانه، چندین پلاگین فشرده سازی تصویر وردپرس وجود دارد که میتواند در این زمینه به شما کمک کند. این افزونه ها تصاویر را به صورت خودکار فشرده سازی می کنند.
نحوه انتخاب یک پلاگین فشرده سازی تصویر وردپرس
اگر به دنبال راهی برای بارگذاری سریع تر تصاویر بدون کاهش کیفیت در وب سایت وردپرسی خود هستید، مطمئنا به یک افزونه فشرده سازی تصویر وردپرس نیاز دارید.
در این بخش از مقاله، فهرستی از ویژگی هایی را که باید در افزونه فشرده سازی تصویر وردپرس جستجو کنید، مرور خواهیم کرد. البته تمام این ویژگی ها ضروری نیستند، اما داشتن این ویژگی ها می تواند به بهینه سازی تصاویر و کاهش سرعت بارگذاری وب سایت شما کمک کند.
ویژگی شماره 1 : افزونه فشرده سازی تصویر وردپرس که انتخاب می کنید باید بتواند از تعدادی از پرکاربردترین فرمت های فایل های تصویری مانند PNG ،JPEG ،GIF یا WebP پشتیبانی کند.
ویژگی شماره 2 : WebP می تواند حجم فایل تصویر را تا 35 درصد کم تر از تصاویر JPEG و PNG کاهش دهد و در عین حال کیفیت تصویر را حفظ کند. بیشتر اوقات تصاویر با فرمت های PNG یا JPEG در وردپرس آپلود می شوند که یک افزونه فشرده سازی عالی می تواند آن ها را به طور خودکار به WebP تبدیل کند تا در وقت شما صرفه جویی کند.
ویژگی شماره 3 : افزونه ای که انتخاب می کنید باید به شما این امکان را بدهد تا بتوانید میزان فشرده سازی تصویر را خودتان مشخص کنید تا بتوانید بین حجم تصویر و کیفیت آن به تعادل برسید.
ویژگی شماره 4 : مطمئن شوید که میتوانید به وسیله این پلاگین ارتفاع، طول و عرض و یا به عبارتی اندازه تصویر را تغییر دهید.
ویژگی شماره 5 : اگر یک سایت فروشگاهی با هزاران عکس دارید، فشرده کردن همه آن تصاویر زمان زیادی از شما خواهد گرفت. در نتیجه، بررسی کنید که از طریق این افزونه می توانید چندین تصویر را به صورت همزمان فشرده کنید.
ویژگی شماره 6 : به دنبال یک افزونه فشرده سازی تصویر وردپرس باشید که رابط کاربری ساده ای داشته باشد و مانع از سردرگمیتان شود.
ویژگی شماره 7 :ممکن است کیفیت یک تصویر فشرده سازی شده را دوست نداشته باشید و بخواهید آن را به حالت اولیه خود برگردانید. در نتیجه در هنگام انتخاب پلاگین فشرده سازی تصویر بررسی کنید که آیا امکان دسترسی به نسخه اولیه تصویر وجود دارد یا خیر.
ویژگی شماره 8 : مطمئن شوید که در صورت غیرفعال کردن افزونه، تصاویر فشرده سازی شده و نسخه اصلی آنها حذف نمی شوند.
معرفی 10 پلاگین فشرده سازی تصویر وردپرس
1- افزونه Smush
Smush محبوب ترین افزونه فشرده سازی تصویر وردپرس است که کاهش حجم تصاویر بدون افت کیفیت را انجام می دهد. این پلاگین می تواند حجم تصاویر را تا 5 مگابایت به صورت جداگانه یا انبوه کاهش دهد.
Smush یک افزونه با رابط کاربری آسان است که برای افراد مبتدی بسیار مناسب است. بعد از نصب و فعالسازی این افزونه، تمام تصاویر جدیدی که آپلود می کنید، به صورت خودکار بهینه می شوند.
نسخه رایگان Smush دارای گزینه های همه جانبه و خوبی برای اکثر کاربران وردپرس است که به دنبال فشرده سازی تصاویر خود هستند اما زمان کافی برای فشرده سازی هر تصویر به صورت جداگانه ندارند.
در نسخه Pro این افزونه نیز امکانات فوق العاده بسیاری وجود دارد که از از آنها می توان به تغییر سایز اتوماتیک تصاویر در زمان آپلود و تغییر فرمت تصاویر Png به Jpg اشاره کرد.
2- افزونه EWWW Image Optimizer
پلاگین EWWW Image Optimizer یکی از بهترین پلاگین های فشرده سازی تصویر وردپرس است. استفاده از آن آسان است و می تواند به طور خودکار تصاویری را که آپلود می کنید، بهینه کند. همچنین از طریق این پلاگین می توان تصاویر بارگذاری شده قبلی را به صورت انبوه فشرده و بهینه سازی کرد.
فرآیند فشرده سازی تصاویر توسط این افزونه کاملا خودکار است و از طریق این پلاگین می توان ابعاد هر تصویر را به صورت دلخواه مشخص کرد و حتی تصاویر را به فرمت WebP تبدیل کرد. این افزونه از فرمت های JPG ،PNG ،GIF و PDF پشتیبانی می کند.
این پلاگین فشرده سازی تصویر وردپرس دارای یک نسخه رایگان نیز می باشد که به شما این امکان را می دهد تا بهینه سازی تصویر را روی سرور خود انجام دهید. این قابلیت می تواند برای صاحبان وب سایت های وردپرسی که نگران حریم خصوصی خود هستند، عالی باشد.
سایت هایی که مجبور به آپلود تصاویر زیاد هستند و یا ترافیک بسیاری دریافت میکنند، باید از طرح پولی استفاده کنند، زیرا شامل یک CDN بهینهسازی تصویر است که بهطور خودکار تصاویر را هنگام مشاهده فشرده سازی می کند.
لازم به ذکر است که افزونه EWWW Image Optimizer بسیار مقرون به صرفه است و دسترسی به قابلیت های آن از 7 دلار در ماه شروع می شود.
3- افزونه Optimole
Optimole یکی دیگر از گزینه های عالی برای فشرده سازی تصاویر در وردپرس است. استفاده از این افزونه نیاز به ایجاد حساب کاربری و تنظیم کلید API دارد. رابط کاربری این پلاگین ساده است و به شما کنترل کامل برای بهینه سازی تصاویر را می دهد.
Optimole از یک CDN تصویر پشتیبانی می کند، بنابراین تصاویر بدون توجه به اینکه کاربران وب سایت شما از کجا می آیند، به سرعت بارگذاری می شوند.
شما می توانید تمام تصاویر بهینه سازی شده خود را در یک داشبورد مشاهده کنید و به راحتی می توانید تنظیمات فشرده سازی را برای هر تصویر به صورت جداگانه سفارشی کنید.
یکی از قابلیت های منحصر به فرد این افزونه این است که به صورت خودکار واترمارک دلخواه شما را بر روی تصاویر می گذارد؛ این ویژگی برای عکاسانی که سعی در محافظت از اثر خود دارند، مناسب است.
جالب است بدانید که قیمت این افزونه بر اساس تعداد کاربرانی است که در ماه دارید، مشخص می شود. این افزونه تا زمانی که حداکثر 5000 بازدید کننده در ماه داشته باشید، رایگان است. در غیر این صورت دسترسی به قابلیت های این پلاگین از 19.08 دلار در ماه شروع می شود و از 25000 بازدید کننده در ماه پشتیبانی می کند.
4- افزونه ShortPixel Image Optimizer
ShortPixel Image Optimizer یکی دیگر از افزونه های فشرده سازی تصویر وردپرس است. این پلاگین دارای ویژگی های پیشرفته بسیاری است و به شما امکان انتخاب فرمت های مختلفی را برای فشرده سازی تصاویر می دهد. به محض فعال سازی افزونه، ShortPixel Image Optimizer شروع به فشرده سازی تصاویر می کند و نسخه اصلی تصاویر شما را در یک پوشه جداگانه ذخیره می کند.
از طریق نسخه رایگان این افزونه می توانید تا 100 تصویر را در ماه فشرده سازی کنید و برای افزایش این تعداد باید این افزونه را به نسخه پولی ارتقاء دهید. این پلاگین فشرده سازی تصویر با WooCommerce ،NextGEN Gallery و افزونه های ترجمه WPML سازگار است.
اگر از Cloudflare به عنوان CDN وب سایت وردپرسی خود استفاده می کنید، تصاویر شما به صورت خودکار با نسخه جدید به روز می شوند. افزونه ShortPixel بسیار مقرون به صرفه است و دسترسی به قابلیت های این پلاگین از 4.99 دلار در ماه شروع می شود.
5- پلاگین فشرده سازی تصویر reSmush.it
reSmush.it یکی دیگر از بهترین پلاگین های فشرده سازی تصویر وردپرس است که به شما این امکان را می دهد تا به طور خودکار تصاویر را هنگام آپلود بهینه سازی کنید و همچنین یک گزینه عالی برای فشرده سازی تصاویر قدیمی به صورت انبوه است.
نقطه ضعف این پلاگین این است که سطوح فشرده سازی متفاوتی ندارد و نمی توانید حجم و کیفیت تصاویر را به صورت دلخواه مشخص کنید.
این افزونه به شما این امکان را می دهد تا تصاویر را تا 5 مگابایت به صورت رایگان فشرده سازی کنید و تنها با دو کلیک می توانید تصاویر را به صورت انبوه بهینه کنید.
نکته مهم این است که reSmush.it یک کپی از تصویر اصلی ایجاد میکند و آن از فایل کپی شده برای فشرده سازی استفاده میکند و تضمین میکند که هرگز نسخه اصلی تصویر را از دست نمی دهید.
6- افزونه Compress JPEG & PNG images
Compress JPEG & PNG images توسط تیم TinyPNG ایجاد شده است و برای استفاده از این افزونه باید یک حساب کاربری ایجاد کنید. توجه داشته باشید که فقط می توانید 500 تصویر را در هر ماه با حساب کاربری رایگان فشرده سازی کنید.
به وسیله این پلاگین می تواند به صورت خودکار تصاویر را هنگام آپلود فشرده سازی کند و همچنین می توانید تصاویر قدیمی را به صورت انبوه بهینه کنید. تنظیمات این افزونه به شما این امکان را می دهد که حجم تصویری را که می خواهید بهینه کنید، انتخاب کنید. این ابزار تصویر را تجزیه و تحلیل می کند و بهترین استراتژی فشرده سازی را بدون افت کیفیت تصویر انتخاب می کند.
7- افزونه WP Rocket
WP Rocket یکی از بهترین افزونه های کش وردپرس در بازار است که مناسب برای کاربران مبتدی است و به افزایش سرعت وب سایت شما کمک می کند.
این افزونه دارای ویژگی های بهینه سازی تصاویر نیز می باشد و به شما این امکان را می دهد که با یک کلیک تمام تصاویر خود را بهینه سازی کنید. همچنین حجم تصاویر را به سرعت کاهش می دهد و می توانید تصاویر را به اندازه اصلی خود بازیابی کنید.
8- پلاگین Jetpack
Jetpack یک افزونه قدرتمند وردپرس است که ویژگی های ضروری وردپرس را در یک افزونه واحد ترکیب می کند. تمرکز اصلی این پلاگین بر بهبود امنیت، عملکرد و بازاریابی است.
ویژگی بهینه سازی تصویر نیز یکی دیگر از قابلیت های این افزونه است و برای فعال کردن فشرده سازی تصاویر تنها کاری که باید انجام دهید این است که تنظیمات بهینه سازی تصاویر را روشن کنید.
کاری که این پلاگین انجام می دهد این است که به صورت خودکار تصویر را فشرده سازی می کند و تصاویر را با استفاده از CDN به کاربران ارائه می دهد که این مورد بارگذاری سریع تصاویر را برای کاربران وب سایت فراهم می کند. برای دسترسی به قابلیت بهینه سازی تصویر می توانید از نسخه رایگان این افزونه نیز استفاده کنید.
9- افزونه Imsanity
اگر به دنبال یک پلاگین بهینه سازی تصویر هستید که به جای فشرده سازی، ابعاد تصویر را تغییر دهد، پلاگین Imsanity را امتحان کنید. زمانی که تصاویر را در وب سایت وردپرسی خود آپلود می کنید، این افزونه رایگان ابعاد آن ها را تغییر می دهد. قابلیت منحصر به فرد این پلاگین این است که می توانید حداکثر عرض، ارتفاع و سطح کیفیت تصویر را مشخص کنید و هر تصویری که ابعاد یا کیفیت آن از این پارامترها بیشتر باشد، شناسایی شده و بهینه سازی می شود.
پلاگین Imsanity دارای ویژگی تغییر اندازه و حجم انبوه فایل تصاویری که قبلا آپلود شده اند، نیز هست و می تواند فایل هایی با فرمت BMP و PNG را به فرمت JPG تبدیل کند.
به طور کلی، این افزونه برای وب سایت هایی که تعداد تصاویر زیادی آپلود می کنند، مانند وبلاگها و سایت های فروشگاهی گزینه مناسبی است.
10- افزونه Imagify
پلاگین Imagify تصاویر تازه آپلود شده و همچنین تصاویر موجود در پوشه رسانه وردپرس وب سایت شما را فشرده سازی می کند. با فعالسازی این افزونه تمام فرآیندها به صورت خودکار انجام می شود و به همین خاطر در زمان شما صرفه جویی می شود.
یکی از ویژگی های قابل توجه Imagify سه سطح بهینه سازی آن است که می توانید در تنظیمات این افزونه یکی از آن ها را انتخاب کنید. این قابلیت به شما این امکان را می دهد تا کنترل بیشتری بر درجه کیفیت و اندازه تصاویر داشته باشید.
این پلاگین با WooCommerce ،NextGen Gallery و اغلب افزونه های محبوب وردپرس سازگار است و به همین خاطر می توان از Imagify برای سایت هایی که نیاز به فشرده سازی تعداد تصاویر زیادی دارند، استفاده کرد. از دیگر قابلیت های Imagify می توان به بازیابی نسخه اصلی تصویر اشاره کرد.
11- افزونه Kraken Image Optimizer
این افزونه با Kraken.io API کار می کند و به عنوان یک سرویس بهینه سازی تصویر وردپرس شناخته شده است. علاوه بر فشرده سازی، این افزونه به صورت خودکار اندازه تصاویر را هنگام آپلود بر اساس حداکثر ابعاد تعیین شده تغییر می دهد و دارای یک گزینه برای بهینه سازی چندین تصویر به صورت همزمان است.
یکی از نقاط ضعف این افزونه محدودیت در حجم فایل است که 32 مگابایت برای هر فایل در نظر گرفته شده است. همچنین شما در نسخه رایگان این پلاگین فشرده سازی تصویر وردپرس به 100 مگابایت تصویر در ماه محدود شدهاید. پنج طرح پولی برای افزایش امکانات این افزونه وجود دارد که از 500 مگابایت در ماه با پرداخت 5 دلار تا 60 گیگابایت در ماه با پرداخت 79 دلار متغیر است.
12- افزونه WP Compress
WP Compress یک افزونه فشرده سازی تصویر وردپرس است که با بهینه سازی تصاویر به صورت خودکار اندازه فایل ها را کوچک می کند. این پلاگین همچنین از یک CDN برای ارائه تصاویر با سرعت 7 میلی ثانیه بدون نیاز به کوچک کردن آن ها استفاده می کند. همچنین این افزونه تعدادی ویژگی را به آژانس هایی ارائه می دهد که با چندین سایت کار می کنند.
جمع بندی
همانطور که در این مطلب گفته شد فشرده سازی تصاویر نقش بسیار مهمی در افزایش سرعت سایت وردپرسی دارد و شما می توانید به راحتی با استفاده از بهترین افزونه های فشرده سازی تصاویر وردپرس که در این مطلب معرفی شد، حجم تصاویر وب سایت خود را کاهش دهید و سرعت بارگذاری صفحات را افزایش دهید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.